Viva las Vega’s Vegan Workshop 27 juni

Viva las Vega’s Vegan Workshop 27 juni

Yaay; zaterdag 27 juni is het zover; ik ga een vegan workshop geven op het Viva las Vega’s Food Festival in Amsterdam! Ik heb er super veel zin in en hoop jullie allemaal te ontmoeten ! Benieuwd wat we in de workshop voor leuks gaan doen en maken? 

Zaterdag 27 juni vindt in Amsterdam het zoveelste Viva las Vega’s Food Festival plaats; het grootste 100% plantaardige festival van Nederland! Vanaf 11.00 ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds kan je allerlei leuke standjes bezoeken op de food-market en kan je je inschrijven voor leuke workshops! Er zal ook een kinder-programma zijn (voor de mama’s onder jullie). Met mijn workshop Happy Healthy Vegan wil ik laten zien dat vegan eten helemaal niet héél erg moeilijk, stoffig of saai is, maar dat het gezond, makkelijk en heel erg lekker is! Wil je ook leren hoe je een gezond en lekker plantaardig gerecht op tafel zet? En ervaringen kunnen uitwisselen met andere mensen die interesse hebben voor gezonde plantaardige voeding? En vooral heel veel lachen en positiviteit creëren? Kom dan naar mijn workshop! 🙂 Je mag mij alles vragen en ik hoop ook weer van jullie te kunnen leren! En nee, je hoeft niet vegan, vega of een ‘foodie’ te zijn. Ik wil de workshop heel laagdrempelig houden dus kom gerust!

015589115a926a03b4b603ed829d3652990fd00b4c

WAT KRIJG JE IN MIJN WORKSHOP; HAPPY HEALTHY VEGAN

  • Ervaringen over mijn overstap naar plantaardig eten
  • Handige tips om gerechten te ‘veganizen’
  • Zelf één hartig gerecht maken
  • Zelf één zoet baksel maken
  • Leuke verrassing voor mee naar huis 🙂

Ben je benieuwd geworden? Er zijn 25 plaatsen dus wees er snel bij! Koop hier je kaartje! (2e workshop; Happy Healthy Vegan, 20 euro) ! Het lijkt mij super leuk om jullie te zien! Kom gezellig samen met een vriend(in) zus, broer of neem je vader mee als vaderdag kado haha:)

WAAR IS HET VLV FESTIVAL?

De workshop vindt plaats van 11.30 tot 12.30 uur bij het terrein van het Oldschool restaurant op Gaasterlandstraat 3, 1079 RH in Amsterdam. Het zit naast het Amsterdam Rai Station, dan is het nog zo’n 7 minuten lopen. Dus je kan makkelijk met het OV komen! Toegang tot het hele festival is gratis, om dat gratis te houden loopt er een crowdfunding campagne, waar je iets kan doneren. Na de workshop heb je nog alle tijd om te genieten van het festival van alle leuke kraampjes!

Even serieus, een festival vol met allemaal plantaardige dingen? Ik kan nu al niet wachten en heb een enorme glimlach op mijn gezicht omdat ik er ZO’N zin in heb! Druk hier op aanwezig via het Festival Facebook event en hier op mijn workshop evenement: Happy Healthy Vegan

Zie ik jullie daaar? Liefs,

Lisa

Viva las Vega’s Festival www.vlvfestival.nl 

IMG_4195

Geen reactie's

Geef een reactie