Home Diaries Video: What I eat in London
Video: What I eat in London - Lisa goes Vegan

Video: What I eat in London

12 november 2017

Jullie hebben het vast wel gezien, ik woon momenteel voor een tijdje in Londen om te schrijven aan mijn tweede boek! Om jullie te laten zien wat ik hier allemaal uitspook, heb ik een video gemaakt van wat ik hier allemaal doe en eet. Benieuwd? Kijk dan de hele volledige video hieronder: What I eat in London.

Video: What I eat in London

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Doe dat dan gauw, zo ben je als eerste op de hoogte als ik een nieuwe video upload!

Benieuwd naar alle plekjes waar ik ben geweest ? Ik zal binnenkort een nieuw artikel delen met nog meer leuke plekken in Londen.

Zijn er speciale onderwerpen die jullie graag in een video terug willen zien? Laat het me vooral hieronder weten of via mijn Facebook, Instagram of Youtube! En wil je meer video eetdagboekjes zien? Check ze dan hier! 

Liefs, Lisa

P.S. Benieuwd naar mijn boek en wat er allemaal instaat? Kijk dan snel in de Facebook Lisa goes Vegan Recepten groep waar velen hun creaties delen (zoals bijvoorbeeld deze prachtige choco swirl banana bread van Soenita) en bestel mijn boek hier.

Video: What I eat in London - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

5 berichten

Mariska 12 november 2017 at 14:08

Try ‘Fed by Water’ in noord oost Londen. Een
Vegan Italian restaurant. Aanrader!! Ik heb er al gegeten en vanavond weer 🙂

http://fedbywater.co.uk/

Antwoorden
Lisagoesvegan 13 november 2017 at 09:05

Dank! Ga ik heen 🙂 X

Antwoorden
Sandra 13 november 2017 at 09:07

Gefeliciteerd nog met je verjaardag ^^ Leuke video weer!!

Antwoorden
Lisa 13 november 2017 at 09:54

Bedankt, lieve Sandra!

Antwoorden
Lotte 13 november 2017 at 15:41

Je moet echt naar yorica!!!! Dat is super lekker ijs en wafels en pannenkoeken!!!! Het is echt fantastisch kijk alleen al hun instagram

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.