Video: what I eat in a day #7

Video: what I eat in a day #7

Ben je benieuwd wat ik op een dag allemaal eet? Check mijn nieuwe video-eetdagboek online, namelijk de video: What I eat in a day #7. Hopelijk krijg jij weer wat vegan inspiratie!

Video: what I eat in a day #7

Afgelopen week heb ik weer bijgehouden op camera wat ik allemaal gegeten heb. Omdat ik veel onderweg en op locatie ben, eet ik elke dag verschillend. Vandaag kun je zien wat ik eet als ik buiten de deur eet en bij een vriendinnetje ga eten. Hopelijk krijg je een extra dosis vegan inspiratie.

Zie je de video hieronder niet? Bekijk die dan hier. Abonneer je hier op mijn You-Tube kanaal om geen video’s te missen.

https://www.youtube.com/watch?v=FvZTfy3LyOs&t=24s

Wil jij meer video-eetdagboekjes zien? En heb je al mijn vorige eetdagboekjes gezien? Laat het mij hieronder weten zodat ik dat mee kan nemen in de volgende video. Volg jij mij al op FacebookInstagram en Youtube?

Veel liefs,

Lisa

P.S. Wil je weten in welke currysaus ik deze groentestoof heb bereid? Check dan snel dit recept, want hij is niet alleen super lekker, maar ook heel erg makkelijk om te maken. Video: what I eat in a day #7 - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie