Home TravelAmsterdam Vegan hotspot: Koffie en de Koeck

Vegan hotspot: Koffie en de Koeck

10 februari 2017

Weer een hotspot? Ja, het barst ervan in Amsterdam! Koffie en de Koeck zit vlak bij mijn kantoor en serveren (de naam zegt het al) de lékkerste koffie. En yes! Je kunt het Lisa goes Vegan boek vanaf vandaag ook bij Koffie en de Koeck kopen!  Kun je jezelf meteen trakteren op een stuk vegan chocotaart. 

Vegan hotspot: Koffie ende Koeck

Als afsluiter van de stageperiode van Emma wilden we nog ergens lunchen, dus leek de Koffie ende Koeck ons een geschikt tentje!

Vegan hotspot: Koffie ende Koeck - Lisa goes Vegan

100% plantaardig

Het leuke van Koffie ende Koeck is dat alles op de kaart 100% plantaardig is en waar mogelijk ook nog biologisch. Hoe fijn is dat! We namen eerst een cappuccino met havermelk en een chai latte met sojamelk. Emma ging vervolgens voor de Rokerige Rakker met smoky tofu, homemade ‘mayo’ en wat sla en ik ging voor het bietensoepje met dragon. Mensen, dit was goddelijk! Echt een aanrader als je een keertje in de buurt bent!

Vegan hotspot: Koffie ende Koeck - Lisa goes Vegan

Koffie ende Koeck zit tegenover de Westergasfabriek op de Haarlemmerweg. Dus voor de mensen die in West en centraal Amsterdam wonen is dit zeker een plekje die je een keertje moet bezoeken.

We kregen trouwens ook nog courgette pannenkoekjes, die waren ZO LEKKER! Echt een goede combinatie van courgette en kikkererwtenmeel. Deze staat trouwens nog niet op de kaart.

Vegan hotspot: Koffie ende Koeck - Lisa goes Vegan

Oh en als je zin hebt in iets zoets, dan hebben ze hier genoeg! We zaten helaas al vol van de lunch, maar anders hadden we zeker een stukje chocotaart genomen. Man, man, man, wat zag dat er lekker uit!

Vegan hotspot: Koffie ende Koeck - Lisa goes Vegan

Nieuw verkooppunt Lisa goes Vegan boek

Leuk nieuws! Vanaf vandaag kun je ook het Lisa goes Vegan boek bij Koffie ende Koeck kopen! Dus ben je een keertje in de buurt? Kom dan zeker een kop koppie, puntje taart en mijn boek halen bij Koffie ende Koeck!

Kennen jullie de vegan hotspot al? En waar gaan jullie graag heen in Amsterdam-West? Laat het ons weten via Facebook, Instagram of Snapchat!

Liefs,

Lisa & Emma

Heb je mijn boek al binnen? Met super veel tips en meer dan 80 recepten! Bestel hem via deze link, of ga langs bij een van de verkooppunten!

Koffie ende Koeck, Haarlemmerweg 175, 1051 LA Amsterdam, website: http://koffieendekoeck.nl/   Openingstijden: di t/m vrij: 9.30-17.30 uur za: 10-17.00 uur

Gerelateerde posts

2 berichten

Eline 10 februari 2017 at 10:42

Oehh die taart ziet er echt mega lekker uit! Wat leuk dat ze je boek er nu ook verkopen. Het lijkt me heel bijzonder om hem daar dan in het echt te zien staan.

Antwoorden
Lisagoesvegan 10 februari 2017 at 14:06

Jaa zo leuk daar met heel veel heerlijke taarten! En ja heel bijzonder om mijn boek daar te hebben staan 🙂 X

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.