Vegan fashion bij Wolf & Storm

Vegan fashion bij Wolf & Storm

Vegan en eco fashion? HIPPE vegan fashion? Is dat niet lastig te vinden? Nope, er is genoeg. Vandaag een artikel over één van mijn lievelings vegan webshops: Wolf & Storm. En wat ik allemaal wil hebben voor Sinterklaas en Kerst. En dikke korting !

Vegan fashion bij Wolf & Storm

Ik kon vroeger enorm genieten van tassen vol SALE-kleding van de Zara, Primark of Bershka. Als puber ging ik tussen Kerst en Oud & Nieuw samen met een groep vriendinnen dagen shoppen (lees: graaien tussen hysterische vrouwen en bergen hempjes van 3 euro) in de Kalverstraat. Geweldig vond ik het. Ik kwam met uitpuilende tassen kleding thuis die ik dan hoogstens één keer aan deed. Vervolgens eindigden deze baal met kleding in het ‘deze dingen doe ik ooit later wel weer een keer aan’ hoekje.

Sinds ik mij de afgelopen jaren heb verdiept in duurzaamheid en de documentaire True Cost op Netflix (aanrader!) heb gezien, probeer ik bewuste keuzes te maken. Niet alleen met mijn voedingspatroon (plantaardig eten) en de restaurants en bedrijven die ik steun, maar ook met de dingen die ik gebruik en koop (denk aan cosmetica en kleding: tassen, schoenen en accessoires).

Die hysterische shopdagen in de Kalverstraat zijn inmiddels over en ik ben sinds een paar jaar bezig met over te stappen naar een vegan lifestyle. Dit gaat niet van de één op andere dag (tenzij je genoeg geld hebt om je hele kledingkast in 1 keer te vervangen haha). Ik shop liever iets minder vaak en koop iets van hoge kwaliteit dan dat ik elke week in een nieuw shirtje van een tientje rondloop. Ik geef de voorkeur aan dingen die goed zijn voor het milieu en zonder kinderarbeid en dierenleed gemaakt zijn. Eens in de zoveel tijd mest ik mijn kast uit en probeer ik alle dingen die ik niet meer draag of gebruik, weg te geven. Al eerder bracht ik leren jasjes, tassen en schoenen naar het Leger des Heils, de Dierenbescherming en een tweedehands winkel. Mooie producten draag ik zoveel mogelijk af, en ik schaf al een tijdje alleen maar vegan producten aan van goede kwaliteit.

Wolf & Storm

Maar vegan fashion? HIPPE vegan fashion? Is dat niet lastig te vinden? Ja, het kan soms een uitdaging zijn om hippe vegan en eco-friendly kleding en accessoires te kopen. Marlieke Broekmeulen dacht precies hetzelfde en richtte daarom de geweldige vegan webshop Wolf & Storm op! Een webshop vol met prachtige producten die biologisch, duurzaam én vegan zijn. Hallooo, wat wil je nog meer?! Marlieke heeft álle mooie vegan en eco merken uitgezocht (die ook hun afspraken nakomen) dus perfect nu de feestdagen voor de deur staan.

Oke vegan fashion, wat is dat dan? Geen stoffige, saaie maar stijlvolle en producten van hoge kwaliteit! In de webshop vind je kleding, tassen en prachtige sieraden. Je kunt kiezen uit merken zoals Matt and Nat & Denise Roobol (2 van mijn lievelingsmerken, dat weten jullie onderhand wel) Royal BambooLovJoi & A Beautiful Story.

Stiekem verliefd op deze Matt&Nat portemonnee in de kleur : Artichoke 

Vegan fashion bij Wolf & Storm - Lisa goes VeganTja en deze zwarte rugzak van Matt & Nat wil ik ook. De tassen worden gemaakt van vegan leer en gaan erg lang mee. Ik heb zelf een zwarte Matt & Natt Blinkin tas en ben er zo onwijs blij mee (zie foto helemaal hieronder) 

Vegan fashion bij Wolf & Storm - Lisa goes Vegan

Verder verkoopt Marlieke fairtrade sieraden, waaronder deze prachtige ring (die ik OOK wil hebben) 

Vegan fashion bij Wolf & Storm - Lisa goes Vegan

Kortingscode

Dus: nog op zoek naar een kerst of sinterklaas cadeautje voor jezelf of iemand anders? Investeer in een mooi en eerlijk product waar je jaaarenlang nog profijt van hebt! Er is nu enorm veel SALE plus mag ik met jullie een leuke korting delen 10% korting op de webshop met code:

LISAGOESVEGAN

*geldig t/m 10-12-16 

Gaan jullie even rondneuzen? Let me know via Facebook, Instagram of hieronder via de comments als jij iets leuks hebt gekocht!

Heel veel liefs,

Lisa

Ik heb zelf deze zwarte Matt & Natt tas van vegan leer en ben er ZO onwijs blij mee. Hij past overal bij 🙂 Deze foto staat ook in mijn boek! Die je nog steeeeds kan bestellen!  Foto: Puur by Dyana 
Vegan fashion bij Wolf & Storm - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie