Home Tips Top 10 vegan instagram accounts
Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

Top 10 vegan instagram accounts

7 april 2016

Zit je nog niet op Instagram? SHAME ON YOU! Waarom ik zo fan ben van Instagram? Foto’s doen gewoon veel. Heel veel. Zóveel dat je meteen verkocht bent. Ik deel met jullie mijn top 10 favoriete vegan Instagram accounts. Ik waarschuw je wel, je wordt spontaan vegan.

TOP 10 VEGAN Instagram ACCOUNTS

Ik ben een enorme fan van Instagram. Ik heb inmiddels heel wat geweldige mensen mogen leren kennen via Instagram. Naast een geweldige aanbod van Nederlandse vegan blogs, krioelt het van de prachtige vegan IG-accounts waar ik wat uurtjes doorbreng.

@THEDREAMYLEAF – Maya, een vegan chef die gek op dieren is, heeft een account met prachtige foto’s en haar kookboek schijnt deze zomer uit te komen. Naast food foto’s heeft ze ook wat lieve foto’s van haar zoontje en liefste puppy!

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan (1)

@BESTOFVEGAN – Naast haar eigen persoonlijke account (@brusselsvegan) heeft Julie @bestofvegan opgezet en verzamelt hier allerlei GODDELIJKE vegan creaties van verschillende Instagram accounts. Ze heeft ook wel eens mijn recepten gerepost, zo leuk!

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan (3)

@SOBEAUTIFULLYRAW – Serieus, deze foto’s. En dan ook nog eens meteen het recept vermeld. Hier zit ik soms serieus wel uren doorheen te scrollen. Volg dit account gewoon.Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

@THEFEEDFEED.VEGAN – Ook een geweldig verzamel account waar je spontaan vegan van wordt. Ik ben dól op deze verzamelaccounts omdat je ook meteen enorm veel andere accounts leert kennen.

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

@BLUEBERRYSMOOTHIES – Hou je van smoothies? Dan is dit account je nieuwe verslaving. Prachtig versierde smoothies waar je bijna zin krijgt om een uur eerder op te staan om ook jouw smoothie zo te versieren.

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan (1)

@VEGANFOODSPOT – Prachtige kleurrijke foto’s, met zowel hele simpele gerechten (broodje avocado) maar ook geniale gerechten (zoals vegan coquilles) god. er gaat een wereld voor je open.

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

@PARISBYVEGAN – Noémie volg ik al een heel tijdje. Van bloemen, taartjes, vegan producten tot mooie uitzichten (zie hieronder) Ik vind haar heel erg leuk. Ze heeft ook een e-book met 60+ vegan recepten.

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

@VANILLACRUNNCH Lara en ik hebben iets gemeen. We hebben allebei een chocolade verslaving. Dat zie je denk ik ook wel terug in haar foto’s. (scroll even terug naar die hele leuke foto van haar met allemaal chocolade op haar gezicht)

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

@PUREVEGANFOOD – Even serieus, ga NU even kijken bij dit account en waar valt je oog op? Juist. Die Raw Vegan Tiramisu. Het recept staat erbij. Ik zeg prik een datum, maken die handel.

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan (1)

@NANAICECREAMTODAY Last but not least. Een favoriet Instagram account van mij ; alleen maar bananenijs 🙂

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

Zit jij ook op Instagram? Wat zijn jouw favoriete accounts? En volg je mij al? hihi

Instagram: @lisagoesvegan: www.instagram.com/lisagoesvegan

Heel veel liefs,

Lisa

Oh en doe je al mee met onze winactie? Morgen maken we de winnaars bekend die mee mogen naar Ibiza! Aaah Kijk op mijn Facebook pagina en Instagram hoe je mee kunt doen (deel de palmfoto) 

Top 10 vegan instagram accounts - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

8 berichten

Marieke, The Vegan Food Critic 7 april 2016 at 09:43

Precies wat ik nodig had, deze blog! Ik ben de laatste tijd helemaal into Instagram en het is serieus fantastisch, haha. Zoveel positiviteit! Iedere keer als iemand je foto liked is het alsof je een complimentje van een complete stranger krijgt. And love the vegan community on Instagram!

Antwoorden
Lisagoesvegan 7 april 2016 at 10:35

Ja he, de community op Instagram vind ik verreweg de fijnste! Zo positief altijd! Love it! Fijne dag babe! x

Antwoorden
Giulia Califano 7 april 2016 at 10:29

Hihi, op 2 accounts na volgde ik ze al allemaal! Heerlijk al die prachtige, vooral zo kleurrijke inspiratie! Hoe kan iemand ooit zeggen dat vegan eten saai is… Even door mijn Instagramfeed scrollen en dat argument is ontkracht!

Antwoorden
Katia 9 april 2016 at 10:20

Thanks voor de tips! Ik heb er meteen 8 gevolgd 🙂

Antwoorden
Sandra 12 april 2016 at 00:31

Ehm oops ik volgde jou nog niet lol (al scroll ik wel regelmatig door jouw IG feed, ben meer een scroller dan een volger ben ik bang maar maak het bij deze graag goed met een peace offer: ).
Thanks voor de tips, leuk!

Antwoorden
Sandra 12 april 2016 at 00:32

Sjips de smiley valt weg afijn peace offer was een reep chocolade emoiji.

Antwoorden
Lisagoesvegan 12 april 2016 at 08:45

hahah hoe grappig! Super leuk Sandra! Liefs xx

Antwoorden
Lisa 12 april 2016 at 12:04

Paris by vegan had ik heel, maar dan ook heel erg nodig in mijn leven. Dankjewel voor de tip! <3

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.