Six Leaves Tea + winactie!

Six Leaves Tea + winactie!

Ik ben echt een dikke koffie én theeleut. Liters thee, water en koffie gaan er dagelijks bij mij. Tja, niet zo goed voor mijn tanden met al die cafeïne. Maargoed, laten we de foto’s maar in zwart wit doen, dan zie je het allemaal niet zo;)

10986_10152577249786283_3917378181640200542_n

Nou moet ik eerlijk zijn. Ik ben niet fan van veel spannende thee-smaakjes. Eigenlijk heb ik het liefst groene, witte of Engelse melange. Toch drink ik elke dag thee en is het eigenlijk wel fijn om niet elke dag, de hele dag dezelfde groene thee (van Pickwick) te slurpen. Nieuwe smaken uitproberen kan dan ook zeker geen kwaad.

Ik kreeg een super leuk pakketje van Six Leaves thee binnen, die ik meteen uitprobeerde.

IMG_1398IMG_1394

Het doosje ziet er zo leuk uit van binnen. Er zitten 3 zakjes met 3 verschillende smaken in:

  • Zwarte Thee: Smoking Roses genaamd: licht gerookte thee met rozenblaadjes, lavendel en bergamot. Deze vond ik heel lekker, sterk en puur van smaak. 
  • Lapacho Thee: Ontdekt door de Kallawaya indianenstam in Brazilie en is afkomstig van de bast van de wilde Lapacho boom. Wow, ik typ Lapacho in en er verschijnen super veel informatie over dit wondermiddel. Lapacho is niet meer weg te denken uit de Zuid-Amerikaanse geneeskunde en schijnt heel veel gezondheidsvoordelen te hebben. Het meeste wetenschappelijk onderzoek is gedaan aan lapachol en beta-lapachone (beide naphthoquinonen). Hiervan is aangetoond dat deze werkzaam zijn tegen gram-positieve bacteriën, zelfs tegen de multiresitente (ziekenhuis-) MRSA-bacterie. Je zou zelfs deze thee kunnen drinken ter preventie van griep-episodes. minder bekend zijn de anti-virale eigenschappen van lapacho met name tegen virussen als herpes simplex type I en II, influenza en de ziekte van Pfeiffer. Oke en de smaak? ook WOW, beetje zoet en doet me denken aan caramel. Oke I’m HOOKED! 
  • Wilde Rooibos Thee: Een zachte rooibos van wilde rode oker naalden met meer smaak dan gecultiveerd rooibos. Rooibos is één van de smaken die echt niet aan mij besteed is. Biologisch, puur, in een theezakje of uit een apparaat; ik vind het allemaal te kruidig. Maar geloof me, biologische, pure rooibos is toch wel het lekkerste als jij er wel fan van bent. 

IMG_1411

Op www.sixleaves.nl hebben ze ZOVEEL lekkere smaakjes die ik allemaal nog wil uitproberen en het doosje waarin je het krijgt is al een cadeautje opzich. Wil jij zo’n super leuke theedoosje zelf samen stellen op www.sixleaves.nl ?

Ik mag een doos Biologische Six Leaves thee weggeven die je zelf kan samenstellen! Hoe leuk is dat?

Wat moet je doen?

  • Volg mij (@Lisagoesvegan) en Sixleaves op Facebook of Instagram @sixleavestea)
  • Post een foto op Instagram van jouw favoriete theemoment en tag #lisalovestea of reageer hieronder en vertel mij waarom jij gek bent op thee !

Ik maak de winnaar as woensdag bekend die een heerlijk doosje tea op Sixleaves mag samenstellen (of kado doen) 🙂 Gefeliciteerd Jolien Klamer! Jij hebt gewonnen!

Good luck volgers!

10491266_10152595428791283_4628106845787819955_n

Geen reactie's

Geef een reactie