Home Recepten Reviews Lisa goes Vegan boek
Reviews Lisa goes Vegan boek - Lisa goes Vegan

Reviews Lisa goes Vegan boek

26 januari 2017

Ik kan tegen jou wel 10 x zeggen waarom ik zo blij ben met mijn boek, maar op een gegeven moment denk je: ‘ Ja Lies, nou weet ik het wel! ‘ Wat vinden anderen van mijn boek? Zijn de recepten makkelijk? En lekker? Vandaag zet ik alle reviews van het Lisa goes Vegan boek op een rij:

Reviews Lisa goes Vegan boek - Lisa goes Vegan

Reviews Lisa goes Vegan boek

Klik op de naam achter de quote om het hele artikel/review te lezen.

“Lisa laat zien dat vegan eten helemaal niet moeilijk of ingewikkeld is.” – Het Groene Broertje

“Wanneer je liefhebber bent van de plantaardige keuken of het veganisme, dan is dit handboek van Lisa Stel echt een musthave. Het maakt niet uit hoeveel kookboeken je al hebt, dit exemplaar mag echt niet ontbreken in je verzameling! De Groene Zus

“Elk recept van Lisa dat ik mensen voorschotel levert me stomverbaasde blikken op: dit is zó lekker, dat kan toch niet gezond en plantaardig zijn?! Zó lekker, dat ik de Brownie Batter Pie binnen één week al drie keer maakte omdat iedereen die geproefd had anderen zo jaloers maakte dat ook zij per se wilden proeven…” – Renmeisje- Giulia Calafano 

Handig daarbij is ook de uitleg over verschillende beweegredenen om te kiezen voor een veganistische leefstijl. Heel knap is de continue positieve en totaal niet belerende insteek die Lisa kiest. Nergens zal ze een ander afkraken, maar juist vanuit voordelen inspiratie en alternatieven proberen te inspireren. We like it! – We like Yoga

“Of je nou al vega bent of niet: het vegan handboek Lisa Goes Vegan hoort in je boekenkast.” – Claire Codi

“De foto’s maken het erg aantrekkelijk en je krijgt er spontaan zin van om de keuken in te duiken!” – Blackbirds and Cakes

“De recepten zijn vooral makkelijk, easypeasy to make en óók heel lekker voor carnivoren! De fotografie is waanzinnig mooi en… ja, je moet ‘m gewoon in je kast hebben staan 😉 dus…” – SquatCilla

Het Lisa goes Vegan kookboek of handboek (want zo kan je het beter noemen) is een knoeper dik boek dat je op weg helpt naar een gezonder eetpatroon, terwijl het je tegelijkertijd verteld hoe we beter voor de aarde kunnen zorgen – Living the Green life

“Ja, ik ben super enthousiast en kan dit boek van Lisa iedereen aanraden. Hij is met name geschikt als je net als ik nog een beginner bent in de wereld van plantaardig eten.” – Gezond met een twist

“Wat ben ik trots op haar. Een handboek voor lekker en makkelijk plantaardig eten. Vele praktische tips, handige lijstjes en meer dan 80 recepten. Ben ik vegan? Nee! Maar ik vind wel dat we allemaal iets meer kunnen geven om de dieren, bewuster kunnen worden over hoe wij met de aarde omgaan en hoe we ons lichaam beter kunnen voeden.” – Charlie’s Kitchen

Een mooi, positief en informatief boek, en heel veel heerlijke recepten! – Feelgoodbyfood.nl

Ik vind het Lisa goes Vegan boek echt een mega aanrader! Zeker voor beginnende veganisten, want er staat ontzettend veel handige informatie in het eerste deel. Maar ook voor de gevorderde vegans is dit boek een must have vanwege de heerlijke, gezonde en vernieuwende recepten die erin staan. – Mint green Mind

Vooral omdat ik zelf ook steeds meer richting een plantaardig voedingspatroon wil, vond ik dit boek echt een must have! Maar ook als je niet per se volledig plantaardig wil gaan eten, maar gewoon (af en toe) eens bewuster wil nadenken over wat je eet, dan is dit boek zeker een aanrader, omdat het zoveel informatie bevat en de recepten totaal niet ingewikkeld zijn! – Life by Iris (Review en foto thumbnail) 

Heb jij een review geschreven over het Lisa goes Vegan boek? Zet hieronder de link neer en ik neem jou graag op in dit lijstje! En heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het mij weten:)

Benieuwd geworden? Je kunt het boek via deze link bestellen! Laat het mij vooral weten als je een recept hebt gemaakt! Deel die via Facebook, Instagram of in de besloten Facebookgroep Lisa goes Vegan 

Heel erg veel liefs,

Lisa

Reviews Lisa goes Vegan boek - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

20 berichten

Mariëlle 26 januari 2017 at 12:10

Ik heb hem nog niet, maar hij staat zeker nog op mijn lijstje hihi!

Antwoorden
Lisagoesvegan 30 januari 2017 at 13:27

Wat leuk Marielle!! 🙂 Let me know als je iets lekkers eruit maakt , liefs X

Antwoorden
Iris 26 januari 2017 at 15:01

Hihi yay mijn foto van jouw prachtige boek Dikke knuf xx
https://www.lifebyiris.nl/2016/12/06/hoogtepunten-november/

Antwoorden
Lisagoesvegan 27 januari 2017 at 09:59

Nou! Ik ben jou helemaal vergeten lieve Iris, nu met quote en link erbij, dankjewel voor de mooie foto! Liefs

Antwoorden
elcke 26 januari 2017 at 15:07

Wat ontzettend leuk om alle reviews zo samen te zien en te lezen!
Helemaal verdiend <3
Liefs, Elcke

Antwoorden
Lisagoesvegan 31 januari 2017 at 21:27

ZO lief, dankjewel lieve Elcke voor jouw review! X

Antwoorden
Giulia 26 januari 2017 at 16:53

Prachtige reviews die he-le-maal kloppen! Voor al jouw succes echt de kers op je verrukkelijke vegan taarten 😉
Liefs,
Giulia

Antwoorden
Lisagoesvegan 27 januari 2017 at 09:53

Je bent een lieverd!!

Antwoorden
Merel 27 januari 2017 at 10:01

En terecht!!! Topper! Geniet van deze mooie reviews van iedereen. Liefs, Merel

Antwoorden
Lisagoesvegan 30 januari 2017 at 13:29

Ah dankjewel lieverd !! Heel veel liefs, Lies

Antwoorden
Lia 28 januari 2017 at 08:02

Is er ook ergens een inkijkexemplaar (bij voorkeur met inhoudsopgave) op je website te vinden?

Antwoorden
Lisagoesvegan 30 januari 2017 at 13:29

Hoi Lia! Yes! Naast mijn webshop kun je ook bij een aantal winkels krijgen! Zie hieronder:

Geitenwollenwinkel | Fashion (Amsterdam) Utrechtsestraat 37, 1017 VJ Amsterdam
ROOTS | Cold pressed juice bar (Amsterdam) Amstelveenseweg 164, 1075 XN Amsterdam (SOON)
Foam Catering (Den Haag) Frederikstraat 44, 2514 LL Den Haag
Anat (Groningen) Verlengde Grachtstraat 1, 9717 GD Groningen

Liefs,
Lisa

Antwoorden
Willemijn 29 januari 2017 at 10:33

Hoi Lisa 🙂 Ik volg je blog nu al een tijdje, al ben ik zelf geen vegan (wel vegetariër en soms vegan; een soort vegenariër dus :P) en ik wil graag weten waarom ik nou beter helemaal vegan kan worden. Ik eet altijd biologische melk en eieren, soms wel honing, en ohja: best veel (lokale) geitenkaas. Ik wil best vegan worden, maar ik vraag me af: is biologisch niet al goed genoeg? Ik hou heel veel van dieren en wil ook het beste voor de aarde, maar ja, amandelmelk is wel een stuk duurder. Mijn vraag is dus eigenlijk: overtuig me helemaal vegan te worden! 🙂
Xxx Willemijn <3

Antwoorden
Lisagoesvegan 7 februari 2017 at 11:37

Hi lieve Willemijn, wat super leuk je interesse! haha eigenlijk is het antwoord heel simpel, alles staat precies in mijn boek, ook waarom biologisch niet ‘goed genoeg’ is voor mij. Het boek is heel fijn opgebouwd waar ik je meeneem in mijn reis 🙂 Anders kun je op mijn website nog andere artikelen vinden waarom ik plantaardig eet 🙂 Liefs X

Antwoorden
Claire 30 januari 2017 at 19:53

Woohoo wat tof om hier tussen te staan. Je boek is zo awesome. Helaas wilt iedereen hem van mij lenen waardoor ik hem steeds kwijt ben haha.

Antwoorden
Lisagoesvegan 31 januari 2017 at 21:26

Haha meen je niet? Te grappig en ZO enorm leuk om te horen lieve Claire! You made my day! X

Antwoorden
Britt de Rijk 8 september 2017 at 08:22

Hoi Lisa,

Ik heb het boek een paar weken terug besteld maar die loopt zo goed dat er lange wachttijd op zit. Kan haast niet wachten.
Voor nu volg ik je op facebook en instagram

Antwoorden
Lisa 11 september 2017 at 09:41

Hi Britt, ben zelf ook erg benieuwd wat je ervan vindt. Nog heel even geduld. Liefs x

Antwoorden
Nicole 5 januari 2018 at 12:09

Net met mn boekenbon naar de Bruna geweest om het boek te kopen, maar helaas.
🙁 Tip waar ik hem kan kopen met boekenbon?

Antwoorden
Lisagoesvegan 5 januari 2018 at 16:17

Hi Nicole, wat leuk! Je kan mijn boek wel laten bestellen bij de boekhandel, dat duurt een paar dagen maar als het goed is kan je dan wel je boekenbon gebruiken 😉 Liefs Lisa

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.