Home Waarom vegan? Recap van de week #1
Recap van de week #1 - Lisa goes Vegan

Recap van de week #1

9 december 2016

Tijd voor iets nieuws op de Lisa goes Vegan website. Er gebeurt natuurlijk nog veel meer op vegan gebied dan alleen recepten. Daarom heeft mijn stagiaire Emma voor jullie een lijstje gemaakt met de meest opvallende en leuke momenten van de laatste paar weken.

1 Before the Flood

De eerste is van onze Leonardi DiCaprio. Hij houdt ook nooit op met ons te verrassen. Zijn documentaire, samen met Fisher Stevens, gaat over de drastische gevolgen van de klimaatverandering. Iets dat heel belangrijk is om elkaar van bewust te maken. We moeten de aarde niet uitputten (zoals we nu aan het doen zijn), maar juist helpen om zo “gezond” mogelijk te zijn en te blijven. Dit is natuurlijk niet alleen belangrijk voor de aarde, maar ook voor ons, de mensen die hier leven. National Geographic heeft de documentaire wereldwijd beschikbaar gemaakt om het probleem onder de aandacht te krijgen. Hij is dus te vinden op Youtube, maar hier alvast een trailer:

2 Food Choices

Een andere hele goed documentaire is te vinden op o.a. Netflix. Food Choices stelt heel raak de voedselkeuzes van de mens ter discussie. Ik stond na tien minuten al versteld van alle bevindingen! Het is niet dat ik een nitwit was op dit gebied, maar er kwam toch nog heel veel naar voren dat ik niet wist. Zonder alles weg te geven toch een kleine samenvatting: er wordt gekeken naar de effecten dat ons eten heeft op de mens, de dieren, de wereld en dus het klimaat. Ben je nou benieuwd? Hieronder is de trailer te zien. Echt een aanrader!

3 Vegan Awards

Dan even totaal iets anders dan een documentaire, namelijk de Vegan Awards! En JA, daar was Lisa gewoon voor genomineerd! Ze was genomineerd voor de Beste Vegan Blog. En ze heeft nog gewonnen ook! Echt super leuk en vanuit Lisa een bedankje naar iedereen die heeft gestemd!

Recap van de week #1 - Lisa goes Vegan

4. Nuts About Nature

Afgelopen week kregen we ook een leuke verrassing op kantoor! Namelijk een doos vol noten, cashews, amandelen noem het maar op van Nuts About Nature! Het kon ook op geen beter moment komen! We hadden net een soort 4 uur dip (maar dan om 3 uur) dus dit was een leuke verrassing! Meteen uitgeprobeerd en ook meteen goedgekeurd. Het is heel handig verpakt in kleine zakjes waardoor het een soort 1 persoons snackje is.

Recap van de week #1 - Lisa goes Vegan

Heb jij nou nog iets gezien de afgelopen tijd wat echt het delen waard is? Laat het ons dan weten in de reacties hieronder of via Facebook, Instagram of hieronder via de comments!
Laat mij ook weten of je dit leuk vindt en vaker wilt zien? Ik ben zeer benieuwd!

Liefs,

Lisa & Emma

Hebben jullie trouwens mijn boek al binnen? Ik vind het zo leuk om al jullie foto’s op Instagram te zien met de #lisagoesvegan. Trouwens ook leuk voor onder de boom? Bestellen doe je hier.

Lisa goes Vegan – Boek

Gerelateerde posts

2 berichten

Happi Bandit 10 december 2016 at 14:51

Gefeliciteerd Lisa met het winnen van de Vegan Award voor beste blog! Geniet ervan! xx

Antwoorden
Lisagoesvegan 11 december 2016 at 14:15

Dankjewel lieverd! X

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.