Home ReceptenDiner Magioni groente pizzabodem
Magioni groente pizzabodem - Lisa goes Vegan

Magioni groente pizzabodem

23 mei 2016

Ik hou van pizza. Vooral als je hem zelf kan beleggen. Pizza is ideaal als je met verschillende vrienden gaat eten. Jij kan je eigen pizza beleggen en zelf bepalen welke en belangrijker nog: hoevéél groenten je erop legt. Afgelopen week testte ik de Bloemkool en Bietenpizzabodems van Magioni uit. Vandaag dubbel plezier: én een pizzarecept én ik mag 5x dit pizzabodem pakket weggeven!

Magioni groente pizzabodem

Ik hou van een lekker stuk pizza. En dan niet met één blaadje spinazie, tomaatje of verdwaalde champignon, maar echt rijkelijk belegd met groeten. Groente OP je pizza is lekker, maar groente IN je pizza is nog veel lekkerder. De groente pizzabodems van Magioni mocht ik afgelopen week uittesten. De pizzabodems zijn gemaakt met bloemkool en bieten (mijn favoriet). Door het gebruik van rode bietensap en bietenvezel is de bieten pizzabodem paars! hoe leuk? Ze bevatten geen suiker, 70 gram groente per pizzabodem en 30 % minder koolhydraten (is voor mij niet zo belangrijk, maar ach toch mooi meegenomen) Kijk voor de precieze ingrediënten hier . Begrijp me niet verkeerd, het blijven wel pizzabodems maar die extra toegevoegde groenten is heel lekker! Mijn favoriet? De bietenpizzabodem.

Magioni groente pizzabodem - Lisa goes Vegan

Bloemkool & bieten pizzabodems

Ingrediënten voor 2 pizza’s 

 • 2 Magioni pizzabodems (1 bloemkool + 1 bieten)
 • 1 potje geconcentreerde tomatenpassata
 • 4 rode uien
 • bakje champignons
 • 10 groene asperges
 • 1 courgette
 • 8 zwarte olijven
 • 10 cherrytomaten
 • verse basilicum
 • evt. truffelolie

METHODE

 1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
 2. Besmeer de pizza met een laag tomatenpasta. Snijd de ui, champignons, courgette in dunne ringen/plakjes en beleg daarmee je pizza. Snijd de onderkant van de asperges eraf en snijd de asperges in de lengte door midden.
 3. Schuif de belegde pizza in de oven bak hem voor 10 a 15 minuten goudbruin. Kijk even hoe hard de pizza gaat, zorg dat de groenten niet zwart worden.
 4. Beleg de warme pizza met olijven (die je in ringen heb gesneden) wat verse cherry tomaatjes, basilicum en besprenkel evt. met wat truffelolie.

ENJOY!

WINACTIE PIZZABODEMPAKKET (VERLOPEN)

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze Bloemkool en Bietenpizzabodems? Ik mag 5 (!) winnaars verblijden met een pizzabodem pakket (4 pizzabodems; 2x bloemkool en 2x bieten) én twee Magioni t-shirts t.w.v. €65,- euro!

Hoe doe je mee?

 • Volg mij (Lisa goes Vegan) op Facebook en Instagram 
 • Laat een berichtje achter op mijn pizza post (hieronder, op Facebook of Instagram) en tag een vriend met wie jij deze Magioni bloemkool en bietenpizza wil uitproberen!

Woensdag aanstaande maak ik de winnaars bekend! De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd!

 • Diede Besseling 
 • Tamara + T-shirt! 
 • Wim van Dam 
 • Djoeke Bruins 
 • Josephine van Mozer + T-shirt! 

Zouden jullie mij een mailtje naar info@lisagoesvegan.com kunnen sturen met jullie adres? 🙂

Als je niet kan wachten, de pizza’s zijn bij diverse Albert Heijn winkels te verkrijgen, kijk hier voor alle verkooppunten.

Liefs,

Lisa

Heb je mijn boek al binnen? Bestellen kan via deze link.

Magioni groente pizzabodem - Lisa goes VeganMagioni groente pizzabodem - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

61 berichten

Claudia 23 mei 2016 at 07:16

Deze pizzabodems zouden wel goed terecht komen bij ons! We zijn begonnen om volgens een gezondere levensstijl te leven, geen gerafineerde suikers, minder koolhydraten (want er moeten ook wat kilo’s af), meer groente, minder verzadigde vetten etc. Deze pizzabodems zouden dan goed door mijn kinderen belegd worden met allerlei soorten groente uit hun moestuintje en daar overheen magere geraspte kaas! Smullen maar!

Antwoorden
Wendy 23 mei 2016 at 12:39

Ik zou heel graag de voeten willen proberen en de bloemkool ook, deze heb ik gister zelf gemaakt. En ben dus benieuwd of er smaak verschil in zit!!
Groetjes Wendy

Antwoorden
Fay van Blitterswijk 23 mei 2016 at 18:01

Ik heb net een EXAMEN achter de rug en na weken gestresst te zijn ben ik wel toe aan zo’n heerlijke pizza Deze deel ik natuurlijk wel met mijn zus en moeder. (En met deel bedoel ik natuurlijk een klein hapje, zodat derest voor mezelf is )
Liefs Fay

Antwoorden
Romy van Dongen 23 mei 2016 at 07:27

Ik zou heel graag met mijn zusje Nina van Dongen, de pizza’s willen uitproberen. Liefs Romy van Dongen

Antwoorden
Angela 23 mei 2016 at 07:33

Ik staat vandaag met een detox van 5 dagen en erna een heerlijke gezonde pizza zou me heel blij maken!!!!

Antwoorden
Adriana 23 mei 2016 at 07:34

Ik zou het heel graag met mijn moeder willen proeven om een extra excuus voor mother daughter quality time te hebben (en haar te laten zien dat mijn keuze voor veganisme geen fase is maar een echte keuze en ook geen strafing voor mijn lichaam -zo dat ze me gaat vertrouwen hierop. Ik snap has wantrouwen (ben wel al heel lang vegetarier) want ik ben net herstelt van een eetstoornis, maar daarom des te belangrijk er het haar echt goed uit te leggen.

Antwoorden
elisa 23 mei 2016 at 07:41

Lieve lisa,

Ik zou graag deze pizza bodem winnen ,omdat ik half itiliaans ben, en sinds kort weet dat ik lactose intolerant ben.Pizza is mijn lievelings eten,maar door de combinatie van vegatarier en laclose intolerantie is moeilijk een lekkere pizza te eten.Ik zou ze daarom graag zelf maken .Op instagram zal ik me vriendin linken zij is ook vegan ,en ik gun haar de pizza ook vanwege haar lactose en gluttenintolerantie.

Liefs
Elisa

Antwoorden
Tamara 23 mei 2016 at 07:43

Oooooh wat een leuke en lekkere winactie!!!!!
Ik zag ze al op je snapchat voorbij komen en werd meteen nieuwsgierig. Ik zou ze heel graag met jouw recept uit willen proberen met mijn moeder (is het genoeg om dat hier zo te vermelden aangezien ik haar nu niet tag?). Die van bloemkool lijkt me lekker neutraal en die van bieten lijkt me weer lichtelijk zoet. Ik sta te popelen om ze te proberen! Ook leuk dat er T-shirts worden weggegeven bij de winactie :).

Liefs,

Tamara

Antwoorden
Lisagoesvegan 25 mei 2016 at 21:22

Tamara jij hebt gewonnen! Zou je mij een mailtje kunnen sturen met je adres? liefs!! x

Antwoorden
Jill 23 mei 2016 at 07:55

ooooo ik kan mijn zus en mezelf hier zo blij mee maken. We staan vaak samen in de keuken om dingen uit te proberen en eten vaak samen vegan. In ons dorp zit geen AH XL en we kunnen ze dus niet proeven! En aangezien mijn zus en ik dol zijn op pizza’s en het uitproberen van nieuwe dingen willen we dit best wel graag eens uitproberen!

Antwoorden
Marlon Schipper 23 mei 2016 at 08:01

Oeeeeh yum, die zien er echt heerlijk uit! Zie mezelf er al heerlijk één opeten belegd met een grote bult groenten!
Ben het meest benieuwd naar de bieten, verwacht ook dat die erg fijn zal zijn. Had laatst falafel met bieten, die ook enorm
lekker waren.

Liefs Marlon

Antwoorden
Joyce Brouwer 23 mei 2016 at 08:03

Omg ik ben gek op pizza en gek op groente dus deze combi is perfect!
En die combi met biet daar ben ik erg nieuwsgierig naar hoe leuk en een ook nog t-shirts…..whoop whoop wat een vette winactie.
Ik doe graag mee en mijn man is ook altijd enthousiast met nieuwe dingen uitproberen! I’m in

Antwoorden
Eefje Lammers 23 mei 2016 at 08:08

Ohhhh dat klinkt lekker! Ik ben echt heel benieuwd hier naar :). Samen met mijn vriend, die sinds dit jaar veganistisch met mij mee eet, ben ik bezig met 21 dagen detoxproof eten, dus deze pizza’s zouden goed binnen deze 3 weken passen. En aangezien hij heel erg van pizza houdt zou ik deze pizza’s heel graag voor hem willen maken.

Antwoorden
Eefje Lammers 23 mei 2016 at 08:10

Ik zie nu dat er tarwe in zit, dus een lekkere maaltijd voor na de drieweekse-detox!!!!

Antwoorden
Joyce Sabel 23 mei 2016 at 08:16

Geweldige winactie!! Na mijn vrijgezellenfeest van gisteren wil ik de meiden heel graag bedanken met een etentje (maar dan wel vegan ^^). Ik zou ze graag eens kennis laten maken met deze levensstijl en ze laten zien dat gezonde voeding ook echt heel lekker kan zijn!!
Ze zouden top van pas komen!! Hihi.

Veel liefs
Joyce

Antwoorden
Manon 23 mei 2016 at 08:17

Deze wil ik graag proberen met mijn gezin!
Gisteren (helemaal uit het niets…) zegt mijn vriend ‘ik wil wel kennis maken met jouw passie’. Ik kook eigenlijk apart. Wanneer ik een veganpizza maak of anders, dan wil hij zeker een ‘normale’. De kids vinden het denk ik wel leuk een ‘roze’ pizza! Onze dochter zal dat zien als een prinsessenpizza! Hoppa, extra groentjes binnen. Blij meisje, blije papa en een nog blijere mama.

Antwoorden
Richard van Loon 23 mei 2016 at 08:19

Alleen al je verslag over de vega-pizza smaakt naar meer, dus ik wil deze wil graag proberen samen met mijn dochter. En daarna natuurlijk verslag uitbrengen van deze Italiaanse specialiteit
Smakelijke groet ,
Richard

Antwoorden
Diede Besseling 23 mei 2016 at 08:19

Woooo wat een topactie! Ik ben momenteel helemaal verslaafd aan wrap pizza’s (van jouw blog). Als ik rond lunchtijd thuis ben staan die bijna altijd op het menu:)
Dus deze pizzabodems spreken me ook wel heel erg aan. Ik zou ze delen met mijn vriendin Marleen. We hebben nu eindexamens en leren (en eten) elke dag samen en hier zou ik haar denk ik heel blij mee maken! (En mezelf ook natuurlijk)
Let’s hope! Groetjesss

Antwoorden
Lisagoesvegan 25 mei 2016 at 21:22

Lieve Diede, jij hebt gewonnen! Kan je mij een mailtje sturen met je adresgegevens? Liefs x

Antwoorden
Lois 23 mei 2016 at 08:22

Wauwie! Ik wil wel graag die pizzabodems winnen. Mijn vriend is helemaal fan van de bloemkoolbodem en ik weer van de bietenbodem. Morgen gaan we verhuizen en hoe kunnen wij beter het huisje inwijden met een gezonde pizza.

Liefs,
Loïs

Antwoorden
Janneke 23 mei 2016 at 08:24

Ja dat wil ik graag winnen, ik volg ze al op instagram. Bij onze AH zijn ze helaas nog niet verkrijbaar dus ik grijpe deze kans graag aan!

Antwoorden
Amy 23 mei 2016 at 08:28

Wat een super gave winactie! Ik ben net met mijn vriendin Rianne overgestapt naar vegan! Meteen een goede keuze geweest maar nog wel even wennen. De pizza bodems komen nu helemaal van pas ☺️

Antwoorden
Karlijn 23 mei 2016 at 08:31

Sinds een paar weken is het roer om en eet ik vegan! Ik voel me er super bij en ben ook al een paar kilo’s kwijt 🙂 mijn lieve vriend Alex eet alle avondmaaltijden met me mee om mij te supporten, ik maak dan ook graag een lekkere pizza voor hem!

Antwoorden
Remi 23 mei 2016 at 08:38

Goeiemorgen!
Ik zou deze pizzabodems heel erg graag proberen, omdat ik gek ben op pizza maar het natuurlijk niet echt gezond is! Dat is ook de rede dat ik het eigenlijk nooit meer eet. Het zou super zijn als ik ze samen met mijn broer zou kunnen proberen, hij wil namelijk afvallen maar kan iets minder goed van de pizza’s afblijven dan ik haha!:)
Veel liefs, Remi.

Antwoorden
Rianne 23 mei 2016 at 08:42

Wat toevallig! Vandaag eten we de bloemkoolbodem pizza! Natuurlijk willen we de bietenbodem ook graag proberen. M’n vriend en ik zijn hard bezig om onze gezonde leefstijl vast te houden en we vinden het heerlijk, dus doen graag mee aan deze winactie!

Antwoorden
Elise Ouwens 23 mei 2016 at 08:53

Wat een leuke winactie! Ik zou graag eens deze pizza bodems uit proberen met mijn lieve moeder.

Antwoorden
Floortje 23 mei 2016 at 08:58

Ahh dat ziet er megalekker uit! Ik zou het graag met mijn moeder uitproberen, aangezien we allebei net begonnen zijn met plantaardig eten. We zijn beide heel bewust bezig met wat we eten, en dan is het heel leuk om samen iets nieuws uit te proberen!

Antwoorden
Kimberly 23 mei 2016 at 09:04

Ik zou graag deze bodems willen winnen en delen met mijn vriend, omdat ik lactose intolerant ben en koemelkallergie heb kan ik gewone pizza niet eten. Wij eten graag pizza en zou dit dolgraag uitproberen om nu samen een keer pizza kunnen eten ipv hij pizza en ik een salade. Liefs Kim

Antwoorden
Melanie schneider 23 mei 2016 at 09:05

Jaaaaa !! Dit komt op het juiste moment. Vanwege lactoseintolerartie en de daarbijbehorende klachten speel ik al een tijd om plantaardig te gaan eten. Zuivel mijd ik nu al, hoewel ik de aanpassing enorm lastig vind. Deze pizzabodems passen in dat plaatje. Zou leuk zijn om te proberen! Ik deel ze met m’n vriend, samen smikkelen en nodig m’n moeder (ook lactoseintolerartie) uit.

Ik volg je uiteraard al ☺️

Antwoorden
Conny 23 mei 2016 at 09:09

Ik zou graag met mijn dochters de pizza maken/delen/ proeven omdat ze ook zo van gezonde pizza’s houden. Ze proberen alles maar pizza is en blijft favoriet, en wat extra groente kan geeeeeeeeen kwaad, toch

Antwoorden
Beau 23 mei 2016 at 09:13

Whaaaa @lindsey_happyhealthy en ik zouden dit echt super tof vinden! Als groot fan van pizza, zou het natuurlijk fantastisch zijn om deze healthy varianten te testen!

Antwoorden
Ingrid 23 mei 2016 at 09:21

Jaa heel graag zou ik deze winnen! Laatst weer zelf geprobeerd om een pizza bodem met bloemkool te maken maar helaas het lukt me niet of ze goed te krijgen! Dit is de ideale oplossing! Delen met mijn vriend :-).

Antwoorden
Elisa 23 mei 2016 at 09:31

Ik zou graag met mijn zusje Tamar deze pizzabodems uitproberen! Wij houden enorm van pizza, en ik ben benieuwd of deze gezondere variant ook zo bij ons in dr smaak valt!

Antwoorden
Marjan 23 mei 2016 at 09:51

Jaaaaa de ideale oplossing voor de pizza verslaving van mijn zoon Menno en mijzelf . Zo krijg ik tenminste voldoende groeten binnen en
Menno houdt van anders dan anders

Antwoorden
Anne Huydts 23 mei 2016 at 10:01

Oehlala, ik ben benieuwd! Heerlijk voor een filmdagje met de meiden, en dan toch nog gezond bezig zijn! Helemaal fantastisch
Liefs Anne

Antwoorden
Anne van Hout 23 mei 2016 at 10:11

Eindelijk te koop! Alleen helaas geen Albert Heijn XL hier in de buurt… maar we zijn zó benieuwd! Hoe smaakten ze?

Antwoorden
Jasmijn 23 mei 2016 at 10:16

Ooo deze zou ik graag willen proberen!! Tesse en ik zijn dol op pizza, sinds we vegan eten vinden we t vaak wat minder,(in restaurants vooral en thuis zijn we wat inspiratieloos) dit zou een leuke afwisseling zijn!! . En het recept ziet er superlekker uit!!

Antwoorden
Hedwig 23 mei 2016 at 10:24

Die zien er goed uit! Ik gun ze Liza van ’t Hoff, die is er altijd voor in om iets nieuws te proberen en past helemaal bij haar levensstijl!

Antwoorden
Susan 23 mei 2016 at 11:00

Jajajajaaaa!! Zo graag, ze zien er mega lekker uit en ik wil ze graag gebruiken voor een date met een vega pizza lover. Dan laat ik hem zien dat pizza zonder kaas nog lekkerder is! En die t-shirts zijn ook niet verkeerd om te hebben XD.

Antwoorden
Cacharel 23 mei 2016 at 11:04

Mijn vriend en ik wouden samen pizza’s maken, en omdat ik toch zo gezond bezig ben. Zou ik graag met mijn vriend robin onze favoriete gerecht bereiden hihi ❤️

Antwoorden
Claire 23 mei 2016 at 12:00

Hoi Lisa! Ik heb laatst al gelezen over de nieuwe pizzabodem’s. Klonk als muziek in de oren. Ik ben nu zo’n 2 jaar met gezond eten bezig en ik voel me zoveel beter. Daarnaast hebben mijn zus en ik samen, we wonen ook samen, kort geleden 50 days of Green Happiness doorlopen! We voelen ons top maar zijn natuurlijk na deze 50 days niet klaar. Elke week maken we weer een lijstje met de goede receptjes en doen dan de weekboodschappen. En het lijkt me leuk als ik samen met m’n zus eens een avondje deze pizzabodems op het menu kan zetten en opeten natuurlijk :).

Lieve groetjes,

Claire

Antwoorden
Emma 23 mei 2016 at 12:21

Hee Lisa ! Wat een onwijs leuke winactie.
Food is heaven haha..
A.s. donderdag staat een pizza party gepland met 3 vriendinnen bij een pizzeria, maar hoe leuk en lekker is het als je zelf groente pizza’s kan beleggen bij een vriendin thuis.
Kortom geweldige winactie!! Watertandend wachten we af…

Antwoorden
Rosa-May 23 mei 2016 at 13:13

Ik zou dolgraag willen bewijzen aan Rubén Kingma dat vegan eten echt heel erg lekker is, en hoe kan dat beter dan met zijn lievelingseten…. Pizza!!! Helaas ben ik geen keukenprinses dus als de pizzabodem al klaar voor gebruik is kan dit niet meer mis gaan. Leuk!

Antwoorden
Sanne Witjes 23 mei 2016 at 13:15

Yeahhh…. deze pizzabodems passen goed in #my50daysofgreenhappinezz! Ik ben bezig om mijn zwangerschapskilo’s eraf te krijgen en ik ben al goed op weg. Ik weeg nu al minder dan voor mijn zwangerschap. Alleen voor mijn zwangerschap al aardig wat aangekomen. Ik moet nog 7 kilo eraf en dan stopt mijn man met roken. Dat is mijn stok achter de deur. Dus…. deze pizzabodems zouden bij mij op het goede adres zijn! Liefs Sanne

Antwoorden
Sytske 23 mei 2016 at 13:35

Jaaaa die wil ik samen met m’n zus op smikkelen!! Leuke actie zeg 🙂

Antwoorden
Joyce 23 mei 2016 at 13:38

Jaa! Ik wil deze heeeel graag uitproberen! Wacht al weken op het moment dat ze te koop zijn bij een AH bij mij in de buurt, helaas nog steeds niet het geval. 🙁
Ik zou ze proeven met mijn moeder. Nadat zij weken voor mij heeft gekookt is een pizza feestje wel verdient! 🙂

Antwoorden
Linda 23 mei 2016 at 16:13

Ik zou deze heel graag uitproberen met mijn zusje Simone! Ik ben erg benieuwd!

Antwoorden
Larissa Hendriks 23 mei 2016 at 16:17

Ik zou deze graag met mijn moeder Gerda Hendriks uit willen proberen! We hebben het vaak over pizza samen maken maar het komt er helaas nooit van! Dit zou de perfecte kans zijn om toch nog samen die pizza te maken!

Antwoorden
Marloes 23 mei 2016 at 16:41

Hi enthousiaste en onwijs inspirerende Lisa! Wat gaaf weer deze winactie! Ik ben dol op alles waarin extra groenten verwerkt zijn. En….deze week ben ik met mijn vriend in Rome zo veel mogelijk van jouw adresjes en die van vegadutchie aan het uitproberen. Dus als we terug zijn gaan we graaaaaag aan de slag met deze bieten- en bloemkoolbodems om ons vakantiegevoel nog even vast te houden! Liefs en veel plezier met al je leuke blogdingen!
-Marloes-

Antwoorden
Katia 23 mei 2016 at 19:33

Hey Lisa, leuke post zeg! Sinds kort maak ik ook altijd mijn eigen pizza’s. Zo kan ik wel nog van fastfood genieten, maar op een iets ‘gezondere’ manier en als vegetariër kan ik zo ook veel meer variëren. Ik zou de groentepizza heel graag delen met mijn zus Leen, want we houden regelmatig een pizza-avond bij mij thuis 🙂

Antwoorden
Wendy de klerk 23 mei 2016 at 20:40

Ik zou heeel graag aan mijn moeder willen laten zien dat deze pizzabodems maken of kopen zeker de moeite waard is!

P.s. Ik hoop dat ik ook mijn vader e broertjes om kan krijgen, maar daar heb ik dan weer een hard hoofd in, maar het proberen waard.
P.p.s. Ha-ha anders hebben mijn moeder en ik dubbel zoveel, jammmmmie!

Antwoorden
Juliette 23 mei 2016 at 21:07

Hè lieve Lisa weer een beetje bijgekomen. Die pizza wil ik wel met jou eten lijkt me gezellig. Liefs Juliette

Antwoorden
Jenny Linders 23 mei 2016 at 21:18

Dit lijkt mij mega lekker om te proberen.
Ik zou dit graag met mijn mannetje Harold willen doen.

Antwoorden
B 23 mei 2016 at 23:00

Dat ziet er goed uit! Ik zou deze samen met mijn tweelingzusje willen eten! 🙂 kom maar op met die prijs 😉

Groetjes

Antwoorden
Pascale Aay 23 mei 2016 at 23:37

Deze pizza wil ik graag uitproberen met mijn notsohealthy boyfriend. Hij eet het liefst de diepvriespizzas als ik me tortizza aan het klaar maken ben en hopelijk gaat ie wel smullen van deze variant. Hihi groetjes Pascale Aay

Antwoorden
Josephine von Mozer 26 mei 2016 at 15:25

Hey Lisa, ik vind het echt super leuk dat ik gewonnen heb!! Ik ben echt superblij!!! Mijn moeder is nu in frankrijk maar ik ga haar verassen als ze weer thuis is. Dat vind ze vast heel leuk en lekker natuurlijk!! Ik ben nu nog meer fan dan eerst.. Echt i love je site en al je lekkere receptjes!! (Ps: de winacties zijn ook heel leuk!! ) Ik en mijn moeder kijken ook erg uit naar je boek!
Veel liefs Josephine <3

Antwoorden
Lisagoesvegan 26 mei 2016 at 15:34

Ah zo leuk om te horen, stuur je even je adresgegevens naar mijn mail? Info@lisagoesvegan.com, dikke kus voor jou en je mama! X

Antwoorden
Josephine von Mozer 26 mei 2016 at 15:52

Ja heb ik gedaan! Dankje 🙂 X

Antwoorden
Vegan bloemkoolpizza van Lisa goes Vegan - Magioni 23 augustus 2016 at 14:00

[…] Originele artikel […]

Antwoorden
LIEKE 2 februari 2017 at 17:31

Hoi Lisa,
Ik ken de bietenbodem al een tijdje en is heerlijk als pizza. Alleen heb ik wel 1 vraag. Als vegan eet je geen dierlijke producten? Alleen in deze bietenbodem zit melk? Ik ben zelf geen vegan maar had hem als tip gegeven aan een vriendin. Die kwam er achter dat als je de bodem opzoekt staat bij de albert heijn product omschrijving ingredienten als laatste melk.

Antwoorden
Lisagoesvegan 5 februari 2017 at 17:15

HOi Lieke, nee deze bodem is gewoon vegan. er staat kan sporen van melk bevatten, dus dat betekent dat ergens anders in de fabriek wel iets met melk is gemaakt! Gewoon eten dus ! Liefs x

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.