Lisa goes Vegan BOEK!

Lisa goes Vegan BOEK!

Wauw, sommige van jullie hadden het al geraden en éindelijk mag ik het jullie verklappen; ik ga een eerste BOEK uitbrengen! WAAH, het klinkt nog steeds heel onwerkelijk, maar het zat er aan te komen. Ik wilde het al een tijdje; een geweldig, prachtig handig boek maken zodat ik jullie kan inspireren om plantaardig te gaan eten en leven. 

Photo by: Puur by Dyana 

Lisa goes Vegan BOEK! - Lisa goes Vegan

Lisa goes Vegan BOEK!

Een boek uitbrengen. Dagelijks kreeg ik van velen de vraag: ‘Lies wanneer komt jouw boek nou uit?’ Door alle drukte voorheen kon ik er eigenlijk nooit tijd voor vrij maken, maar nu is het moment daar!

Rete spannend, maar het mooie is, JULLIE bepalen wat erin komt! Ik heb duizend en één ideeën maar uiteindelijk schrijf ik het boek voor jullie (of vrienden, familie etc) en zijn jullie diegene die het gaan gebruiken/lezen of kado doen!

Dus vertel mij heeeel graag; WAT willen jullie het liefst zien of lezen in mijn boek?

 • Makkelijke plantaardige recepten?
 • Juist hele gave (wat lastige) feest recepten?
 • Gezonde recepten?
 • Winterse recepten?
 • Zomerse recepten?
 • Vegan fashion?
 • Vegan cosmetica?
 • Handige tips voor beginnende vegans?
 • Vegan vervangers?
 • Persoonlijke verhalen?
 • Dagmenu’s?
 • Supplementen?
 • Of andere dingen….?

Laat het me alsjeblieft weten via FacebookInstagram of hieronder via de comments waar jij behoefte aan hebt. Ik ben heeeel benieuwd naar jullie reacties/mening,

En ohh ik kan al niet wachten om te beginnen en jullie voorproefjes te laten zien! Bestellen kan via deze link.

Heel veel liefs,

Lisa

Ondertussen ben ik al stiekem druk bezig met experimenteren in de keuken (lees: druk bezig om 5 kilo aan te komen haha) om de lékkerste recepten te maken, waaronder deze gezonde Chocolate Chip Cookies. Je kan het recept inmiddels vinden in mijn boek. Bestel hem hier

Lisa goes Vegan BOEK! - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie