Skip to content

31 mrt 2020 Limited edition circle wallet: Lisa goes Vegan x Denise Roobol

Op zoek naar een mooie vegan portemonnee die lang meegaat? Samen met vegan fashion label Denise Roobol ontwierp ik deze circle wallet (limited edition) in de kleur Milky Green.

Al jarenlang draag ik met veel plezier de vegan tassen van Denise Roobol. Toen ik Denise leerde kennen kwamen we er al snel achter dat we veel dingen gemeen hebben. Onze gezamenlijke missie? Laten zien dat je geen dieren nodig hebt om lekker te eten of om er leuk uit zien. Dat bewijst Denise met haar prachtige collectie vegan tassen (groot, klein, fancy of meer functioneel). Afgelopen zomer waren Denise en ik samen in Parijs en daar ontstond het idee om samen een limited edition accessoire uit te brengen.

Circle Wallet (100% vegan)

We zijn samen aan de slag gegaan en ontwierpen onderstaande circle wallet in de kleur Milky Green. Ideaal te gebruiken als portemonnee of klein tasje. Met een zijvakje voor verschillende pasjes en gemaakt van microvezel (dus 100% vegan). Mocht je een mooi, duurzaam en diervriendelijk alternatief voor je (oude) leren portemonnee zoeken, dan is dit je kans.

The making of

Heb jij een vraag over de wallet? Of over de andere items van Denise Roobol? Laat het ons weten wat je ervan vindt via Instagram, Facebook of via de comments hieronder!

Mocht je benieuwd zijn naar andere items van de Denise Roobol collectie, neem dan een kijkje op haar website. Ik draag hier de Clutch Bag in Metallic.

https://www.instagram.com/p/B9RpvofFCJo/

Photocredits: Emma Groeneboom Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *