Jelle gaat 30 dagen vegan

Jelle gaat 30 dagen vegan

Jelle (van Growthinkers) deed het, 30 dagen lang vegan eten! Wat hij ervan vond? En wat hij het liefst wilde eten op een cheatday? Ik interviewde hem!

Jelle gaat 30 dagen vegan

In april organiseerde ik samen met Jelle een event over duurzaam en minimalistisch leven. We inspireerden niet alleen anderen, maar ook elkaar. Ik maakte een begin met minimaliseren: minder spullen en meer herinneringen (binnenkort daar een uitgebreid artikel over online) en Jelle ging 30 dagen vegan eten.

Benieuwd hoe het hem bevallen is? En of hij behoefte had aan een cheatday met kaas en eieren? En welke tips hij jou kan meegeven?

Bekijk de video hieronder en abonneer je op mijn Youtube-kanaal om de volgende video niet te missen! 😉

https://youtu.be/sabfwCc9KfE

Volgende week word ik door Jelle aan de tand gevoeld over het minimaliseren. Is het mij gelukt om spullen weg te gooien? En hoe kijk ik tegen het kopen van nieuwe kleding aan? En heb ik gesmokkeld? Je ziet het in de volgende video!

Heb jij een vraag aan Jelle? Of aan mij over minimalisme? Laat het mij hieronder weten en dan nemen we dat mee in de volgende video! En volg je mij al op FacebookInstagram en Youtube?

Veel liefs,

Lisa

P.s. Benieuwd naar mijn boek waar Jelle het over heeft? Het staat vol met informatie waarom en hoe makkelijk je (vaker) plantaardig kan eten. Daarbij krijg je nog meer dan 80 lekkere recepten (waar je niet 54394 verschillende ingrediënten voor nodig hebt) Bestel hem hier! 

Jelle gaat 30 dagen vegan - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie