Home In de media

In de media

by Lisagoesvegan
In de media
Waar ik allemaal te zien ben? Hier zet ik het op een rij:

Lisa goes Vegan – in de media

Lisa in de Cosmopolitan magazine – April ’19

Lisa goes Vegan x Lush – Easter collection April ’19

Lisa in Yoga Magazine – April ’19

Lisa’s vegan eiersalade op de kaart bij Beter & Leuk – April ’19

Lisa voor de Detox Denim Armed Angels campagne – Maart ’19

Lisa in Week zonder Vlees magazine – Maart ’19

Lisa in Oneworld magazine – Maart ’19

Lisa in Marie Claire ‘de Groene Carrièrelessen van’ – Maart ’19

Lisa vegan meet-up event in Tokyo – Maart ’19

Lisa op Muse Weekly – Januari ’19

Lisa op cover Healthy magazine – Januari ’19

Lisa voor Greenpeace campagne – Januari ’19

Lancering Lisa’s nieuwe kookboek Vegan Comfortfood – December ’18

Lisa’s Vegan Thriller op menukaart bij Thrill Grill – November ’18

Lisa voor de Marie Claire Sustainable Smart Sisley Awards

Ik was aanwezig bij de Smart Sustainable Sisley Award in het QO hotel in Amsterdam. Ik gaf een presentatie over mijn reis naar een duurzamer leven en deelde tips om vaker plantaardig te eten.

Credits: Lizet Sleutelberg en Saskia Rietveld

Lisa in de Food100 lijst 2018

Ik ben onderdeel van de Food100! Met Lisa goes Vegan hoor ik bij één van de 100 jonge talenten (onder de 30 jaar) op het gebied van voedselverandering, duurzaamheid en gezondheid.

Lisa op de cover van V’GAN Magazine + interview oktober ’18

VGAN MagazineVGAN Magazine

Lisa voor de ASN bank op ACT. festival september ’18

Vandaag mocht ik mijn verhaal en missie delen op het ACT festival van de ASN Bank. Ik vertelde over mijn switch van carnivoor naar vegan, gaf praktische tips om vaker plantaardig te eten en vertelde over het belang van onze individuele keuzes. Mijn boodschap? Misschien lijken onze alledaagse keuzes niet veel uit te maken, maar vergeet niet: elke keuze is een stem waar je gebruik van kan maken. Elke keer dat jij iets in je mond stopt, kleding koopt of een rekening afsluit bij een bank, kan je bijdragen aan een betere gezondheid, minder/geen dierenleed en een schone, leefbare aarde die wij kunnen doorgeven aan volgende generaties. Gebruik dat stemrecht alsjeblieft, want met z’n allen kunnen wij een groot verschil maken. Lisa Stel op ACT. Festival - 2018

Lisa in het Parool juli ’18

Vandaag sta ik het Parool in een stuk over vliegen & duurzaamheid. Waarom is het zo lastig om het vliegtuig te laten staan? Ondanks dat we weten dat het enorm milieubelastend is? Op Instagram kun je het artikel lezen. https://www.instagram.com/p/BlgO8f4HoG3/?taken-by=lisagoesvegan

Lisa in programma Pakhuis de Zwijger ‘Kweekvlees’ juli ’18

Kweekvlees, gaan we het ooit eten? In het Programma De Hongerige Stad nam ik plaats in het debat over de toekomst van kweekvlees. Lisa in Programma Kweekvlees Pakhuis de Zwijger '18

Lisa Stel in de Duurzame Jonge Top 100 lijst van Nederland – juni ’18

Voor Lisa goes Vegan en mijn nieuwe bedrijf Smarter Food Choices kreeg ik een plek op de Duurzame Jonge Top 100 van Nederland. Dit is een toonaangevende lijst met de 100 duurzaamste koplopers van Nederland. Ontzettend gaaf en een enorme eer!  Benieuwd naar de hele lijst? Bekijk hem hier. 

Lisa in de podcast ‘Het groene hart van’ – Happinez – mei ’18

Voor de Happinez podcast ‘Het groene hart van…’ werd ik door Jelle geïnterviewd. We hebben het over de dieren in de vee-industrie en één van de meest ongemakkelijke momenten toen ik nog vegetarisch at. Binnen 1 dag stond mijn podcast op nummer 1 in de categorie Gezondheid. Beluister de podcast hier. Podcast Lisa Stel - Happinez

Op tv in Koffietijd op verkiezingsdag – 21 Maart ’18

Vanochtend was ik te gast bij Koffietijd om te praten over de gemeenteraadsverkiezingen en de Kies voor Klimaat campagne van Urgenda. Onze boodschap? Neem alsjeblieft het klimaat mee in je stemkeuze vandaag. Het klimaat is onze toekomst en we moeten zuinig zijn op onze aarde met ál haar bewoners. Heb jij gekeken welke maatregelen er genomen kunnen worden voor het verduurzamen van jou stad? Via Klimaatwijzer kun je de standpunten van de verschillende partijen in de grote steden vergelijken. Wil je de aflevering terugkijken? Klik dan op deze link hieronder. 
Koffietijd - Kies voor Klimaat campagne

24 uur met Lisa Stel in Cosmogirl Magazine – Maart ’18

Benieuwd wat ik op een dag doe? Je leest het in de Cosmogirl in de rubriek ’24 uur met..’

Campagne Kies voor Klimaat Januari ’18

Vanaf vandaag kun je mij door heel Nederland spotten! Ik sta op posters voor de campagne Kies voor Klimaat waar we aandacht vragen voor onze aarde. We roepen iedereen op om actie te ondernemen tegen klimaatverandering. Bekijk de hele campagne hier. En bekijk hier alle locaties in Google maps waar de posters hangen, en laat je het mij weten als je mij in een bushokje ziet hangen?

Tafelgast Milieudefensie ‘Aan de keukentafel’ Dec ’17

Samen met Jan Terlouw zat ik op de bank bij het Milieudefensie evenement om te praten over ons voedselsysteem en hoe we dat duurzaam kunnen inrichten. Bekijk hier het verslag van de avond.

Reporter voor Gemeente Amsterdam – Nov ‘ 17

Begin November was ik samen met Milou aanwezig op het Duurzaam 020 event van de Gemeente Amsterdam. We vroegen iedereen het hemd van het lijf. Want, duurzaam leven in Amsterdam, hoe doe je dat? Bekijk hieronder de video.

Interview Goaldiggersclub Nov ’17

The Goaldiggersclub interviewde mij over mijn bedrijf Lisa goes Vegan. Ik geef 5 tips voor het opzetten van een succesvolle personal (online) brand” Lees het hele interview hier. 

Winnaar Award Beste Vegan Kookboek – Oktober ’17

Ik won eind Oktober de Award voor Beste Vegan Kookboek ’17, wat een eer! Dit betekent zo ontzettend veel voor mij. Helaas kon ik zelf niet bij de uitreiking op Vegfest zijn (want ik zit in London) maar dat maakt het niet minder gaaf! Kijk hier voor de uitslag en de andere winnaars.

Interview webshop Wolf & Storm – Juli ’17

Ik werd door Marlieke van de webshop Wolf & Storm geïnterviewd over het ondernemen en mijn toekomstplannen. Lees het interview hier 

FLAIR Magazine – Maart ’17

Ik sta met mijn boek met 4 volle pagina’s in het FLAIR magazine !

Algemeen Dagblad – Maart ’17

Ik gaf een kookworkshop voor Milieudefensie in de prachtige Metaal Kathedraal in Utrecht. Een geweldige, inspirerende avond over duurzaam voedsel. Je leest hier het artikel online over mijn vegan brownies die we maakten met mijn vegan kookworkshop!

Jamie Magazine – januari ’17

Jamie Magazine deelt mijn lievelingsrecept: Choco Swirl Bananabread als recept van de dag! Kijk hier voor het artikel

Women´s Health – januari ’17

8 weken lang schrijf ik voor Women´s Health over alles wat te maken heeft met gezonde plantaardige voeding & leefstijl. 

VEGAN Magazine – december ’16

Ik deel 2 feestrecepten en mijn Lisa goes Vegan boek staat in de rubriek ‘Armandes aanraders’ ! Yaay! 

Westwing – 19-12-16

Ik werd door Westwing geïnterviewd over mijn ‘thuisblijfkerst’ en ik deelde 3 recepten uit mijn nieuwste boek! Lees hier het artikel online

Winnaar Award beste vegan blog van 2016

Ik won de Award voor beste Vegan blog van 2016 op het Vegfest, TE leuk! Ontzettend blij mee! Lees hier alle andere winnaars

Volkskrant Magazine 29-10-16

Door mijn nominatie voor Foodblogger van het Jaar (waah zo tof) werd ik geïnterviewd door het Volkskrant Magazine over mijn blog, hoe het begon en waarom ik vegan werd. Lees hier het artikel online (mits inloggegevens). 14884522_1754723638111506_6959477148312264369_o Lisa goes Vegan - in de media

Radio 3FM, 14-8-16

Ik daagde DJ Saskia Weerstand van Radio 3FM uit om een week lang vegan te eten. Directe link: http://www.3fm.nl/a/239182 3fm

Cosmopolitan, 1-8-16

Verschillende recepten van Lisa goes Vegan op www.cosmopolitan.nl en in het Cosmopolitan tijdschrift Augustus 2016 Lisa goes Vegan - cosmopolitan

Westwing

Ik werd geïnterviewd door het online magazine Westwing over Lisa goes Vegan en deelden 3 lekkere recepten: https://www.westwing.nl/magazine/lifestyle/meet-blogger-lisa-goes-vegan/ Lisa goes Vegan - Westwing Lisa goes Vegan - Westwing2

NPO, 26-5-16

Voor de Vleesverlangen Challenge en premiere van de film vleesverlangen van NPO deelde ik een video en mijn favoriete recept voor tofu scramble : bekijk de video hier Lisa goes Vegan - NPO vleesverlangen

Nieuws.nl, 1-5-16

De nieuwssite nieuws.nl schreef een stukje over mij en ik deelde met hun met mijn vegan bounty bars 🙂 Lisa goes Vegan - Nieuws.nl

Tete-a-tete, 18-1-2016

Het leuke platform Tete-a-tete interviewde mij voor Motivatie Maandag http://teteatete.nl/motivatie-maandag-lisa-goes-vegan/ Lisa goes Vegan - teteatete

Allerhande (Albert Heijn)

Voor de Allerhande (Albert Heijn) deelde ik een vegan frisse tofusalade die je nog steeds op de website kunt vinden (met video) Lisa goes Vegan - Albert Heijn

Spijsverteringsbijbel

Lisa goes Vegan in de Spijsverteringsbijbel voor tips tegen een opgeblazen buik Lisa goes Vegan - Spijsverteringsbijbel