Home TravelAmsterdam Hotspot: The Meets
Hotspot: The Meets - Lisa goes Vegan

Hotspot: The Meets

24 juli 2016

Na hier 845978 x geweest te zijn, heb ik er nog steeds geen genoeg van gekregen. Ik heb het over The Meets. Zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent 🙂

Hotspot: The Meets

The Meets… waar moet ik beginnen? Deze hotspot in De Pijp is echt heel leuk. Je kunt er genieten van gerechten van lokaal geproduceerde en eerlijke (biologische) ingrediënten, waarvan 80% ook nog eens plantaardig is! Ook geraffineerde suikers komen deze keuken niet in. Eet je glutenvrij? Dan kan je hier ook alles eten.

Hotspot: The Meets - Lisa goes Vegan

Jongens, kijk eens even naar al die prachtige kleuren! Het is gewoon bijna zonde om op te eten (maar daar is het dan weer veel te lekker voor). Op de foto zie je de rode linzensoep met kokosmelk en een rainbow salad. Dit was wel de oude kaart, dus ik weet niet uit mijn hoofd of deze nog op de kaart staat.

Ik ging afgelopen week samen met Cilla bij the Meets eten. Zij nam (de beste keus) een Kikkererwtenpannenkoek en ik had de Cauliflower couscous.

Hotspot: The Meets - Lisa goes VeganHotspot: The Meets - Lisa goes Vegan

Ook al knapte ik bijna uit mijn vel, ik móest en zou nog een toetje nemen. Ik bestelde een love ball, gemaakt van hazelnoten, dadels en kokos.

Het stijlvolle interieur verdient trouwens ook complimenten, en ik ben verliefd op het servies.

Menukaart

Op de kaart staan gerechten voor ieder moment van de dag: superfood bowls, sandwiches & burgers, soepen en salades. Ook kun je hier neerstrijken voor een goede kop koffie, healthy juice en een lekker (glutenvrij) taartje.

Edit: de Bieterballen die jullie op Snapchat voorbij hebben zien komen, zijn helaas niet veganistisch, hier zit (na dit gecheckt te hebben net, kaas en melk doorheen) 

TIP: Je kunt de gerechten ook meenemen voor onderweg! Yaay

Na deze jaloersmakende foto’s wil je hier vast een keertje langs. Ik ga zelf zeker nog een keer terug voor een ontbijtje. Als je besluit bij The Meets te eten, laat me dan op FacebookInstagram of hieronder via de comments weten hoe het was!

Liefs,

Lisa

Hebben jullie mijn boek al binnen met 80 recepten en super veel tips? Bestellen kan hier.

The Meets, Cornelis Troostplein 3 & Sumatrastraat 28-30. Openingstijden: 08.00-22.00 uur, tel: 06-15316734

Hotspot: The Meets - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

4 berichten

Merel 27 juli 2016 at 16:19

Ben binnekort in Amsterdam, dus dit lijkt me zeker een bezoekje waard! Wat is trouwens je ultieme aanrader voor een avondje uitgebreid vegan eten in Amsterdam? Had al tijden nomads op de planning staan, maar zie op de site dat die gesloten is 🙁

Antwoorden
Yvon 27 juli 2016 at 17:10

Ziet super lekker uit!!!! Wow!

Antwoorden
Hanne 6 augustus 2016 at 08:35

Wauw je hebt je blog lay-out aangepast. Super mooi geworden.

Antwoorden
Vegan restaurants in Amsterdam - Lisa goes Vegan 28 juni 2017 at 21:21

[…] Troostplein 3 | Openingstijden: ma-do: 11:00 – 22:00 / vr-zo: 09:00 – 22:00 | Lees hier meer over deze […]

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.