Home TravelAmsterdam Hotspot: Samen
Hotspot: Samen - Lisa goes Vegan

Hotspot: Samen

8 december 2016

Toen ik net in mijn nieuwe kantoortje zat kwam ik al vrij snel achter een klein, schattig tentje dat om de hoek zit: Samen. Daarom deel ik vandaag met jullie deze Hotspot: Samen

Hotspot: Samen

Hotspot: Samen - Lisa goes Vegan

Lisa en ik (vooral Lisa) hadden een aantal uur van de ochtend/middag gespendeerd aan het wachten op haar iPhone in de Apple store. Daarom besloten we even wat te drinken en eten (dat laatste vooral voor mij). Samen zit echt om de hoek van het kantoor en is dus de perfecte locatie voor een snelle lunch/koffie.

Hotspot: Samen - Lisa goes Vegan

Officieel heet het Samen Lunch & Juice en is, zoals de naam al zegt, een uitstekende plek voor een lunch en een verse juice. Ze proberen zo duurzaam mogelijk te zijn en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten.
Naast lunch zijn ze ook open voor het ontbijt en er is genoeg ruimte om met je laptop te zitten en even te werken.
De chai latte is persoonlijk mijn favoriet, maar ook de koffies zijn erg lekker. Je kan kiezen uit verschillende soorten plantaardige melk, wat erg fijn is.

Hotspot: Samen - Lisa goes Vegan

We hadden er al een keer eerder koffie (chai’s) gehaald, maar nog nooit geluncht. De kaart is niet vegan, maar je kan altijd vragen of ze bepaalde ingrediënten weg willen laten. Ik besloot uiteindelijk om voor een linzensoep te gaan (soep van de dag) en die was echt verrukkelijk! Zeker een aanrader als die nog een keer de soep van de dag is!

 

Besluit je nou een keer langs te gaan bij Samen? Laat het ons dan weten via Facebook, Instagram of hieronder via de comments!

Mijn boek is trouwens nog steeds te bestellen via mijn site! Heb jij hem al binnen?

Liefs,

Lisa & Emma

Samen Lunch & Juice, Bos en Lommerweg 72, 1055 EC, Amsterdam, di – zo geopend www.samenamsterdam.nl, tel: 020 – 221 3926

Hotspot: Samen - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

1 bericht

Vegan restaurants in Amsterdam - Lisa goes Vegan 28 juni 2017 at 21:18

[…] di-vr: 08:00 – 17:00 / za: 09:00 – 17:00 / zo: 10:00 – 17:00 | Lees hier meer over deze […]

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.