Hotspot Juice By Nature

Hotspot Juice By Nature

Tussen alle drukte in het centrum van Amsterdam bevindt zich een geheime oase van rust. De volgende keer dat je in de buurt bent van Centraal Station Amsterdam, ga vooral even langs Juice By Nature. Het is echt de moeite waard! 

Hotspot: Juice by Nature

Het is best lastig om dichtbij de Dam een schoon, ruim, en gezond plekje te vinden om te lunchen of een kopje koffie te drinken. Juice by Nature is dat plekje, en ik (Adriana) mocht er namens Lisa goes Vegan een bezoekje brengen.

Hotspot: Juice by Nature - Lisa goes VeganHet menu

De naam zegt natuurlijk al wat ze aanbieden, maar Juice by Nature heeft zoveel meer dan ‘alleen maar’ sapjes op het menu staan. Mind you, deze juices worden ter plekke geperst en zijn lekker. Ik kreeg hun Beetreat Juice aangeboden en was meteen verkocht: de combinatie van biet, appel, wortel, gember, citroen en cayenne zorgen namelijk voor een spannende combinatie. Ben je ergens allergisch voor? Geef het door, dan maken ze namelijk een sapje (of eten) op maat voor je.

Oké terug naar het menu, je kan naast juices namelijk ook kiezen voor smoothies, (maaltijd-) salades, breakfast (denk aan chia pots en overnight oats), avocado toast, wraps, soepen, vegan wafels, muffins, cakes en ga maar door. Alles wordt vers bereid in eigen keuken met uitzondering van de SharpSharp taartjes en de Kombucha van Cultured Kombucha.

Hotspot: Juice by Nature - Lisa goes VeganJuice by Nature werkt samen met een groenteboer die ervoor zorgt dat ze enkel en alleen met de beste seizoensproducten werken. Is de sinaasappel dit jaar niet zo lekker? Dan gaan ze over op iets anders. Hun menu is zo goed als vegan en vrijwel geheel glutenvrij. Ik had geluk en hoefde niet te kiezen tussen al die lekkere gerechten: ik kreeg namelijk een samenstelling van verschillende gerechten op hun kaart, zoals hun noedelsalade, de guacamole, en een heerlijke knoflook hummus. Ook mocht ik van de zoete gerechten wat proeven: de yogi blues en de banana blueberry van SharpSharp, de cacao en de mango energy ball.

Hotspot: Juice by Nature - Lisa goes Vegan

Ook mocht ik de Tropicarma smoothie en een heerlijke cappuccino met amandelmelk proberen. Zoals je wel kan voorstellen kon ik geen boe of bah meer zeggen – maar wauw, wat was alles lekker! De beetreat juice, de hummus en hun Tropicarma smoothie staan toch wel bovenaan mijn lijstje.

Naast al deze gerechten op hun menu bieden ze ook drie verschillende detoxen aan en wat mij vooral erg aansprak was dat ze zelf een voedingsdeskundige hebben die je keuze met je bespreekt en eventueel nog beter op maat maakt.

Hotspot: Juice by Nature - Lisa goes Vegan

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur zaterdag & zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Locatie

Warmoesstraat 108, Amsterdam

Dus in het kort, waarom ik deze hotspot zo leuk vind? Naast het lekkere eten, zijn er ook mensen aanwezig die daadwerkelijk weten (en passie hebben voor) de producten die ze gebruiken. Ze nemen de tijd om uit te leggen waarom de combinaties zijn zoals ze zijn. Wat ook fijn was was om een keer een plek tegen te komen waar nauwelijks plastic gebruikt wordt, daar zijn de eigenaressen namelijk ferm op tegen. Als je denkt dat ik alleen persoonlijk benaderd werd doordat ik namens Lisa kwam, dan klopt dat niet – Ailse (1 van de eigenaressen) was namelijk vaak even tussendoor weg en maakte praatjes met iedereen die er toen was.

Anyway, het is wel duidelijk dat ik verkocht was. Ben jij hier toevallig al geweest of mist er een hotspot in onze grote Amsterdam lijst? Geef het dan vooral door via de comments hieronder, via FacebookInstagram of Youtube!

Liefs!

Hotspot: Juice by Nature - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie