Home Haarlem Hotspot By Lima Haarlem
Hotspot By Lima Haarlem - Lisa goes Vegan

Hotspot By Lima Haarlem

24 maart 2016

Ik denk dat ik nog nooit zo vaak ‘oh mijn god’ in één uur gezegd heb. Ik speelde gisteren proefkonijn voor het vernieuwde ontbijtmenu bij By Lima in Haarlem. Wauw wat een héérlijke dingen heb ik gegeten. Wedden dat jij de eerst beste bus, trein, auto naar Haarlem neemt ?

Hotspot By Lima Haarlem

Voor jullie die mij op Instagram volgen, jullie wisten het al! Ik kreeg een fantástische uitnodiging voor dit bloggersevent bij By Lima een tijdje terug. Ik kreeg een raw vegan taartje bezorgd. Dat was gewoon de uitnodiging voor dit event. Nou dan heb je mij al.

Gisteren morgen schoof ik om 9 uur ’s ochtends aan bij een prachtige tafel vol heerlijkheid bij het nieuwe tentje By Lima in Haarlem. Diantha en Bruno (eigenaren) hebben hun hart gevolgd en dit leuke tentje geopend. Hun passie voor gezond en lekker eten wilden zij graag delen met jullie en zo is By Lima ontstaan. Wat ik zo leuk vind aan By Lima? Ik ben verliefd op hun interieur en huisstijl gemaakt door CoeurBlonde

Hotspot By Lima Haarlem - Lisa goes Vegan

We kregen een tafel VOL met heerlijke vegan ontbijt gerechten voor ons neus en mochten een eigen top 3 maken welke gerechten wij het allerlekkerste vonden. Pak maar alvast een doekje, voor het geval je gaat kwijlen. Hotspot By Lima Haarlem - Lisa goes Vegan Hotspot By Lima Haarlem - Lisa goes Vegan Hotspot By Lima Haarlem - Lisa goes VeganHotspot By Lima Haarlem - Lisa goes VeganHotspot By Lima Haarlem - Lisa goes VeganHotspot By Lima Haarlem - Lisa goes Vegan11312962_10153382246281283_72530699039114347_oHotspot By Lima Haarlem - Lisa goes Vegan

Wat we mochten proeven:

 • Lemon Poppy Seed Pancakes
 • Papayabootjes met kokosyoghurt en boekweitcrunch
 • Kokosquinoa parfait met frambozen
 • Rabarber-aardbei crumble met kokosyoghurt
 • Chocolade chiapudding met mango
 • Sticky cinnamon rolls
 • Glutenvrije meerzaden crackers met homemade nutella en aardbeien
 • Groente ontbijtsmoothie
 • Frambozenscone met soja cream en aardbeienjam
 • Breakfastpizza van granola en kokosyoghurt
 • Broodpudding met banaan en bramen

Mijn top 3 was: Pancakes (obviously), frambozenscone en de cinnamon rolls. 

Wat lijkt jullie lekker? Binnenkort wordt het nieuwe (ontbijt) menu van By Lima bekend gemaakt en laten ze weten welke gerechten van dit lijstje de kaart hebben gehaald! Ik ben zo benieuwd!

Bij By Lima kan je terecht voor koffie, ontbijt, taartjes, broodjes, salades, high tea en een borrel. Echt heel veel lekkere vegan opties op de kaart! Er heerst een hele fijne sfeer en de decoratie is om verliefd op te worden. Als ik in Haarlem zou wonen, zou ik hier elke week zitten.

Ben jij al bij By Lima geweest? Laat het me weten via Instagram, Facebook of hieronder via de comments als je gaat!

Liefs,

Lisa

By Lima Adres: Zijlstraat 65, 2011 TL Haarlem, Telefoon: 023 583 5993 open op ma t/m za van 08.00 ttot 18.00 uur zo van 09.00 tot 18.00 uur. www.by-lima.nl 

Hotspot By Lima Haarlem - Lisa goes VeganHotspot By Lima Haarlem - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

5 berichten

Els 24 maart 2016 at 19:26

Als cinnamon rolls op de kaart komen ga ik voortaan iedere dag langs!

Antwoorden
Lisagoesvegan 25 maart 2016 at 22:27

Hahaha ja he? Waren zo lekker!

Antwoorden
Jessica 24 maart 2016 at 23:27

Ohhh wat een heerlijke ochtend was het heh! Word weer blij als ik eraan terugdenk!

Antwoorden
Lisagoesvegan 25 maart 2016 at 22:27

Ik ook was zo gezellig!

Antwoorden
Marieke 26 maart 2016 at 17:03

Ja, ik hoor er al zóveel goede verhalen over, ik wil daar snel een keer langs!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.