Home Boek Het Lisa goes Vegan boek, wie, wat, waar, wanneer?
Het Lisa goes Vegan boek; wie, wat, waar, wanneer? - Lisa goes Vegan

Het Lisa goes Vegan boek, wie, wat, waar, wanneer?

23 september 2016

Waah, het lijkt wel de dag van gisteren dat ik aankondigde dat ik een boek ging uitbrengen! Wat vliegt de tijd! Vandaag vertel ik je meer over het Lisa goes Vegan boek, waar je het straks kan bestellen en vooral WANNEER het uitkomt!

Het Lisa goes Vegan boek, wie, wat, waar, wanneer?

Het Lisa goes Vegan boek; wie, wat, waar, wanneer? - Lisa goes Vegan

WIE

Wie gaat het boek schrijven? Tja dit is eigenlijk vragen naar de bekende weg; ik natuurlijk 😉 Daarnaast heb ik een geweldig team gehad wat mij heeft geholpen tijdens de fotoshoot. Maar ook nu heb ik onwijs goede hulp van mijn vormgeefster Esther en ik word zo enorm blij van al jullie lieve reacties die mij helpen met de laatste loodjes.

WAT

Wat voor een boek wordt het? Het boek gaat een ‘handboek’ worden BOMVOL informatie, praktische tips en handige lijstjes om jou te inspireren om vaker of helemaal plantaardig te eten. Daarbij ook nog ENORM veel lekkere en makkelijk te maken recepten en voorbeelddagmenu’s (zoals jullie gewend van mij zijn) voor elke gelegenheid (denk aan on the go, voor op werk, als snack, bij borrels, etentjes en tijdens de feestdagen).Het wordt een dik boek wat jij nodig hebt als je gezond wilt eten, goed voor de aarde en dieren wilt zijn en positief in het leven wilt staan. Omdat ik van plan ben meerdere boeken te gaan schrijven (jaaaa ik heb de smaak te pakken) zal elk boek een ander thema hebben. Mijne eerste boek is natuurlijk het begin dus zal het thema EASY hebben.

Naast het boek heb ik nog iets anders leuks voor jullie in petto 🙂 

Het Lisa goes Vegan boek; wie, wat, waar, wanneer? - Lisa goes VeganWAAR?

Het boek is straks exclusief bij mijn webshop hier op www.lisagoesvegan.com te bestellen (we zijn heeel hard achter de schermen bezig de webshop in orde te maken).

WANNEER?

De grote vraag; ‘ Vanaf wanneer kun je het boek bestellen?! en wanneer komt hij dan uit Lies?!’ Vanaf aanstaande maandag 3 oktober kunnen jullie het Lisa goes Vegan boek bestellen met een PRE-ORDER KORTINGDe boeken worden in het buitenland gedrukt en zullen rond 22 November hier in Nederland arriveren!! dat betekent dat -ja jongens- jullie het boek met de feestdagen in huis hebben! wihoeeeHet Lisa goes Vegan boek; wie, wat, waar, wanneer? - Lisa goes VeganHoud mijn site, Facebook en Instagram in de gaten want ik ga vanaf dit weekend steeds meer verklappen over het boek! Via mijn Nieuwsbrief hoor je straks precies welke dag en hoelaaat de pre-order start!! 

Ik vind het allemaal ZO mega spannend jongens. Ik maak korte nachtjes 😉

Liefs,

Lisa

Foto’s: Puur by DyanaMakeup & hairstylist : Niki VosStyling: My style signatureFoodstyling: Stijlkamer Sophie

Nu al aan de slag met een taart? Het e-book vegan taart ontvang je gratis als je je inschrijft voor de Nieuwsbrief (check je spam voor de zekerheid)

Het Lisa goes Vegan boek; wie, wat, waar, wanneer? - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

19 berichten

Silvia 23 september 2016 at 07:59

Hoi Lisa!

Heel gaaf dit, succes met al je voorbereidingen 🙂
Weet je ook al iets over de prijs van het boek? Of komt die informatie later?

Groetjes Silvia

Antwoorden
Charelle 23 september 2016 at 10:53

Jaaaa super spannend Lisa, ik ben mega benieuwd naar je boek! ^^

Antwoorden
Lisagoesvegan 23 september 2016 at 13:07

thanks lieve Charelle 🙂

Antwoorden
Amber 23 september 2016 at 11:27

Wat gaaf, ik ga het boek zeker bestellen zodat ik die kan toevoegen aan mijn kookboeken collectie! Mag ik vragen waar je die prachtige broek vandaan hebt met wijde pijpen? Love it!

Antwoorden
Lisagoesvegan 23 september 2016 at 12:59

Thanks lieve Amber 🙂 Hij is van Cottoncake, winkel in Amsterdam in de pijp 🙂 X

Antwoorden
Inge 24 september 2016 at 18:54

Ik ben mega benieuwd, ga het ook zeker kopen! xx

Antwoorden
ellen 25 september 2016 at 15:20

het is nu al weer 25 september en ik maak ook korte nachten… wanneer gaat je boek online in je shop?

Antwoorden
Lisagoesvegan 25 september 2016 at 15:34

hoi lieve Ellen! Volgende week donderdag of vrijdag live! 🙂 Sta je in de nieuwsbrief? Dan krijg je dag ervoor mailtje 🙂 Liefs x

Antwoorden
Sanne 27 september 2016 at 11:22

Heel ongeduldig, razend nieuwsgierig, zodra bekend is wanneer ik hem daadwerkelijk op mijn deurmat kan verwachten ga ik denk ik maar een mooi kalendertje maken voor boven mijn bed 🙂

Antwoorden
Kim 29 september 2016 at 16:30

Oooh wat spannend!! Ben heel benieuwdd!!

Antwoorden
Q & A Veganisme deel 1 - Lisa goes Vegan 1 oktober 2016 at 19:08

[…] OVER 2 dagen (aanstaande maandag 3 oktober begin de pre-order van mijn boek waar ik nog veel meer handige tips en informatie en 80 vegan recepten […]

Antwoorden
Nina 2 oktober 2016 at 22:57

Aaaah ik ben echt zo excited! Vooral nu je al hebt verklapt dat je meerdere boeken gaat schrijven, wat geweldig!
Dit klinkt misschien raar, maar het is voor mij ook haast een droom die uitkomt+ mijn favoriete blogger die een boek uit gaat brengen, kan het nog beter?!?

In elk geval, ik kan niet wachten tot het boek uitkomt en ik ben echt heel erg blij voor je! xxx

Antwoorden
Het Groene Broertje 4 oktober 2016 at 09:51

Ohh echt superleuk!! Ik ben blij voor je! En ik ga ‘m natuurlijk bestellen 😉

Antwoorden
Lisagoesvegan 4 oktober 2016 at 09:57

Wat super leuk Sytse!! 🙂 X

Antwoorden
Het Lisa Goes Vegan boek! | Living the Green Life // raw food & vegan recepten 4 oktober 2016 at 11:48

[…] die jou gaan inspireren om vaker of zelfs helemaal plantaardig te eten. Daarnaast zal je in het Lisa Goes Vegan boek ook nog eens ENORM veel lekkere en makkelijk te maken recepten en dagmenu’s vinden voor […]

Antwoorden
Merel Teunis 4 oktober 2016 at 15:12

Natuurlijk ga ik je boek bestellen lieve Lisa! Je bent een enorme inspiratie, prachtig om te zien wat je allemaal weet te bereiken en hoe je mensen op een positieve wijze weet te inspireren om hun eetpatroon af en toe of helemaal aan te passen. You go girl, geniet van deze spannende tijd!

Liefs, Merel
http://www.healthywanderlust.nl

Antwoorden
Lisagoesvegan 4 oktober 2016 at 18:13

Dankjewel lieve Merel, wat een ntzettend lief berichtje!! Dikste kus terug 🙂

Antwoorden
Elcke 31 oktober 2016 at 20:55

Hoi Lisa!
Wat ontzettend tof dat je gewoon je eigen handboek hebt geschreven!! En daarin ook nog eens de vegan lifestyle uitdraagt met recepten, woehoeee!!! Hoe meer boeken hiervan komen, hoe beter!!!
Zojuist uiteraard ook je boek besteld! Ik kijk ernaar uit om het te lezen & je recepten te maken,
Geniet van alles rondom je boek!

Veel Liefs! Elcke

Antwoorden
Lisagoesvegan 1 november 2016 at 15:57

Wat ben je lief!! Dankjewel Elcke! Liefs

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.