Home TravelAmsterdam Het eerste Vegan Food Festival in Amsterdam
Beeld: Vegan Food Festival - Lisa goes Vegan

Het eerste Vegan Food Festival in Amsterdam

7 augustus 2018

Aankomend weekend nog niets te doen? Kom gezellig naar het Vegan Food Festival op het Westergasterrein in Amsterdam. Samen met Tarikh Janssen geef ik een live Q&A en kan je ons alles vragen over plantaardig eten en leven. Heb je een vraag voor ons? Stel hem hieronder!

Het eerste Vegan Food Festival in Amsterdam

Dit jaar vindt de allereerste editie van het Vegan Food Festival in Amsterdam plaats. Denk aan vegan donuts, kokos makronen, burgers, milkshakes en ijsjes, maar dan allemaal vegan. Buiten al het heerlijke eten, is er ook een vol programma van sprekers, workshops, theater, film en live-muziek. Op zaterdag 11 augustus zal ik samen met Tarikh om 14:00 uur live een Q&A geven.

Waar en wanneer is het festival?
Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus vindt het festival plaats op het Westergasterrein in Amsterdam West. Op vrijdag van 15:00-23:00 uur en op zaterdag & zondag van 13:00-23:00 uur! Het exacte adres is: Klönnenplein 1 1014 DD Amsterdam Nederland.

Goed om te weten
Iedereen is welkom op het Vegan Food Festival en toegang is gratis. Geen zorgen, het eten en drinken is allemaal ook hartstikke betaalbaar. Het festival is een ‘pin only’ evenement, dus vergeet niet je pinpas mee te nemen. Om het plastic verbruik te verminderen, zullen de drankjes niet uit plastic wegwerpbekers geserveerd worden. Je kan op het festival een beker aan de bar kopen, die je het hele evenement kan gebruiken en vervolgens als souvenir mee naar huis mag nemen. Win win toch?

Beeld: Vegan Food Festival - Vleesch Noch Visch - Lisa goes Vegan

Wie zullen er aanwezig zijn op het festival?
Er zullen 30 stands op het festival staan, waaronder een paar van mijn favorieten. Ik zou zeggen, ga met vrienden zodat je zo veel mogelijk gerechtjes kunt proberen. Deze brands kan je allemaal op het festival verwachten:

JuiceBrothers, Madame Cocos, Vleesch noch Visch, Happy Earth Kitchen, Jay’s Startup Kitchen, The Poké Market, Sticky Fingers, Plant Ahead, Sharp Sharp, Terrasana, Mhonki Bowls, The Banana Bro’s, Vegan Burger Brothers, Baristocrats, Van Leeuwen Ijs, TNO Milkshakes, Joeri Tandoori, Las Fritas, Donut Dude, H/earth, Tijn’s en Iiwiicork.

Beeld: Vegan Food Festival - Donut Dude - Lisa goes Vegan

Ik hoop jullie natuurlijk allemaal te zien dit weekend! Heb je helaas geen tijd om langs te komen? Niet getreurd, dan heb ik hier een heerlijk burger en ijs recept voor je die je zelf thuis kunt maken.

Zie ik jou aanstaande zaterdag? En heb jij nog een vraag voor mij? Laat het mij weten via Instagram of Facebook.

Liefs, Lisa

Beeld & programma via www.veganfoodfestivals.nl

Beeld Vegan food Festival - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

2 berichten

Mariëlle 8 augustus 2018 at 13:56

Jammer dat het helemaal in Amsterdam is, helaas niet om de hoek. Maar veel plezier gewenst!

Antwoorden
bestfest 6 december 2018 at 19:35

Dit ga ik onthouden voor hopelijk volgend jaar!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.