Het boek is binnen!

Het boek is binnen! - Lisa goes Vegan

Het boek is binnen!

Wauw, ik heb er weken van gedroomd: het moment dat ik voor het éérst mijn eigen boek in handen zou hebben. Vandaag was het zover! Benieuwd naar mijn eerste reactie en een sneak peek van het boek?

Het boek is binnen!

Vanmorgen om half 10 kreeg ik een telefoontje van de chauffeur. ‘Waar moet ik wezen mevrouw Stel?’ Ik kon mijn geluk niet op. Er werd een grote pallet met boeken bij mijn kantoor bezorgd en vandaag mocht ik alvast de eerste lading bekijken! De andere lading is nu onderweg naar het distributiecentrum. Van daaruit worden de boeken naar jullie verzonden!

Benieuwd hoe het boek er van binnen uit ziet? Bekijk hieronder de sneak preview van het boek!

https://www.youtube.com/watch?v=0yyJtFLmqUE

Levering bij jou thuis

Maar belangrijker nog is: wanneer ontvangen júllie het boek thuis?! De officiële lancering is aanstaande donderdag 24 november. Alle boeken gaan dan op de bus en zullen bij jullie vrijdag 25 of zaterdag 26 november worden bezorgd! Zorg jij dat je thuis bent? Bijgevoegd zit een kaartje van mij en daar staat een kortingscode van 15% korting op het vegan fashion label Denise Roobol En vergeet die niet te gebruiken voor een mooi kerstcadeautje voor jezelf of je vriend(in) 🙂 

Holiday e-book

Voor diegenen die een pre-order hebben geplaatst, yaaay! Jullie krijgen ook nog via de mail een Holiday E-book toegestuurd met 15 recepten voor de feestdagen! Het E-book is druk in de maak en krijgen jullie die 28 november in je mailbox! Benieuwd wat je kan verwachten? Check dit filmpje om te kijken hoe we het E-book geschoten hebben!

En deze twee recepten kun je al verwachten: Gegrilde pompoenringen met curry en gevulde quinoa kastanje champignons

Het boek is binnen! - Lisa goes VeganTot aanstaande woensdag 23 november kan jij een pre-order plaatsen en profiteren van de pre-order korting Heb je vragen over het boek? Stuur me dan een mailtje via info@lisagoesvegan.com of via Facebook-berichten.

Ik ben ZO benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het je mij weten als je het boek binnenkrijgt? Stuur mij een foto en tag mij met #lisagoesvegan via  FacebookInstagram of hieronder via de comments!

Extra veel liefs deze keer,

Lisa

Bekijk hieronder het behind the scenes filmpje van de fotoshoot van het e-book en mijn reactie toen ik het boek voor het eerst zag! Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? 

https://www.youtube.com/watch?v=DKEwQKI4eZg

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie