Home ReceptenDiner Geroosterde bloemkool met citroen, tahin & granaatappel
Beeld: Geroosterde bloemkool met ras el hanout kruiden, tahin & granaatappel

Geroosterde bloemkool met citroen, tahin & granaatappel

8 augustus 2018

Deze geroosterde bloemkoolroosjes met citroen, tahin & granaatappel zijn heerlijk. Vandaag deel ik het recept en leg ik jullie uit waarom ik de Airfryer graag gebruik. Daarnaast mag ik ook een Airfryer aan één van jullie cadeau doen!

Voor de mensen die mij op IG stories volgen, jullie weten het: ik ben fan van de Philips Airfryer. Op kantoor lunchen wij meestal warm (ook met deze hittegolf) en maken wij er graag gebruik van! De XXL is groot genoeg om voor 10 mensen te koken. Ik kreeg ontzettend veel vragen over hoe ik hem gebruik en wat ik er precies van vind, dus vandaag vertel ik je er iets meer over.

Beeld Geroosterde bloemkool met tahin & granaatappel

Wat is de Airfryer?

De Airfryer is eigenlijk een hetelucht ‘friteuse’ Deze heteluchtfriteuse kun je zien als een combinatie van een oven, barbecue en een frituur.

Voordelen? Je hoeft weinig olie te gebruiken waardoor bijv. groenten heel knapperig worden. Hij is makkelijk te verplaatsen en de onderdelen zijn handig schoon te maken (kunnen ook in de vaatwasser) En oja, binnen een paar minuten is ie warm, dus ideaal als je niet veel tijd hebt.

Nadelen? Ik kan er eigenlijk niet veel bedenken, anders dan dat het misschien een groot ding is in je keuken en dat je er wel ruimte voor moet hebben.

Wat kan je er allemaal mee maken?

De Airfryer gebruik ik zelf niet als gezonde optie voor frituren (want ik frituur eigenlijk nooit) maar ik zie het meer als  snelle oven. Je kunt er ontzettend veel verschillende dingen in klaarmaken. Denk aan de welbekende zoete aardappel frietjes met kaneel, maar ook voor het krijgen van knapperige bloemkoolroosjes met Marrokaanse kruiden, broccoli met sojasaus, wortel-linzen burgers, tempeh met ketjap manis of kikkererwten met chilivlokken en komijn of verschillende vega snacks. Je kunt zelfs noten erin roosteren!

Maar wie zegt dat je de Airfryer alleen voor hartige gerechten kunt gebruiken? Je kunt ook prima een brownie of taart erin maken. Of wat dacht je van havermout in een ovenschaaltje bakken? Volgende week ga ik muffins maken, ik ben dus heel benieuwd! Je kunt overigens ook eten ontdooien, omdat het je de Airfryer ook op 40 graden kan instellen.

Kortom, keuze genoeg! Vandaag deel ik het recept voor knapperige bloemkoolroosjes met Marrokaanse kruiden, tahin, granaatappel en citroen.

Geroosterde bloemkool met tahin en granaatappel - Lisa goes Vegan

Geroosterde bloemkool met citroen, tahin & granaatappel

Ik gebruik de Philips Avance Collection Airfryer XXL

Ingrediënten

 • 1 grote bloemkool
 • 1 granaatappel/1 bakje granaatappelpitjes
 • 1-2 el ras el hanout kruiden
 • 1 tl paprika poeder
 • 2 el olie
 • 1 citroen (sap & schil)
 • 5 el vloeibare tahin
 • peper & zout
 • evt. (zwart) sesamzaad

Methode

 1. Verwarm de Airfryer (of oven) voor op 180 °C.
 2. Was en snijd de bloemkool in roosjes van middelgroot formaat.
 3. Meng de olie, ras el hanout kruiden, peper en zout in een grote bak. Voeg de bloemkoolroosjes toe en hussel alles goed door. Leg de roosjes op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif ze in de oven voor 15 minuten totdat ze goudbruin en knapperig worden.
 4. Maak ondertussen de granaatappel schoon door de pitjes op te vangen.
 5. Pak een diep bord en serveer de geroosterde bloemkool met wat tahin, granaatappelpitjes en sesamzaad. Garneer met de schil en sap van 1 citroen.

Eet smakelijk! Serveer de roosjes bij een simpele salade en wat zoete aardappel frietjes. 

Airfryer winactie {gesloten}

Ben je nieuwsgierig naar de Airfryer? Lees hier meer over hoe je de Airfryer precies gebruikt. En ik heb een verrassing: ik mag een Airfryer aan 1 van jullie cadeau doen! 

Hoe maak je kans? 

 • Laat mij onder dit artikel en/of via Instagram weten waarom jij de Airfryer in huis wilt hebben en welk gerecht je met de Airfryer wilt gaan maken.

*De winnaar is bekend; Jana Jonckheere, jij bent de gelukkige winnaar! Kun jij mij jouw adresgegevens mailen naar office@lisagoesvegan.com? 

Heel veel succes en laat mij weten wat jouw lievelingsgerecht uit de Airfryer is! En laat mij vooral weten via social media als je dit gerecht hebt gemaakt!

Liefs, Lisa

Beeld Bloemkool roosjes met tahin & granaatappel - Lisa goes Vegan

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Philips. Lees hier mijn disclaimer. 

Gerelateerde posts

126 berichten

Eline 8 augustus 2018 at 17:19

gaaaave actie!! ik zou de airfryer heeeel graag winnen.. het lijkt me een ideaal apparaat.. heb m al tijden op mijn verlanglijstje staan! wegens mijn chronische ziekten heb ik vaak weinig energie om uitgebreid te koken, dit apparaat zou zorgen dat het me een stuk minder moeite kost om toch een gezonde uitgebreide maaltijd te maken! Ik heb wel eens gehoord dat je er ook in kunt bakken.. dus ik zou er een lekker glutenvrij (heb oa coeliakie) brood of ofcourse een taart (want… appeltaart kan altijd toch?!) in bakken! cross fingers!!

Antwoorden
Sietske van der Bij 9 augustus 2018 at 11:52

Wauw wat een leuk artikel. Ik wil de airfryer wel mee naar de camping. De komende weken sta ik met mijn zoon van 3 en dochter 8 maanden op de camping.(mijn man heeft eigen zaak en is dan voor zaken in het buitenland) Ik ga met de 2 kids in een caravan van mijn ouders maar denk dat ik vaak met mijn handen in het haar zit om alles in mijn alleen te moeten doen.. beetje gemak bij het eten koken is gewenst haha. Ooh ik weet ookal dat ik als eerste de bloemkool ga proberen en kikkererten roosteren, zie ik me ook niet doen op de camping haha maar is wel 1 van mijn favoriet. Vingers gekruist

Antwoorden
Anneke 8 augustus 2018 at 17:28

Oehh ziet er heerlijk uit!!
Ik zou eens heel graag groente erin willen doen zo benieuwd naar!!
Xx

Antwoorden
Rosa 8 augustus 2018 at 17:30

Oehhh wat een leuke actie! Ik ben sinds een maand vega(n) en kan zeker wel een keukenhulpje gebruiken!! Lekker gezond en gevarieerd eten! 🙂
Zodra uw nieuwe boek uit is zo snel mogelijk kopen en alle leuke receptjes maken met de airfryer! Hopen hopen hopen 🙂

Antwoorden
Lien 8 augustus 2018 at 17:30

Dag Lisa,
Jij inspireet mij echt! Door jouw zijn wij vegitariërs geworden, en na een tijdje willen wij ook wel veganistisch proberen! Ik zou graag voor mij en mijn familie de airfraier winnen zo kan ik ze verassen met allemaal heerlijke gerechtjes uit jouw kookboeken!
Ik zou zeggen blijf zo verdergaan want je doet het goed!!
Liefs,
Lien

Antwoorden
Ashley 8 augustus 2018 at 17:31

Airfryer zou een welkome aanvulling zijn naast mijn combimagnetron… Naast mijn fulltime baan en deeltijd hbo opleiding probeer ik nog 4x per week te sporten! Hiervoor doe ik aan mealpreppen en met de airfryer erbij, kan ik in een handomdraai de lekkerste (gezonde) maaltijden klaar maken!

Antwoorden
Karlijn 8 augustus 2018 at 17:33

Wat een heerlijk recept en een fantastische winactie! Ik zou de airfryer gebruiken voor het maken van ontbijtcakejes (soort van mugcakes maar dan dus airfryercakes ). Het lijkt mij echt een uitkomst, zo kan ik een stuk meer kwijt dan in m’n combi-leventje!

Antwoorden
Myrthe 8 augustus 2018 at 17:33

Vegan passievrucht sinaasappel cupcakes! Mijn combioven is kapot (niet te doen, maar een goede kost veel geld) maar dan zou ik toch nog allerlei recepten kunnen maken (taartjes, zoete aardappelfrietjes en mijn bf’s geliefde ovenkroketten) zonder gedoe en zonder dat het ongezonder wordt! En kan ik ondertussen door sparen voor een goede oven. Kom maar door.

Antwoorden
Daniela 8 augustus 2018 at 17:35

Ik heb al zo vaak positieve verhalen over de airfryer gehoord dat ik ‘m nu toch ook wel heel graag zelf wil uitproberen! Super handig dat een gerecht snel klaar is en ook nog eens niet veel olie nodig heeft… en dat het apparaat zo veelzijdig is!! Ik zou heel graag je bloemkool receptje willen uitproberen, lijkt me heerlijk! En daarna zoete aardappel frietjes of een brownie 🙂

Antwoorden
Daya van der Heyden 8 augustus 2018 at 17:36

Ahh ik wil al zo lang een airfryer! Ik denk dat ik vooral zoete aardappelfrietjes en havermouttaartjes ga maken. Dingen die ik ALTIJD kan eten maar vaak net te lang duren… vooral de havermout. Maar ik heb sochtends dan ook weinig geduld hihi. De bloemkool ziet er trouwens heerlijk uit! Ik gooi er vaak gewoon heel veel kurkuma en komijn overheen en rooster het in de oven.. Maar dit ziet er veel beter uit!

Antwoorden
Ilse 8 augustus 2018 at 17:40

Heel graag wil ik de Airfryer winnen omdat mijn aanrecht (en het leven an sich) dan af is. Ik ben net verhuisd naar een appartement met keuken formaat postzegel en dit multifunctionele apparaat is daarom meer dan welkom. ‘s Ochtends zou ik er baked oats in maken, tussen de middag gegrilde pompoen voor door een salade, ‘s avonds whatever in de koelkast ligt om het multifunctionele plaatje compleet te maken.

Antwoorden
Esther 8 augustus 2018 at 17:40

Zo’n leuk recept ! Lijkt me echt heel erg lekker en ga hem zeker een keer proberen !en wat een vette winactie lies! Ik zou de airfryer heel graag willen winnen omdat wijzelf al heel lang een airfryer willen kopen maar we ze vaak te duur vinden.. dus dit is een mooie kans ! Wij thuis zijn al veel met gezond, vegetarisch en soms veganistisch eten bezig dus deze airfryer zou een mooie aanvulling erop zijn zodat we nog snellere en lekkere gerechten kunnen maken ! Ik houd van wat je doet Lisa, ga vooral zo door !
Kusjes Esther

Antwoorden
Emmily 8 augustus 2018 at 17:42

Het lijkt mij geweldig als ik zoveel diverse gerechten voor velen zou kunnen bereiden! Niet in het bezit van een magnetron maar wel altijd haast wanneer ik snel iets voedzaams op tafel wil zetten als single mum na een dag werken. Mijn boys en ik zouden hier heel erg blij van worden!

Antwoorden
Emma 8 augustus 2018 at 17:48

Dit recept ziet er echt heerlijk uit! En wat een geweldige winactie ♡ dit zou echt een toevoeging zijn aan de keuken, lijkt me erg handig! Ohhh en ik zou echt van alles er mee willen maken maar appeltaart of brownie(e) zeg ik geen nee tegen…
Liefs Emma!

Antwoorden
Linda 8 augustus 2018 at 17:49

Waarom ik de airfryer wel zou willen? Zie je recepten! lijkt me super lekker!! Ik hoor uit mijn omgeving alleen maar positieve verhalen maar deze mensen gebruiken het allemaal voor vleesgerechten of patat. Ik was dan ook wel skeptisch over het apparaat maar jouw uitleg en recepten maken dat ik heel graag de airfryer wil proberen!

Antwoorden
Alie 8 augustus 2018 at 17:56

Het enige argument dat ik heb is dat ik echt heel graag elke dag friet wil eten en dat het gewoonweg voor ieders aanblik van mij en mijn gezondheid velen malen beter is wanneer deze vreemde neurose gevoed wordt met patatten uit de Airfryer.

Antwoorden
Charley 8 augustus 2018 at 17:58

Oh wat zou ik mijn vriend (en mezelf natuurlijk) blij maken met een airfryer!! We zijn nog steeds op zoek naar dè manier om knapperige zoete aardappel frietjes te maken. Uit de oven is lekker, maar ik denk dat de airfryer het nóg beter kan. Ik heb nog nooit een frituur gehad, maar oooooh wat zouden de bitterballen van de Aldi of Vegetarische Slager een weekend guilty pleasure zijn!! En Ik ben gek op kruidige bloemkool, dus dit recept zou ik zeker ook even testen! We zijn recentelijk verhuisd en hebben nu eindelijk een voorraadkast met ruimte voor meer keukenapparatuur. Past heus nog wel een airfryer bij 😀 bedankt voor alle inspiratie!!

Antwoorden
Liann Daalder 8 augustus 2018 at 17:59

Omdat ik geen frituur wil en ook al zou ik er één hebben zou het te gevaarlijk zijn door mijn lichamelijke beperking.

Daarnaast heb ik ook geen oven dat maakt het moeilijker om jouw en anders vegan recepten te maken!

Liann

Antwoorden
Anne-Fleur van der Hoff 8 augustus 2018 at 18:06

Wat een gave actie! Toen ik een poosje in Indonesië woonde werd ik daar steeds Belanda Goreng genoemd…. gefrituurde Hollander want blond en rood van de zon! Ik hou dus ook echt alleen maar van bakken als het op eten aankomt ik zou de airfryer heel goed kunnen gebruiken in ons nieuwe huisje. Nu verbrand ik ook nog regelmatig, niet door de zon maar aan de oven… lomp lomp zo’n la is perfect voor mij en al zoveeel inspiratie wat ik er in wil gaan maken

Antwoorden
Sterre 8 augustus 2018 at 18:07

Jaaa! I’m in! En welk recept ik zou maken? Nou bovenstaande lijkt me superlekker! Ik maak verder vaak je bananenbrood en ben benieuwd of dat ook met de airfryer zou kunnen

Antwoorden
Irene 8 augustus 2018 at 18:08

Hoewel ik het geweldig vond dat ik mijn eigen eten kon gaan maken, heb ik sinds ik op mezelf woon (2 jaar geleden) maar weinig gekookt. Als studente ‘docent aardrijkskunde’ & nanny vond ik er vaak geen tijd voor. Door onregelmatige tijden kon ik mijn eten ook moeilijk plannen en mijn hongergevoel kwam vaak veel vroeger dan dat ik thuis kwam.. Hierdoor was ik te futloos om nog te koken. Resultaat: rommelig eetgedrag, overigens wel overwegend gezond.
Nu ik vakantie heb, merk ik dat ik wat tijd heb om meer te letten op mijn eten: ik plan boodschappen en probeer nieuwe dingen uit. Ik kook! En voornamelijk veganistisch, geïnspireerd door mijn opleiding en vele mensen op social media, waaronder jij. Groot fan van de chili sin carne!
In september begin ik weer met studie, stage en veel meer en wil ik dit patroon vasthouden. Een airfryer zou ontzettend helpen, omdat de tijd straks gering is.

Antwoorden
Lieke 8 augustus 2018 at 18:12

Dan kan ik éindelijk die zoete aardappelfrietjes knapperig bereidenl! Al zo vaak in de oven geprobeerd, maar nooit écht succes. Lisa, ik vind het supertof wat je doet en wat je al bereikt hebt. Je ziet echt steeds meer de vegan keuken verschijnen bij verschillende grotere organisaties. Mede door Cowspiracy eet ik ieder jaar een maand lang vegan. Hierbij was jouw kookboek echt een verrijking! Ben nu bezig met het vervangen van al mijn cosmetische producten naar plantaardig en diervriendelijk. Flinke opgave, maar je geeft me toch altijd weer dat duwtje in de rug met bepaalde tips. Anyways, keep up the good work. Het is echt motiverend :)!

Antwoorden
Angela Samijn 8 augustus 2018 at 18:13

Wat gaaf! Staat al lang op mijn verlanglijstje. Wat ik ermee ga maken? Sowieso dit recept, zoete aardappels poffen en geroosterde kikkererwten staan hoog op mijn lijstje.

Antwoorden
Diede 8 augustus 2018 at 18:15

Oeeeh ik doe heel graag mee! Ik wil al heel lang heel graag een airfryer maar heb er het het geld niet voor als studentje.. Nu al zin om opgeslagen receptjes te proberen!

Antwoorden
Anna 8 augustus 2018 at 18:16

Ooooh wat zou ik graag zo’n airfryer winnen!! Waarom? Mijn 2 mannelijke huisgenoten en ik zijn net verhuisd naar de vrijheidslaan in Amsterdam en nu hebben ze ons huis toepasselijk “the fry/vrij house” genoemd….. het enige wat dus nog mist in ons nieuwe stekje is een daadwerkelijk fry apparaat 😀 bovendien kan ik de 2 heren dan te lekkere vegan maaltjes voorschotelen! Dat zou TE GEK zijn

Antwoorden
Eline Peeters 8 augustus 2018 at 18:16

Wauw dit recept ziet er super uit en wat een toffe actie!

Ik zou dolgraag de airfryer willen winnen aangezien ik deze zomervakantie wil besteden aan het uitproberen van heel veel gezonde receptjes! De knop is eindelijk om en ik wil veel vegan recepten uitproberen zodat ik na de vakantie mijn lekkere nieuwe eten mee kan nemen naar mijn werk. Ik wil graag mijn eigen brood en cakes maken in de airfryer en natuurlijk dit bloemkoolrecept (mijn lievelingsgroente!). Mijn vriend wil nu ook graag mee gaan doen qua eten, dus ik heb er zin in!

Ook nogmaals heeeel erg bedankt voor je vegan bounty bars❤ ik maak ze iets vaker dan dat goed voor me is, maar ze zijn zo lekkerr! Ik heb ze ook al aan iedereen op het werk laten proeven

Antwoorden
Kiki Siemer 8 augustus 2018 at 18:17

De airfryer is zéér welkom in mijn keuken! In de zoektocht naar hoe ik mijn eetpatroon zo kan aanpassen dat het blijvend gezond is én voor mij werkt, past een airfryer zeer zeker. Fijn om nieuwe recepten mee te proberen en goed om oude recepten mee aan te passen. Naast mijn gewone maaltijden en het koken voor vrienden zou ik de airfryer ook graag gebruiken voor mijn project Kieks Kitchen. Ideaal om suikervrije en healthy tussendoortjes mee te bakken! Ik ben enorm benieuwd!!

Antwoorden
Eline Peeters 8 augustus 2018 at 18:19

Wauw dit recept ziet er super uit en wat een toffe actie!

Ik zou dolgraag de airfryer willen winnen aangezien ik deze zomervakantie wil besteden aan het uitproberen van heel veel gezonde receptjes! De knop is eindelijk om en ik wil veel vegan recepten uitproberen zodat ik na de vakantie mijn lekkere nieuwe eten mee kan nemen naar mijn werk. Ik wil graag mijn eigen brood en cakes maken in de airfryer en natuurlijk dit bloemkoolrecept (mijn lievelingsgroente!). Mijn vriend wil nu ook graag mee gaan doen qua eten, dus ik heb er zin in! Ik mag geen bloemkool meer van hem maken aangezien we dat al veeeel te vaak eten, maar hopelijk kan ik hem overhalen met dit recept.

Ook nogmaals heeeel erg bedankt voor je vegan bounty bars❤ ik maak ze iets vaker dan dat goed voor me is, maar ze zijn zo lekkerr! Ik heb ze ook al aan iedereen op het werk laten proeven

Antwoorden
Paul Veth 8 augustus 2018 at 18:21

Dankjewel voor al je inspiratie Lisa! Ik ben de overstap aan het maken van vega naar vegan, maar vind dit nog erg lastig. Vervelende bijkomstigheid bij mij is dat ik namelijk allergisch ben voor rauwe groenten. Mij lijkt de Airfryer dus een gouden oplossing zodat ik makkelijker de overstap kan maken naar een vegan lifestyle. Ik zou dan zeker de groene curry noedels met geroosterde broccoli maken. Succes met de lancering van je nieuwe boek!

Antwoorden
Lisa jansen 8 augustus 2018 at 18:27

Ik zou de airfryer heel graag willen! Ik ben net 5 kilo afgevallen, maar er mag er nog 10 van af. De strijd is nog niet besteden! Met de airfryer kan ik nog meer gezonde recepten maken en mn doel halen!!

Antwoorden
Angelique 8 augustus 2018 at 18:29

Waarom ik? …. Nou , omdat ik een keuken vol heb staan aan apparaten, ..maar geen eens een airfryer zeker wel mijn heerlijke zoete aardappel frites en pastinaak in maken!!!… Love it
Maar alles wat er in kan, zal ik doen
Wat dacht je van cakejes
Leuke actie trouwens!!

Antwoorden
Tara 8 augustus 2018 at 18:37

Yay! Ik probeer gezonder en meer vegan te eten en dat lukt al aardig. Ik experimenteer veel met groenten en zoete aardappel, maar vind het soms nog lastig. Ik merk dat ik toch de neiging heb om alles in boter te bakken. Een airfryer zou mij zo goed helpen bij het vervolgen van mijn vegan reis!

Antwoorden
Roos 8 augustus 2018 at 18:55

Jaaaa die air fryer wil ik HEEEL graag winnen!!! Om lekkere zoete aardappelfrietjes te maken maar vooral om bovenstaand recept uit te proberen!! Xxx

Antwoorden
Arina 8 augustus 2018 at 18:55

Oeh! Ja! Met twee kleine kindjes probeer ik zo gezond en bewust mogelijk te leven. Mijn oudste man is echt verzot op aardappels en groente. Zo’n prachtige airfryer helpt mij om nog gezonder te bakken. En grote bijkomstigheid: lijkt me enorm eenvoudig. We houden dus tijd over om boekjes te lezen en te knuffelen. Je maakt zo in een klap vier mensen blij!

Antwoorden
Hanane 8 augustus 2018 at 18:57

Ik zou het geweldig vinden als ik de airfryer kan winnen. Ik ben heel de tijd aan het zoeken naar snelle gezonde simpele snacks die me weinig tijd in beslag nemen omdat ik meer met mijn kinderen wil zijn ipv telkens in de potten pannen. Daarbovenop is het binnenkort moederdag in belgie vooral Antwerpen dus dan zou deze dag helemaal af zijn. Ik kijk er al naaruit om je recept dan uit te proberen

Antwoorden
Marloes 8 augustus 2018 at 19:33

Ja!! Sowieso om tehmpeh te maken, nog nooit gelukt om dat knapperig te krijgen in de oven

Antwoorden
Roos 8 augustus 2018 at 19:34

Waaaah eindelijk een winactie met een airfryer!! Ik hou, erg genoeg, echt al maanden accounts en sites in de gaten met de hoop eindelijk een actie voor een airfryer voorbij te zien komen. In een wanhopige poging pas ik sinds een paar dagen zelfs de “Law of attraction” toe haha. En precies nu is deze winactie er, dat kan bijna geen toeval zijn als je het mij vraagt. En dan ook nog eens weggegeven door degene die mij geïnspireerd heeft om vegan te worden en stapjes richting een duurzame leefstijl te zetten. Daar wil ik je sowieso onwijs voor bedanken, ik heb nu eindelijk een beetje het gevoel iets bij te dragen aan een betere wereld. Maar goed, om even op het onderwerp terug te komen, ik zou echt mega graag allerlei lekkere dingetjes willen uitproberen met een airfryer. Op mijn studentenkamertje heb ik helaas geen oven, laat staan een airfryer, en dat mis is toch wel echt. Alleen het roosteren van groenten met kruiden is al zooo lekker, en dan heb ik het nog niet eens over zoete aardappel frietjes. Helaas kan ik het mij voorlopig niet veroorloven om er zelf een aan te schaffen, die ook nog van goede kwaliteit is. Hopelijk mag ik de gelukkige winnaar zijn van deze super leuke winactie. Ik kan echt niet wachten tot de bekendmaking!!

Antwoorden
Evie 8 augustus 2018 at 19:36

Dat is leuk! Hoef ik niet meer naar de snackbar!

Antwoorden
Francien Homan 8 augustus 2018 at 19:42

Wauw, ik zou graag een airfryer winnen! Dan kunnen mijn vriend en ik nog meer lekkere vegan gerechten maken en lekker experimenteren. Gezond én heerlijk eten

Antwoorden
Evelien Vink 8 augustus 2018 at 19:51

Hi Lisa,

Super bedankt voor het delen van jouw tips. De airfryer staat al lange tijd op m’n verlanglijstje, dus lijkt me superleuk deze te winnen om het de geroosterde bloemkool te maken en nog veel meer gezonde vegan recepten. Woon sinds 2 weken in een nieuw huis met hele grote keuken, dus plek genoeg op het aanrecht 🙂

Antwoorden
Geanne | Sweet Suzie 8 augustus 2018 at 19:52

Zo’n airfryer lijkt me echt ideaal! Ik hoorde dat je er zelfs burrito’s en nacho’s in kunt maken. Heerlijk! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

Antwoorden
Sanne 8 augustus 2018 at 19:54

Wat een leuke actie! Als ik een Airfryer zou hebben is dit recept van geroosterde bloemkool zeker het eerste recept dat ik ga proberen! Daarna wil ik kijken of ik van zoete aardappels lekkere frietjes kan maken, in de gewone oven is dat bij mij nog steeds niet zo’n succes.

Antwoorden
Renée Meijer 8 augustus 2018 at 19:55

Ziet er echt heerlijk uit! Ik eet nu zelf een jaar plantaardig ongeveer, maar ik woon in een studentenhuis wat zo studentikoos is dat veel dingen niet te maken zijn. Want ja, sowieso hebben we geen chille (werkende) keukenapparatuur. En als je eens iets koopt (zoals mijn staafmixer voor fantastische falafel), wordt t ‘geleend’ en kwijtgemaakt. Ellende! Deze airfryer zal enorm goed van pas komen voor m’n veganistische gerechtjes, ik zal m liefkozend op m’n slaapkamer zetten en er iedere dag mee slapen, weg van alle grijpgrage huisgenootjes haha. Ik doe dus mee aan de winactie!

Liefs Renée

Antwoorden
Jaimie 8 augustus 2018 at 19:57

Zou echt Superleuk zijn om te winnen!! Zouden mijn zoete aardappel frietjes dan eindelijk krokant worden?!

Antwoorden
Petra van de Kamp 8 augustus 2018 at 19:57

Het zou geweldig zijn deze te winnen. Creatief met koken wordt nog leuker met een airfryer. Vegan & glutenvrij genieten!
Zoveel recepten om dan te proberen…
Heeel hard duimen!!!

Antwoorden
Iris 8 augustus 2018 at 19:57

Een goed alternatief voor frituren! Werd tijd! Ik hou juist van hartig eten, en probeer regelmatig zoete aardappelfrietjes te maken.. Helaas worden ze in de over altijd zacht en nattig, of worden ze nieteens gaar. Kortom, niet lekker en zeker geen succes.. Nu ben ik dus wel heel erg benieuwd met de aardappelfrietjes uit de airfryer! Ik vind dat mensen sowieso bewuster moeten omgaan met voeding, en deze manier van bereiden werkt al mee aan gezondere leefgewoonten. Fingers crossed Het is het proberen zeker waard!

Antwoorden
Martina Dzido 8 augustus 2018 at 20:03

Wat een gave win actie! Het lijkt me super om de airfryer te winnen. Waarom? Ik probeer een tijdje nu bewuster met voedsel om te gaan, waaronder meer veganistische recepten (ook van jou site natuurlijk) uit voor me vriend en mij. Ik denk dat deze airfryer een gezonde en leuke aanvulling zal zijn om hier meer leuke gerechten mee te maken! Ik ben vast aan het duimen!

Antwoorden
Eva 8 augustus 2018 at 20:03

Ik volg je met veel plezier al een tijd. Ik heb je boek net binnen (ja, laat I know) en ik heb hem helemaal verslonden. Al vier jaar vegetarisch samen met vriendlief, en ik koos, dankzij jou positieve houding en lekkere recepten, er steeds vaker voor om vegan te eten. Sinds deze vakantie is ook vriendlief om en eten wij geheel plantaardig thuis. Ik zou dus wel raad weten met de airfryer. Het eerste wat ik zou ga maken is Tempeh. Dat lijkt me uit de airfryer echt nóg veel lekkerder dan uit de pan.

Antwoorden
Maud 8 augustus 2018 at 20:11

Wauw wat een heerlijk recept lijkt mij dat en wat zou ik het graag maken in de airfryer. Ik ben verzot op koken en steeds meer aan het experimenteren met veganistisch eten en wil ook de rest van het gezin mee laten genieten (en bewust maken van een plantaardigere leefstijl). Met knapperige groentes uit de airfryer gaat dat vast lukken.

Antwoorden
Kyra 8 augustus 2018 at 20:14

Oh yes…! Ik eet voornamelijk vegan, en mijn vriend laat zijn vlees steeds vaker staan. Om dit verder te stimuleren zou ik graag verrassende gerechten willen maken, een airfryer staat al langer op het lijstje. Dit recept ga ik als eerste maken; we zijn net terug uit Israël en daar aten we bij bijna elke maaltijd wel iets met tahin; great memories!

Antwoorden
Julie Heeren 8 augustus 2018 at 20:37

Ooooh deze zou ik zo graag winnen! ☺️ Staat al sinds mijn verjaardag op mijn lijstje…. heerlijk voor de kindjes ook

Antwoorden
Marit 8 augustus 2018 at 20:39

Jaaa mee doen! Mijn vriend en ik zijn verslaafd aan zoete aardappelfrietjes maar eten het niet te vaak vanwege de gezondheid, als ik zou winnen zal onze verslaving er dus als eerst mee gemaakt worden ik ben gek op plantaardig koken maar zonder frituur en combi magnetron. Een airfryer staat al een tijd op onze wishlist! Een ander recept wat ik zou willen proberen is falafel, lijkt me heerlijk als die ook knapperig wordt zonder olie!

Antwoorden
Jet 8 augustus 2018 at 20:55

Ik wist echt niet dat je dat allemaal in de airfryer kunt maken wat jij hierboven benoemd.
Ik had altijd het idee dat je erin kon frituren. Echt een eyeopener………
Als ik de airfryer win ga ik als eerste het bovenstaande recept maken van geroosterde bloemkool. Ziet er fantastisch goed uit.

Antwoorden
Marisa 8 augustus 2018 at 21:09

Ohh wat tof! Waarom ik hem wil winnen? Omdat we hem altijd al hadden, maar helaas is hij overleden door een niet al te snuggere actie van mijn lieve partner. (Hij liet de airfryer afkoelen op ons fornuis wat blijkbaar nog aanstond op het laagste pitje, dus die hele airfryer is gesmolten! Gelukkig alleen die, en niet het hele huis:( had wel erger kunnen aflopen pff.) omdat we nu een klein mannetje verwachten, gaat ons budget even ergens anders naartoe! Maar ik mis m!! Lekker weer zelf easy patatjes maken jaa

Antwoorden
Jitske Kingma 8 augustus 2018 at 21:31

Oohhh wow! Ik wil al heel lang een airfryer maar had er nooit geld of de ruimte voor.
Inmiddels heb ik dan eindelijk wel de ruimte er voor en deze winactie komt dus als geroepen.
Ook erg leuke verrassing voor mijn vriend. We zijn beiden in Augustus jarig en vieren dan ook nog eens ons eerste jaar samen.
Extra groot feest omdat mijn vriend nu sinds een paar maanden ook Vegan is geworden en we dit samen kunnen uitdragen naar buiten.
Ik ben al een Mega Gelukkig mens maar deze Airfryer zou er nog een schepje bovenop doen 🙂 🙂

Antwoorden
Annemijn 8 augustus 2018 at 21:41

Oh Yes! So Nice! Ik zou direct voor het recept gaan wat jij vandaag gemaakt hebt! Bloemkool en zoete aardappel, dat ziet er zo heerlijk uit!

Antwoorden
Cheryl 8 augustus 2018 at 21:44

Oehh. Wat een leuke winactie! Ik had eerst een air fryer maar die ging stuk en toen ik ging samen wonen kwam er volgens vriendlief absoluut geen air fryer in want “friet hoort uit het vet te komen”. Ik maakte er nauwelijks friet in klaar.. maar de havermout taartjes waren the best uit te air fryer! Helaas heb ik m’n vriend nog steeds niet kunnen overtuigen om aan te schaffen dus ik wil hem graag het tegendeel bewijzen dat gerechten uit een air fryer echt wel super lekker èn gezond zijn!

Antwoorden
Noah 8 augustus 2018 at 21:49

Wat een lekker recept ! Ik ga kijken of ik het een keer kan maken en mijn ouders en broertjes laat ik dan lekker meesmullen Een airfryer zou ik graag willen hebben zeker als student zijnde. In studentenhuizen zijn vaak geen ovens If het is een krakkemikkige combi oven. Zelf houd ik heel erg van koken en zo soms graag iets in de oven bereiden maar ja studenten willen vaak (redelijk) snel aan tafel en hebben ook niet alle tijd. Met een airfryer zou ik snel iets lekkkers op tafel kunnne zetten (en natuurlijk dit recept maken en ik denk met zoete aardappel frietjes (dat is zo lekkker !!!) en denk een met een zelf gemaakte bietenburger of een linzensalade Nog succes met kiezen !!

Antwoorden
Sabine Vermeulen 8 augustus 2018 at 21:49

Wat een leuke actie!! Wat zou ik er niet mee willen maken!?!? Je recept met bloemkool lijkt me erg lekker, en ik zou willen testen hoe de zoete aardappelfrietjes zijn uit de airfryer! En ik zou van alles aan snacks willen proberen!

Antwoorden
Eveline 8 augustus 2018 at 21:50

Waauw leuke win-actie! Ik doe graag mee! ik zou een airfryer willen winnen om m’n vriend meer groentes te laten eten. Ik eet al een tijd vegan echter m’n vriend eet maar enkele groenten. Graag zou ik dmv een airfryer nieuwe manier van bereiden van groenten uitproberen 🙂

Antwoorden
Nynke 8 augustus 2018 at 21:51

Dat klinkt als een heerlijk recept! De airfreyer lijkt me een ideale manier om snel en gemakkelijk heerlijke groentes in te bereiden! Zie ook vaak dat die gebruikt wordt om de heerlijkste tussendoortjes in te bakken, dus dat zou ik dan ook zeker uit proberen! Liefs, Nynke

Antwoorden
Emmy 8 augustus 2018 at 21:54

Leuke win actie, Ik ga binnenkort op mezelf wonen en een airfraier lijkt mij erg handig. Ik wist niet dat je er ook miffins en brownies in kan maken en eten in kan ontdooien! Super handig! Ik zou hem gebruiken om zoete aardappel voor door de chilli in te roosteren, zoete dingen mee te bakken zoals applecrumble en brownies,, frietjes en vleesvervangers in te bakken en pijnboompitten in te roosteren voor over de pasta.. ook dit bloemkool recept lijkt me heerlijk!

Antwoorden
Jana Jonckheere 8 augustus 2018 at 21:59

Dit is gewoon een winactie waarop ik al de helft van men leven zit te wachten!! DANK JE WEL!! Écht waar!
Bij mij thuis heeft de oven het begeven toen ik 10 jaar was (ik ben nu 20!). Sindsdien is er ook nooit meer een nieuwe oven in huis gekomen! Jawel, je leest het goed! Ik leef jammergenoeg al 10 jaar zonder oven. Dat wil dus zeggen dat ik vele receptjes (zoete aardappel in de oven, ovenschotels, gevulde paprika, geroosterde kikkererwten, koekjes, …) allemaal niet kan maken. Frietjes uit de oven moet ik al ontzettend lang missen. Dat zou zeker en vast het eerste zijn wat ik met dat wonder ding zou maken, zoete aardappelfrietjes! Ik hoor de engeltjes nu al zingen.
Ik kruis alvast alles wat ik kruisen kan, vingers en tenen. Op goed geluk. Xx

Antwoorden
Lisagoesvegan 13 augustus 2018 at 19:46

Hi Jana, gefeliciteerd, jij bent de winnaar van de Airfryer. Kun je mij jouw adresgegevens mailen via office@lisagoesvegan.com?
Dank!

Antwoorden
Amber 8 augustus 2018 at 22:17

Wauw deze winactie had op geen beter moment kunnen komen. Na jaren in studentenhuizen te hebben gewoond, ga ik vanaf september eindelijk in een eigen studio wonen. De per-fecte plek waar ik mijn hobby (koken) ongestoord kan uitvoeren. Het enige nadeel is dat ik, na de aanschaf van de hoognodige meubels, helaas op het moment geen budget heb om een airfryer aan te schaffen. Met pijn in mijn hart, want dit zou de kers op de taart zijn in mijn nieuwe stulpje. Fingers crossed dat ik win, zodat ik mijn vriendinnen die mijn studio komen bekijken kan trakteren op mijn lekkerste creaties!

Antwoorden
Naomi 8 augustus 2018 at 22:19

Zo’n leuke winactie! Mijn vader heeft net een airfryer gekocht, nu kan ik in mijn eigen huisje natuurlijk niet achterblijven Het eerste wat ik in de airfryer ga maken zijn zoete aardappelfrietjes! Ik heb nu een vrij goede oven, maar is erg oud. It get’s the job done, maar een hippe airfryer zou zeker niet misstaan in mijn keuken Ik waag dus een gokje! X

Antwoorden
Lisa 8 augustus 2018 at 22:22

Oeh ik ben zo benieuwd naar airfryers! Hoor er zulke geweldige verhalen over! Ben sinds kort freelancer en zou graag wat vezelrijke recepten willen testen met de airfryer En omdat ik ook Lisa heet, geen goede reden, maar valt te proberen

Antwoorden
Nina 8 augustus 2018 at 22:26

Yes wat een vette actie! Of niet vet eigenlijk maar ge-airfried Ik wil heeeeel graag Eem airfyer want ik heb mij vriend ook enthousiast over vegan eten gekregen!! Mijn curries, buddha bowls em falafel vind hij al faaaaakking fantastsich maar hij mist gewoon heel erg lekker en knapperig geroosterde hapjes bij tijd en wijlen. En ik zelf lust ook wel knapperig geroosterde groente frietjes

Antwoorden
Cindy vL 8 augustus 2018 at 22:33

Jaa hier maak ik graag kans op! Mijn man zuurt al jaren aan mijn hoofd om een airfryer en elke keer zeg ik nee, te groot ding en wil niet dat we teveel patat gaan eten (ook voor de kids). Laatst aten we bij iemand zoete aardappelfrietjes uit de airfryer en wat waren ze lekker zeg (zelfs de kids genoten ervan!) Zo lekker krijg ik ze niet thuis gemaakt in onze oven dus eten ze het niet, maar met een airfryer in huis weet ik gelijk wat ik ga maken!

Antwoorden
Lotte 8 augustus 2018 at 22:45

My goddie wat een goede winactie! Ben sinds kort begonnen met vegan eten en af en toe nog een beetje zoekende naar hoe ik dat nou allemaal het makkelijkste combineer met m’n drukke leven. Ik heb een paar keer de airfryer bij een vriendinnetje gebruikt en wat een uitvinding is dit! Heerlijk eten en super snel bereid. Een airfryer zou echt zo welcome zijn in mijn keuken!

Antwoorden
Rosa 8 augustus 2018 at 22:49

Waaauw! Ik zou heel graag een airfryer willen omdat mijn vriend vaak te werk is en ik dan wat makkelijker wil koken. Lijkt me ideaal om zo een heerlijke maaltijd op tafel te toveren, en ideaal omdat hij in de vaatwasser kan! Geen gerecht maar ik ben heel benieuwd naar hoe je een taart zou kunnen bakken in een airfryer dus dat zou ik gaan proberen.

Antwoorden
Ellen 8 augustus 2018 at 23:40

Ik maak graag kans op de Airfryer met deze actie! Heb hem al een aantal maanden op mijn verlanglijstje staan maar vind hem te prijzig nog. Wel heel veel receptjes tegen gekomen waar ik de Airfryer goed voor kan gebruiken!!!

Antwoorden
Angel 8 augustus 2018 at 23:51

Hi Lisa, wat lijkt mij dit recept ontzettend lekker. Bedankt hiervoor. Ik zou als allereerst falafel maken en daarnaast een lekkere sojayoghurt saus. Ook zou ik brocolli gedipt in sojasaus er in doen ( zo simpel maar heerlijk tussendoortje). Of gewoon lekker zoete aardappel frietjes of smalle wortelfrietjes. Wat een keuze’

Antwoorden
Sophie 9 augustus 2018 at 00:30

Jaaaa wat een leuke winactie! Ik hou van de airfryer want je hoeft niet te koken en dat is wel makkelijk en het is ook nog eens gebakken op basis van lucht ipv olie dus een stuk gezonder! Ik zou heel graag vega bitterballen ermee willen maken, gegrilde groenten, zoete aardappelfriet, knapperige tofu en nog veel meer! Mijn zusjes houden echt heel erg van patat maar dat kan je natuurlijk niet elke dag eten. Met de airfryer wordt het een stukje gezonder. 😉

Antwoorden
Malou Sophia de Blaauw 9 augustus 2018 at 00:47

Omg zo leuk dat je iemand mag blij maken met een air fryer!!!

Ik was vroeger een airfryer-hater to be honest hahaha
Ik vond het dikke onzin, zovan “goeie” marketing, dacht is gewoon hetzelfde dan een oven maar dan kun je alles opelkaar gooien, maar de afgelopen jaren heb ik vet veel goeie verhalen er over gehoort en leek het me langzamer hand geweldig worden.

Ik kom net terug uit azie waar ik 4 maanden heb gereist, en had al helemaal zin om een rijst koker te kopen wanneer ik weer thuis kwam!!! (moet nog gebeuren tho haha)

Maaaar waar dit verhaal naar toe leidt is dat ik ook 2 maanden in Indonesie ben geweest en ik ZOVEEL, ik zeg je .. heeeel veel tempeh heb gegeten!!!! Elke… dag…. soms meerdere keren op een dag. Zooooooo lekker vind ik het. Natuurlijk altijd gefrituurt, want die indo’s frituren alles hahah, nu ik weer thuis ben wil ik ook weer veel tempeh gaan eten en nu ik deze post zag werd ik weer even herinnerd aan een air fryer en dacht ik omg THIS IS WHAT I NEED. Aangezien ik wel van de healthy ben en wel klaar was met al dat gefrituurde eten, (maar tegelijker tijd er veel liefde voor heb) heb ik zeker een air fryer nodig!!!!

Kan ik tempeh en heel veel andere vegan goodies gaan maken in mijn studenten kamer (die ik nog aan het zoeken ben hahHah) in rotterdam. Laat ik m’n toekomstige huisgenoten proeven wat voor lekkere vegan snackssss er bestaan incl deze bloemkooljes

xoxo Malou

Antwoorden
Mirthe van der Meijden 9 augustus 2018 at 01:19

Als student heb ik niet zoveel tijd om te koken, maar eet ik wel graag gezond. Een airfryer zou mijn leven daarom zoooooveel makkelijker maken . Ik zou hem gebruiken om veel verschillende veggiebowls te maken, en om te experimenteren met recepten zoals couliflower wings en het bereiden van tofu.

Antwoorden
Natas Cha van plantaardiger 9 augustus 2018 at 03:03

Ik wil heel graag een airfryer winnen om alles erin te maken. Van patatjes tot loempias maar ook alle recepten die jij gaat laten zien straks met het comfort food book. Alles vegan, what else.?

Antwoorden
Janiek 9 augustus 2018 at 05:43

Ik zou de airfryer super graag willen uitproberen voor nieuwe recepten, waaronder dit heerlijke recept!❤️

Antwoorden
Marjan Koenraadt 9 augustus 2018 at 07:11

Ik zou de airfryer graag winnen omdat mijn kleine versie meegaat naar de studentenkamer van mn dochter. Omdat we steeds meer groenten eten zou een grote versie heel welkom zijn. Mijn lievelingsgerecht is geroosterde groenten met zoete aardappel.
Ui paprika courgette aubergine drie kleuren wortel rode biet en zoete aardappel. Olie zout peper en rozemarijn. Heerlijk metveen frisse kniflooksaus op basis van soyayoghurt met wat eivrije mayo. Mmmmmm

Antwoorden
Boukje 9 augustus 2018 at 07:30

Whoeh! Té gave actie ♡ Wat ik er in zou maken? Allereerst crispy marinated Tempé! Om mijn vriend te laten smaken dat het toch echt wel heel lekker kan zijn! Maar ook Sweet Potato Fries, Gebakken bloemkool en broccoli, courgette, oh en gebakken aubergine! Ik wil alles er in bakken, haha!

Antwoorden
Karlijn 9 augustus 2018 at 07:30

Wat een toffe actie! Ik zou heel graag een airfryer willen hebben om te experimenteren met het bakken van zoete dingen, zoals muffins of cake. Ik heb thuis een combimagnetron en de laatste tijd mislukt letterlijk elk baksel dat ik probeer te maken. Dus het is tijd om een andere methode te proberen. Daarnaast zou ik waarschijnlijk ook heel veel zoete aardappelfrietjes bakken in de airfryer, want dat is gewoon te lekker en het lijkt me super handig dat dat met de airfryer minder tijd kost dan in de oven.

Antwoorden
Nikky 9 augustus 2018 at 07:36

Het is nog maar ochtend, maar om mijn god dit ziet eruit om op te eten!! Ik weet wat ik vanavond ga eten Helaas dan uit de oven, want waar mijn ouders wel een Airfryer (jaloers) hebben, heb ik er nog geen.. Zou dus super tof zijn als ik met deze actie eentje kan winenn. Fingers crossed

Antwoorden
Lieke 9 augustus 2018 at 07:56

Voor heel veel gerechten maar laten we beginnen met deze. Ik zou hem graag winnen omdat het mij heel makkelijk en gezond lijkt om met een airfryer te koken. Ik ga duimen

Antwoorden
Tine 9 augustus 2018 at 08:05

Wat een toffe winactie. Er zijn duizenden dingen die ik wil uitproberen in een airfryer, maar laten we beginnen met… zelfgemaakte vegan loempia’s!

Antwoorden
Cindy 9 augustus 2018 at 08:10

Ohh yeah, super gave actie en ook ik zou deze uiteraard graag willen winnen! Over een aantal weken verwachten we ons tweede kindje en ik weet nog van de eerste, die eerste weken/maanden zijn zo hectisch dat ik amper tijd heb voor mezelf. Helemaal straks met 2 kids. Dus hopelijk bespaart deze airfryer mij tijd én kan ik toch iets gezonds eten. Ik zou hem vooral willen gebruiken voor ontbijtjes om oa ontbijtmuffins te maken maar ook voor diner. I love zoete aardappel en onze oven is het een beetje aan het begeven dus dit zou top zijn 🙂

Antwoorden
Lisa Donkers 9 augustus 2018 at 08:18

Geweldig recept weer! En wat een leuke winactie. Een airfryer zou erg welkom zijn in mijn gezinnetje met drie kids. Zo wordt het nog makkelijker om ze vegan op te voeden! Zoete aardappelfrietjes waar je niet een half uur op hoeft te wachten.. Een droom!

Antwoorden
Mariëlle 9 augustus 2018 at 08:31

Het recept klinkt heel goed! En wat een fijne winactie zeg! Klinkt misschien heel stom, maar ik zou het zo leuk vinden om gewoon een keer vegan bitterballen of loempia’s te maken thuis haha!

Antwoorden
Charlotte 9 augustus 2018 at 08:44

Heel blij met deze actie! Als nieuwe vegan probeer ik op zoveel mogelijke manieren het vegan lifestyle makkelijk te maken. Ik ben een blog begonnen om mijzelf te blijven motiveren, heb verschillende boeken gekocht en probeer zoveel mogelijk jouw recepten uit. Ik zou dolgraag een airfryer willen winnen om deze voet verder te gaan!!

Antwoorden
Iris 9 augustus 2018 at 08:44

Wat een toffe actie!! Ik ben voor mijn studie een jaar in het buitenland geweest en hier besloot ik om voornamelijk veganistisch te gaan eten. Als studente kon ik helaas niet meer betalen dan een grote koekenpan en staafmixer en daarom is mijn creativiteit voor gerechten soms een beetje limited . Nu ik terug ben wil ik meer gaan experimenteren met gerechtjes en deze airfyer zou me hier zeker bij helpen!!

Antwoorden
Anne-Lotte 9 augustus 2018 at 08:52

Dit zou zo perfect zijn! Mijn vriend en ik komen morgen terug van een roadtrip, voordat we vertrokken, aten we al wel veel vegan, maar nog niet helemaal. Vooral omdat we allebei vaak in de avond werken, kozen we toch vaak voor iets makkelijks en dat was helaas niet altijd vegan. Deze vakantie hebben we de knoop doorgehakt; na de vakantie volledig vegan. Dat hebben we gisteren maar meteen van start laten gaan met een vegan diner in Italië incl vegan wijn en het was geweldig! (Tabulè in Vasto, dikke aanrader). Daar aten we ook meteen de lekkerste samosas ooit, de vulling deed ons denken aan hele gekruide saucijzenbroodjes! Ga ik thuis meteen proberen na te maken en ik weet zeker dat ze in de Airfryer lekker knapperig worden. Verder gewoon een keer makkelijk patat met vegan bitterballen en mayo is ook zeker niet verkeerd!

Antwoorden
Ilya 9 augustus 2018 at 09:02

YASSS! Die zou ik heeel graag willen winnen! Eindelijk de perfect krokante zoete aardappelfrietjes maken!

Antwoorden
Anniek Klaassen 9 augustus 2018 at 09:07

Wat een ontzettend gave actie!! Wij hebben een B merk wat betreft een airfryer en hij is eigenlijk te klein en doet er erg lang over om producten gaar te krijgen etc. Daarom maken we eigenlijk alleen verse frietjes uit de airfryer en zou ik graag meer experimenteren met de airfryer van Philips. Lijkt me geweldig om deze te winnen en allerlei lekkere gerechten te maken.

Antwoorden
Marta 9 augustus 2018 at 09:21

Yes, Definitely yes.. ik zou heel graag een Airfryer (ik wil hem al lang) om alles daarin voor te bereiden! Ik zie veel recepten en zou het liefst groenten rosteren (met kaas waarschijnlijk of tahin, zoals in jouw recept) en taarten bakken – vooral die ontbijttaarten voor ’s ochtends. mmmmmh! Water loopt al in mijn mond 😉

Antwoorden
Amber 9 augustus 2018 at 09:31

Als studentje heb ik niet meer voor handen dan twee elektrische kookplaatjes en wat pannen. Goed gevarieerd eten en nieuwe recepten uitproberen is dan soms lastig. Daarom zou ik graag een airfryer hebben, voor al die andere toffe recepten. Misschien kan ik dan eindelijk m’n mede-studenten overtuigen hoe lekker vegan kan zijn!

Antwoorden
Daniela 9 augustus 2018 at 09:32

Wow, leuke actie! Ik heb nu al zo vaak positieve verhalen over de airfryer gehoord, dat ik ‘m toch graag zelf zou willen uitproberen! Fijn dat het zo’n veelzijdig apparaat is, en dat een gerecht snel klaar is! Ik zou heel graag jouw bloemkool receptje willen uitproberen, maar ook zoete aardappelfrietjes…of een brownie. Ik heb zelf een combi-magnetron en daar ben ik toch niet helemaal fan van…Ik krijg het deeg van een quiche bijvoorbeeld nooit helemaal gaar! Een airfryer is dus meer dan welkom 😀

Antwoorden
Ingeborg 9 augustus 2018 at 09:43

Als ik alles wat ik erin zou willen maken hier neee moet zetten, wordt het echt heel veel. 🙂 Ik zou eigenlijk niet weten wat ik er niet in zou willen proberen. Maar ik kan me ergens een filmpje van je herinneren waarin je ook snacks in de airfryer doet en dat zou ik als eerste graag willen proberen om mijn niet vegan vriendinnen te laten zien hoe lekker vegan eten is.

Antwoorden
Marjolein 9 augustus 2018 at 09:45

Oooh dit is top! Als zoeteaardappel verslaafde zou ik heeeel graag eens de perfecte patatjes willen maken, ipv die slappe dingen eten XD

Antwoorden
Floortje 9 augustus 2018 at 10:11

Hoi Lisa!
Ik heb geen idee wat mijn lievelingsrecept zou zijn want ik heb nog nooit iets uit een airfryer gegeten. Maar ik eet super graag broccoli uit de oven dus dat zou ik als allereerste proberen 🙂

Liefs,

Floortje

Antwoorden
Kathy 9 augustus 2018 at 10:26

Wat een super winactie!!! Mijn oude airfryer heeft het zojuist begeven na heel wat jaren trouwe dienst. Ik maakte er altijd allerlei lekkere tussendoortjes in, maar uiteraard ook gewoon patatjes Dat ga ik dus zeker weer doen als ik een nieuwe heb!

Antwoorden
Senna 9 augustus 2018 at 10:40

Ik denk dat ik mijn mama hier heel blij mee zou maken, zodat ze (of de rest van het gezin) nog lekkerder kan koken voor ons gezin van 6 personen. En tijdens de weekenden en vakanties ook voor de vele mensen die vaak aanschuiven aan tafel.

Antwoorden
Joyce van Moll 9 augustus 2018 at 12:17

Woohoo!! Airfryer staat al enige tijd op het verlanglijstje. Wij zijn altijd druk bezig en proberen zo gezond mogelijk te eten. Ben ontzettend benieuwd wat de airfryer allemaal voor lekkers klaar kan maken (nouja we moeten natuurlijk wel jouw lekkere recepten gebruiken he!)

Antwoorden
Marleen 9 augustus 2018 at 13:45

Wat een mooie actie! Ben sinds kort uit huis en gaan samenwonen. Thuis bij mijn moeder gebruikte ik hem vrijwel dagelijks, nu moet ik het doen met de oven. Ik hoop dan ook dat ik kans maak op deze mooie prijs! Ik maakte altijd zoete aardappelfrietjes en geroosterde groenten. Ik ben heel benieuwd naar het maken van wortel-linzenburgers in de Airfryer.

Antwoorden
José Josephien 9 augustus 2018 at 16:07

Wow Lisa,
dit is wel een hele mooie win-actie
Wij hebben nog helemaal geen ervaring met de airfryer, dus kan ook nog geen favoriet recept geven .
Maar aangezien ik best gek op bloemkool ben en sinds een paar maanden al veel recepten met de bloemkoolrijst maak zou deze bloemkool uit de airfryer een welkome afwisseling zijn
Het ziet er namelijk ontzettend lekker uit
Ik ga dus heel hard duimen dat ik deze ga winnen

Antwoorden
Annette 9 augustus 2018 at 16:12

Ik hou van experimenteren met gezond eten! Van mensen in mijn omgeving hoor ik heel positieve berichten over het gebruik van de Airfryer. Je kunt er gemakkelijk en snel erg lekkere maaltijden in bereiden. Daardoor is mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik ga eerst wat recepten van jou, Lisa, uitproberen en vervolgens ga ik mijn eigen fantasie de vrije loop laten om tot leuke nieuwe ontdekkingen te komen.

Antwoorden
Jacintha 9 augustus 2018 at 17:31

Hi Lisa, wat zou dat een leuk gezin zijn voor mij en mijn gezin! We zitten voor zo’n 8 maanden op de camping totdat ons nieuwe huis klaar is, met een dus wat beperkte en kleine oven. Wat lijkt het me heerlijk om straks in mijn nieuwe keuken deze mooie airfryer te hebben staan en dan voor de kids eindelijk de perfect zoete aardappel frietjes te maken. En vervolgens nog veel meer nav jouw leuke recepten. Groeten Jacintha

Antwoorden
Jacintha 9 augustus 2018 at 17:34

*Kado! Het zou een mooi kado zijn voor ons gezin!
Foutje in mijn tekst…komt vast door mijn enthousiasme 😉

Antwoorden
Sietske van der Bij 9 augustus 2018 at 22:10

Wauw wat een leuk artikel. Ik wil de airfryer wel mee naar de camping. De komende weken sta ik met mijn zoon van 3 en dochter 8 maanden op de camping.(mijn man heeft eigen zaak en is dan voor zaken in het buitenland) Ik ga met de 2 kids in een caravan van mijn ouders maar denk dat ik vaak met mijn handen in het haar zit om alles in mijn alleen te moeten doen.. beetje gemak bij het eten koken is gewenst haha. Ooh ik weet ookal dat ik als eerste de bloemkool ga proberen en kikkererten roosteren, zie ik me ook niet doen op de camping haha maar is wel 1 van mijn favoriet. Vingers gekruist

Antwoorden
Sanne Smit 9 augustus 2018 at 23:32

Ik ontdek per toeval vanavond jouw boek en recepten en zie daar hele positieve reacties bij. Daar wil ik wat mee! Ik hou van koken, maar ook van gemak. Ik wil hier in huis meer groenten op het menu krijgen t.b.v de gezondheid van man, kind en mijzelf en denk dat het gemak van de airfryer een mooi, vetvrij/ vetarm hulpmiddel daarbij zou kunnen zijn. Hoe fantastisch als ik dit zou kunnen realiseren door jouw recepten met die airfryer klaar te kunnen maken. Ik zeg win-win-win situatie

Antwoorden
Wendy 10 augustus 2018 at 00:10

Wauw, nooit geweten dat een airfryer zo veelzijdig is. Fijn dat jouw blog en insta altijd zoveel nieuwe info geven!
Ik zou graag winnen omdat ik sinds kort helemaal vega en deels vegan eet en er nog een beetje mee struggle. Ik zou graag (snel) mealpreppen, bijvoorbeeld de avond van tevoren, zodat ik een gezonde lunch mee naar het werk kan nemen (ipv een boterham met pindakaas of hummus). Verder werk ik ook veel thuis en zou het ideaal zijn om tijdens of net na de werkdag snel iets lekkers te kunnen maken. Ik denk dan vooral aan gezonde snacks. Maar wat precies? Nog geen idee, maar dat ga ik hopelijk dan uitvinden met jouw tips!

Antwoorden
Janneke 10 augustus 2018 at 08:49

Oooh wat een gave actie! Mijn man heeft het al vaker over een airfryer gehad, maar ik wist niet dat er ook zo’n grote bestonden . We hebben een gezin met 3 jongens en we eten allemaal veganistisch. Dit soort gerechten als hierboven zijn dus fantastisch en zou ik graag willen maken. Zwemdag is hier frietdag en een gezondere variant die ik toch snel kan bereiden juich ik hard toe.

Antwoorden
Jacintha 10 augustus 2018 at 08:54

Hi Lisa, wat een leuk kado lijkt me dat voor mij en mijn gezin! We zitten nu voor 8 maanden op de camping en hebben een kleine beperkte keuken. Dus ik kijk uit naar een fijne keuken in het nieuwe huis. Het zou geweldig zijn als deze airfryer dan op ons aanrecht staat. Kan ik eindelijk de perfecte zoete aardappel frietjes voor de kids maken en alle andere overige heerlijke recepten van jou uitproberen. Groetjes Jacintha

Antwoorden
Juna 11 augustus 2018 at 09:11

Superleuke winactie, ik ben ook al heel lang een airfryer aan het overwegen maar was toch altijd bang dat ik hem te weinig zou gebruiken.. Ik vind het zelf altijd heel jammer dat tofu zo’n suf imago heeft, veel van mijn vrienden vinden het heerlijk als ik tempeh maak, maar bij tofu hebben ze vaak zoiets van dat is zo zompig. Dus daarom zou ik heel graag een lekkere bowl met supercrispy tofu uit de airfryer willen maken, om iedereen ervan te overtuigen dat tofu ook heel veelzijdig kan zijn!!

Antwoorden
Mireille 11 augustus 2018 at 15:57

Hoi! Wat een leuke actie met heerlijk recept! Ik ben echt dol op Marokkaanse kruiden, citroen en tahin dus ga dit recept snel maken, maar dan mbv mijn combi oventje. Een airfryer winnen zou fantastisch zijn, ik zie zoveel lekkere recepten. Ik zou dolgraag kikkererwten en tempeh erin klaarmaken. En allerlei soorten groente 🙂 Het scheelt denk ik best wat tijd en stroom om de airfryer te gebruiken ipv mijn combi oventje. En vaatwasmachine bestendige onderdelen lees ik. Win win win situatie dus 🙂

Antwoorden
Jolanda van Laar 11 augustus 2018 at 16:51

Vegetarisch gehaktbrood. Ik heb PDS. Deze airfryer zou een uitkomst zijn heerlijke groente hier in maken zou al een welkome afwisseling zijn. Niet te vergeten het bananenbrood met verschillende noten of zelfs groente. Teveel lekkere recepten heb ik inmiddels verzameld om hiermee aan de slag te gaan.

Antwoorden
Margot 12 augustus 2018 at 10:14

Al een tijdje begonnen met m’n plantaardige lifestyle zoektocht. Sinds gister na jouw praatje en de presentatie van Go with the Glow op het vegan foodfestival helemaal om! Nu allemaal weekrecepten gezocht en kan niet wachten om te beginnen met koken en deze lifestyle!

Antwoorden
Rian Haket 12 augustus 2018 at 13:12

Hoi Lisa
Wat zijn wij blij jou gevonden te hebben
We zijn sinds een halfjaar vegan omdat wij van iemand deze tip kregen om vegan te worden omdat mijn man al 4 jaar hele erge hoofdpijn had
Na 3 dagen merkte hij het al en nu is hij 95% kwijt
Geweldig
Ik zou graag de airfryer winnen omdat ook ik vegan meedoe maar ook nogeens diabeet ben en zo gezond mogelijk wil eten met weinig vet en geen
koolhydraten
Ik hoop van je te horen Lisa
Groetjes Peet en Rian

Antwoorden
Rian Haket 12 augustus 2018 at 13:14

Ik heb net een reactie gegeven maar versturen lukt niet
Heb alles aangevinkt

Antwoorden
Roosmarijn Leeman 12 augustus 2018 at 21:12

Hi!
Zelf falafel maken, geroosterde kikkererwten, gemarineerde tempeh, zoete aardappel frietjes, boerenkool chips en nog veel meer inspirerende dingen die ik heel graag zou willen uit proberen in een Airfryer! Doordat ik probeer zo min mogelijk/ nauwelijks olien binnen te krijgen is dit een top uitkomst.

Antwoorden
Patty 13 augustus 2018 at 04:02

Leuke winactie! Ik doe mee:)
Ik zou er lekkere aardappel/courgette koekjes mee maken. Zo lekkerrrrr!!
Of hopelijk een van jouw lekkere receptjes uit je nieuwe boek!
#zinin
Groetjes!

Antwoorden
naomi 13 augustus 2018 at 09:20

Wat een super leuke winactie! Mijn tweelingzus en ik willen al 3 jaar deze philips airfryer, maar hebben nog niet de kans gehad om hem te kopen. Ik zou zoveel dingen willen uitproberen, maar eigen doperwtenfalafel maken staat bovenaan! Super lekker vegan en gezond.

Antwoorden
jaimyskitchen.nl 15 augustus 2018 at 19:07

Dit recept is zó lekker. Bloemkool geroosterd is echt heerlijk, perfecte snack vind ik! Geen idee of de actie nog loopt, maar anders doe ik mee. En zo niet, dan maak ik deze in de oven, jam!

Antwoorden
Christmas Dinner Winners – The Green Wildfire 17 december 2018 at 18:42

[…] Roasted cauliflower with lemon, tahin and pomegranate from Lisa goes vegan […]

Antwoorden
Kerst Diner Idee – The Green Wildfire 18 december 2018 at 13:04

[…] Geroosterde bloemkool met citroen, tahin & granaatappel van Lisa goes vegan […]

Antwoorden
Amy 13 maart 2019 at 16:20

Hoi ik heb dit recept gemaakt in de oven samen met zoete aardappelfrietjes. Ik had de bloemkoolroosjes op 220 graden en ong. 20 minuten maar ze waren niet zo knapperig. Ik denk overigens dat ze na nog een paar pogingen heerlijk zijn!

Antwoorden
Lisa 13 maart 2019 at 18:22

Hi Amy, in de oven is het sowieso wat lastiger dan met een Airfryer. Hoop dat ze desondanks lekker waren!

Antwoorden
Debora 13 augustus 2020 at 12:49

ZOOOOO LEKKER!!! Ik eet nooit meer bloemkool op een andere manier!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.