Home ReceptenOntbijt Gegrilde Caramelized Pear
Gegrilde Caramelized Pear - Lisa goes Vegan

Gegrilde Caramelized Pear

4 januari 2015

Vanmorgen postte ik al dit heerlijke ontbijtje op mijn Instagram en Facebook. Zondagen zijn altijd van die dagen dat ik iedereen met een berg pannenkoeken zie, té lekker. Alleen ben ik vaak te ongeduldig of heb ik (zoals vanmorgen) niet veel tijd. Ik ging studeren maar wilde toch even een ‘fancy’ ontbijtje klaarmaken, zodat ik toch nog een beetje een zondags-gevoel had.

Gegrilde Caramelized Pear

Gegrilde Caramelized Pear - Lisa goes Vegan

Ik zag die sappige peer liggen en dacht: ‘jou ga ik eens even grillen’ 🙂 . En nee, ik bedoel niet dat je hem helemaal zwart moet grillen, dan is het ‘frisse’ eraf. Maar even kort op de grill en door je havermout, pannekoek of door je yoghurt doen. Dan krijg je dus gegrilde caramelised pear.

Gegrilde Caramelized Pear - Lisa goes Vegan

Hoe lekker en fancy ziet dit eruit?

Gelukkig is het echt zo gepiept. Heb je een peer en een grilpan? Then you’re ready to go.

Ingrediënten

  • 1 peer
  • kaneel
  • optioneel: havermout, pancakes of soja yoghurt.

Methode

  1. Zet je grilpan aan, laat hem goed heet worden
  2. Snijd de peer in dunne reepjes en grill voor een paar minuten totdat ze goudbruin worden. Gebruik als topping voor je havermout, pancakes of soja yoghurt.
  3. Bestrooi met heeeeeel veel kaneel. Zoals ik dat deed.

Niet automatisch voor op zondagen, ook prima voor weekdagen aangezien het 2 minuutjes duurt;)

Eet smakelijk!

Heb je zelf al eens peer gegrild? Of een ander soort fruit die misschien nog wel lekkerder is? Laat het me weten via Instagram, Facebook of via de comments hieronder.

Liefs,

Lisa

Gegrilde Caramelized Pear - Lisa goes Vegan

 

Gerelateerde posts

2 berichten

renee5942012 4 januari 2015 at 21:40

verrukkelijk recept….

Antwoorden
Lisagoesvegan 6 januari 2015 at 10:56

Hihi en Súper simpel 😉

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.