Home Gesponsord Espresso Martini cocktail
Beeld Espresso Martini mocktail + winactie

Espresso Martini cocktail

9 mei 2018

De fairtrade week is afgelopen maandag begonnen en de zon schijnt volop dus dat betekent: een lekkere cocktail (of mocktail) met biologische fairtrade koffie. Enjoy!

Espresso Martini cocktail

Wist je dat het deze week Fairtrade week is? Dat betekent dat alle Fairtrade producten deze week in de spotlights staan en  er extra aandacht voor eerlijke handel is (dat zou eigenlijk de standaard moeten worden). Fairtrade betekent betere prijzen en fatsoenlijke werkomstandigheden voor boeren en werknemers. Één van de bedrijven die zich richt op eerlijke handel en betere arbeidsomstandigheden voor de koffieboeren, is het biologische koffiemerk Café Intención Ecológico. Naast dat hun koffie van hoge kwaliteit is, zorgen ze er ook voor dat de natuurlijke, vruchtbare omgeving van de koffieplantages beschermd wordt. En daarom smaakt dat kopje koffie nog lekkerder.

Dat ik fan ben van (Café Intención) koffie, dat blijkt wel uit eerdere artikelen. Koffie met havermelk, koffie in een cake, koffie door je havermout, maar koffie is ook heerlijk in een cocktail te verwerken. Wacht, cocktails? Drinken vegans alcohol dan? Bekijk hier mijn uitgebreide artikel over of ik wel eens alcohol drink. Anyways, om het heerlijke zonnetje en de fairtrade week te vieren, deel ik vandaag een recept voor een after diner cocktail met de bio koffie van Café Intención: een Espresso Martini*.

*Ben je de bob of drink je liever geen alcohol? Geen probleem! Deze koffie cocktail is ook heerlijk zonder alcohol. Of je hem nou zonder of met alcohol drinkt, na dit drankje ben je meteen wakker. In het originele recept gebruikt men vanillesiroop, maar ik gebruik liever bruine rijststroop. Door de cocktail goed met genoeg ijs te shaken en vervolgens uit te schenken door een zeef, ontstaat het schuimlaagje bovenop.

Beeld Espresso Martini mocktail + winactie

Espresso Martini mocktail (zonder alcohol)

Benodigdheden: martini-glazen, cocktailshaker, zeefje, maatbeker of eierdopje

Ingrediënten voor 1 mocktail

1 deel = 30 ml

 • 2 delen espresso van Café Intención
 • 1 deel bruine rijststroop
 • 1 deel water
 • 10 ijsblokjes
 • koffieboontjes voor garnering

Espresso Martini (met alcohol)

Ingrediënten voor 1 cocktail

 • 1 shot espresso van Café Intención (30 ml, koud)
 • 25 ml vodka
 • 25 ml kahlua
 • 10 ijsblokjes
 • koffieboontjes voor garnering
 • optioneel: voeg wat rijststroop naar eigen smaak

Methode

 1. Zet een kopje espresso en laat dit afkoelen.
 2. Pak een shaker en shake alle ingrediënten (exclusief de koffieboontjes) goed. Shake voor minimaal 15 seconden.
 3. Schenk door een fijne zeef in een gekoeld martini-glas (of ander feestelijk glas). Garneer met koffieboontjes.

Beeld: Espresso Martini mocktail + winactie

Winactie koffiepakket {actie verlopen}

Wil jij genieten van deze biologische fairtrade koffie? Komt dat even goed uit! Ik mag 5x een bomvolle tas van koffiebrander J.J. Darboven vol met koffiebonen, filterkoffie, thee, vegan chocolade van Ridicilously Good en een Mason jar weggeven aan jullie!

Hoe doe je mee?

 • Deel met mij jouw favoriete koffiemoment of koffierecept onder dit artikel (of op Instagram en tag mij) en wie weet kan jij straks genieten van deze tas vol met bio/fairtrade producten.

De winnaars zijn bekend: 

 • Laura van Dijk
 • Ellis Aten
 • Brechtje Postema
 • Kirsten (@x_kirss)
 • Floortje Huurman

Zijn de gelukkigen die een tas vol koffie en Fairtrade producten krijgt opgestuurd. Kunnen jullie mij jullie adresgegevens doormailen? 

Ga je deze koffie mock- of cocktail proberen? Of heb je een andere favoriet zomerdrankje met koffie? Let me know via FacebookInstagram of Youtube.

Heel veel liefs, Lisa

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Café Intencion. Lees hier mijn disclaimer. 

Gerelateerde posts

51 berichten

Britt 9 mei 2018 at 16:17

Mijn favoriete koffie moment… dat moet toch wel ergens in de zon zijn, samen met mijn lieve vriendinnetje. Het liefst zit ik de hele dag samen met vriendinnen op het terras koffie te drinken en te praten over onzinnige dingen. Maar hey, mijn koffie momentjes op het werk zijn ook niet verkeert, ze houden me gefocust.

Mijn Favoriete koffie recept… easy, koffie met opgeklopte amandelmelk met kaneel! En dan het liefst nog een heerlijk stukje vegan brownie met zoete aardappel erbij.

Antwoorden
Moniek 10 mei 2018 at 09:53

Nu is het zo dat ik koffie errug lekker vind ruiken maar verder……Misschien wordt het dan nu tijd om het te “leren” drinken. Dan zou dit mooie pakket van Cafe Intencion goed van pas komen!!

Antwoorden
Marloes 10 mei 2018 at 10:43

Leuke actie! Gisteren hadden mijn vriend en ik het er nog over dat we echt biologische fairtrade koffie moeten gaan kopen, want we zagen hoe koffie wordt geoogst en bewerkt: wat een (hand)werk! Mijn favoriete koffiemomentje is elke ochtend samen met mijn vriend ontbijten, daar maken we elke dag tijd voor. En ons ontbijt is niet compleet zonder lekkere koffie.

Antwoorden
Sabrina 10 mei 2018 at 19:26

Mijn favoriete koffie momentje is misschien heel erg raar… Ik vind namelijk de automaten koffie op mijn werk heel lekker! En dan vooral de eerste van de dag mmmm! Een ‘gewone’ ijskoffie in de zomer kan ik ook wel waarderen! Ik doe graag mee!

Antwoorden
katja 11 mei 2018 at 06:18

Mijn favoeriete koffie is het allereerste kopje van de dag!

Antwoorden
Sytske 11 mei 2018 at 08:28

Wat een leuke actie, en zeker een cocktail om eens te proberen. Wij hebben een nespresso apparaat maar ik waardeer de laatste tijd eigenlijk onze kleine espresso maskertje met zelfgebakken bonen veel meer.
Nu het warmer weer is vindt ik het heerlijk om een ijskoffie te maken, en dan in het ochtend zonnetje bij onze voordeur daar van te genieten, laatst nog met mijn jongste zoontje en een bakje aardbeien erbij. Dat was genieten!

Antwoorden
Sytske 11 mei 2018 at 08:29

Zelfgebakken bonen… haha zelf gemalen bonen bedoel ik

Antwoorden
Nienke 12 mei 2018 at 11:48

Mijn favoriete koffiemomentje is eigenlijk het compleet onbekende koffiemomentje. Niet het moment met de standaard Starbucks, eigen filter- of oploskoffie, maar het ontdekken van dat ene verborgen, maar prachtige koffiezaakje in de binnenstad. Ik hoef geen voorbeeld te noemen, want waarschijnlijk weet je al exact waar ik het over heb. Dat ene verborgen pareltje, jóuw nieuwe toevluchsoord om even te relaxen, bij te praten, te werken of te lezen. Het eerste koffiemoment op zo’n plek, dat is mijn favoriete koffiemomentje. Als eerstejaars student in Utrecht heb ik het geluk dat ik nog zoveel mooie en unieke plekjes heb om te ontdekken, waardoor ik bevoorrecht ben dat perfecte moment iederen keer opnieuw beleven kan!

Antwoorden
Linda 16 mei 2018 at 15:41

Wat ziet die cocktail er goed uit zeg, ga ik zeker een keer proberen! Mijn favoriete (en enige) koffiemomentje is een homemade ijskoffie in de zon. 🙂 Doe 4 ijsblokjes in een longdrinkglas, voeg een klein beetje karamelsiroop toe, schenk vervolgens een klein kopje koffie of espresso erbij, roer goed en maak af met opgeklopte soja- haver- of amandelmelk. Met een groot stuk vegan bananenbrood met chocola erbij, jummm!

Antwoorden
Jackie 16 mei 2018 at 15:54

Yummy!! Die espresso martini klinkt goed!

Echt een recept heb ik niet maar ik hou van koffie met opgeschuimde alpro macchiato melk 🙂 die schuimt heel goed en krijg je een lekker laagje schuim op je koffie. Love it!

Antwoorden
Sara Hulscher 16 mei 2018 at 15:58

Mijn favoriete koffiemoment…… dat is er niet een, maar dat zijn er zo veeel. In de ochtend met een dampende mok voor neus, dat noem ik fijn wakker worden. Of op een terras kan een kopje koffie natuurlijk ook niet ontbreken. Of wanneer je perfect opgeschuimde amandelmelk hebt gecreëerd, wat ontbreekt er dan?? Precies, het kopje zwarte goud ☕️. Oftewel, I love coffee and coffee loves me 🙂

Antwoorden
Naomi 16 mei 2018 at 16:12

Mijn favoriete koffie moment staat bij goed gezelschap, of aan de gracht met een vriendin in de zon, of met collega’s als ik even binnen spring op mijn werk (tip: stach heeft echt heerlijke koffie), of met mijn ouders in de tuin op zaterdag middag. Ik probeer altijd tijd te maken voor een oprecht gesprek met de ander of neem even een moment voor mezelf zonder afleiding. Dat lukt niet altijd, maar daarom waardeer ik die perfecte momenten des te meer!

Antwoorden
Floortje 16 mei 2018 at 16:16

Oh heerlijk Ik leef echt voor koffie en de combinatie met alcohol maakt het echt helemaal onweerstaanbaar haha
Mijn favoriete koffiemoment is zonder twijfel met mijn beste vriendinnetje Miranda op vakantie. Zij is ook 1 van de grootste koffieleuters die ik ken (na mij dan ) Altijd als we met een groep mensen op vakantie zijn, dan zijn wij samen altijd het vroegst wakker. Wat we dan altijd als eerste doen is koffie zetten en lekker buiten in de zon koffie drinken. Even rustig de tijd nemen om aan de dag te beginnen gecombineerd met quality time. Sowieso altijd 1 van de beste momenten tijdens vakantie

Antwoorden
Lisagoesvegan 22 mei 2018 at 09:38

Hey Floortje, Jij bent 1 van de winnaars van de winactie, gefeliciteerd! Zou jij jouw adresgegevens naar mij kunnen mailen? (info@lisagoesvegan.com) Dan zorg ik dat het pakketje bij jou aankomt! Liefs X Lisa

Antwoorden
Helen 16 mei 2018 at 16:21

Een havermelk latte met mijn liefde, liefst in de zon! En onze dochter aan een ‘koffie vd melk’ oftewel een koude opgeklopte melk, net alsof ze met ons mee doet! En dit pakket komt heel goed van pas als onze tweede geboren is, binnen nu en 3 wkn… dan kunnen we wel een oppepper gebruiken zo nu en dan!

Antwoorden
Aleida 16 mei 2018 at 16:28

Mijn favoriete koffie moment is…… iedere zondag om 4 uur wordt er door mijn ouders koffie gezet en daar maak ik graag gebruik van. Ik kom dan thuis, meestal met een vegan baksel die ik in de ochtend gemaakt heb, om heerlijk te genieten van dit ultieme momentje. Mijn vader doet iedere week weer super erg zn best voor zijn vegan dochter. Onder het genot van de lekkerste cappuccino met haver melk en een beetje kokosbloesem suiker kan ik heerlijk bijkletsen met het thuisfront.

Deze Fairtrade koffie zou ik dan ook maar wat graag een keer meenemen om samen met paps en mams te proeven.

Liefs,
Aleida

Antwoorden
Sterre 16 mei 2018 at 16:36

Ik vind t top om koffie in te vriezen of haver/amandelmelk, zodat je een hele lekkere iced coffee kan maken zonder dat het waterig wordt!
Dus of je doet koffie met bevroren melk, of wat havermelk met bevroren coffee cubes! Echt heel lekker en ziet er heel feestelijk uit!
liefs

Antwoorden
Nele 16 mei 2018 at 16:37

Beste Lisa,
eigenlijk heb ik nog nooit koffie gedronken als eerlijk mag zijn. Ik weet ook niet goed welke koffie nu lekker is en of het wel gezond is weet jij dat? En zit er in koffiepoeder (nestcafé) iets van gluten ? Ik heb ooit wel van vers gemale koffie een vegan tiramisu gemaakt, heerlijk gewoon. Voor de rest heb ik er nog niet mee geexperimenteerd omdat koffie vaak bitter is dus heb jij misschien tips van welke koffie lekker en glutenvrij is?

Antwoorden
Lisa Brink 16 mei 2018 at 16:39

Mijn favoriete koffiemoment is toch echt wakker worden en samen met mijn vriend en zus ontbijten. De geur van koffie in de ochtend is mijn favoriete moment van de dag. En onze kat die er altijd bij zit;) Ik zou heel graag de koffie willen proberen. Ben een paar maanden geleden overgestapt op een vegan levenstijl na jaren vegetariër te zijn geweest en geniet er heel erg van. Alleen is het soms moeilijk en ook als je alles zo biologisch en fair trade probeert te houden. Jij bent hierin voor mij een grote inspiratie en zou graag dit proberen. Misschien dat het mijn favo kopje koffie wordt.

Antwoorden
Laura 16 mei 2018 at 16:42

Mijn favo koffiemomentje was altijd mijn latte macchiato (met koemelk) in de ochtend. De laatste tijd probeer ik steeds meer gewoonten te veranderen in een vegan variant en ik begon dus steeds meer tegen dit kopje late macchiato aan te kijken als ‘niet goed’. Tot ik vanmorgen naar aanleiding van jouw video’s een koffie met opgeklopte havermelk heb geprobeerd als alternatief; mijn nieuwe favo koffiemomentje is geboren! Genieten van een heerlijke koffie/latte macchiato mét een goed gevoel!

Antwoorden
Lisagoesvegan 18 mei 2018 at 11:10

Hey Laura, Jij bent de winnaar van de winactie, gefeliciteerd! Zou jij jouw adresgegevens naar mij kunnen mailen? (info@lisagoesvegan.com) Dan zorg ik dat het pakketje bij jou aankomt! Liefs X Lisa

Antwoorden
Joyce 16 mei 2018 at 16:52

Mijn favoriete koffie moment is ‘s morgens met het ontbijt.. ik een espresso en mijn moeder een cappuccino.. de dag gezellig samen beginnen..

Antwoorden
Annemiek koelewijn 16 mei 2018 at 17:01

Oei, eigenlijk drink ik geen koffie, daarom juist heb ik het niet in huis. Dat vind ik ook een hele goede reden om pakket te willen winnen, zodat ik mijn bezoek in ieder geval weer een mooie kwaliteitskoffie kan bieden :). En die mason jar en ridiculiously good chocolates lonken natuurlijk ook :))!!

Antwoorden
Sofia 16 mei 2018 at 17:30

Normaal drink ik helemaal nooit koffie (alleen met veel amandelmelk en zoetmakertjes ) maar ik zit momenteel midden in mijn examenperiode en om die vol te houden tank ik momenteel liters koffie naar binnen om wakker te blijven haha! Dit koffiepakket zou fantastisch zijn om na die rottige examenperiode met rust van een lekker koffietje te kunnen genieten! XX

Antwoorden
Esmee 16 mei 2018 at 17:37

Ik wil heel graag koffie leren drinken, dus ik ga beide recepten zeker proberen! Het klinkt en ruikt zo lekker 🙂 Mijn ouders en vrienden zijn ook helemaal gek op koffie, misschien geven deze recepten mij een zetje in de juiste richting 🙂

Antwoorden
Carolien 16 mei 2018 at 17:43

Supertof! Mijn favoriet is een grote cappuccino met amandelmelk, bij Bagels&Beans. Inmiddels hoef ik niet eens meer te bestellen, ze zetten ‘m al voor me neer als ik binnenkom☕️

Antwoorden
Silke 16 mei 2018 at 18:56

Oeh dit lijkt me heerlijk! Mijn favoriete koffie is cappuccino met havermelk en die drink ik het liefst op zondag ochtend met mijn vriend en mijn ouders samen in de tuin, genietende van het zonnetje en alle prachtige bloemen! Zij drinken alleen cappuccino met havermelk als ik er ben en als ik het maak, dus dat doe ik dan graag! Beetje kaneel poeder erop… Hmm!

Antwoorden
Marscha 16 mei 2018 at 19:18

Door het lekkere uitzien van de koffie’s die jij showt ben ik koffie gaan drinken. Maar dan alleen de shotjes of cappuccino met Havermelk. Heerlijk als je net wakker word met een broodje avocado en als extra een glas thee

Antwoorden
Charlotte 16 mei 2018 at 19:21

Mijn favo koffie recept is eigenlijk geen recept te noemen: een kop goede koffie over ijsblokjes (koffie-ijsblokjes liefst) met een scheutje havermelk, yum!

Antwoorden
Zina Jorna 16 mei 2018 at 19:51

Oh er zijn zoveel perfecte koffie momenten.. Maar op dit moment met dat mooie weer geniet ik toch wel extra van een lekkere ijskoffie met kokosmelk in het zonnetje. Genieten!!!

Antwoorden
Simone 16 mei 2018 at 20:43

Mijn favoriete koffie kan ik helaas thuis nog niet maken, maar dat is een cappuccino met schuim van kokosmelk. Misschien toch eens vragen hoe ze dat schuim zo mooi krijgen. Dit pakket lijkt me super leuk!

Antwoorden
Brechtje 16 mei 2018 at 21:05

Super tof dat je deze koffie support! Ik was vorig jaar op de circulaire economie – new business models dag/conferentie, en daar stond deze meneer ook! Ik vroeg toen meteen of ik er zak bonen mocht kopen maar hij had ze alleen om te laten zien. Toen vertelde hij dat ik ze via de website kon bestellen, ik vond dat zonde omdat ik best ver van Arnhem woon dus dan zou het principe zero c02 uistoot een beetje weg gaan. Toen heb ik er gratis eentje mee gekregen :). Dat was wel één van mijn favoriete momenten. Deze bonen maken super lekkere koffie. . Diegene die wint mag van geluk spreken!

Antwoorden
Lisagoesvegan 22 mei 2018 at 09:35

Hi Brechtje, er waren nog 4 andere tassen te verloten dus jij bent 1 van de andere winnaars Kun je mij jouw adresgegevens emailen? Info@lisagoesvegan.com Liefs Lisa

Antwoorden
Hilde 16 mei 2018 at 21:39

Mijn favo koffiemoment is als ik lekkere koffie zet voor mijn vriend en zelf een goede chai latte maak. Zó gezellig, die aandacht die daar dan in zit!

Antwoorden
Felicia 16 mei 2018 at 21:43

Op de koffie plantage van mijn vrienden hadden we een tour. Ik heb wel vaker koffie geplukt maar nooit zelf een boompje geplant. Zijn farm is echt klein en hij doet alles zonder bestrijdingsmiddel. Zelf een gaatje graven en boompje planten niet moeilijk toch? Tot dat je met je eigen handjes in de grond moet en het krioelt van de wormen en voor 20 man het uit schreeuwt. Maar wel het doet. Volgend jaar weer thuis in costa rica en dan kan ik zien hoe ver ie is gegroeid en over nog een jaartje boontjes plukken van mijn eigen boompje ❤️

Antwoorden
Lieke 16 mei 2018 at 22:33

Het allerlekkerste vind ik ongezoete sojamelk voor 3/4 ongeveer en dan de rest vullen met koffie en aanvullen met koffie ijsblokjes! Heel simpel dus dat pakket zou goed uitkomen om nieuwe manieren te ontdekken! Super lekker met die chocolade en in die mooie mason jar! Ik kan niet wachten om het uit te proberen!❤️

Antwoorden
Yvette Maitimu 16 mei 2018 at 22:49

No life without coffee! Een flatwhite met die heerlijke Oatly Barista Edition is wanneer mijn dag pas echt goed begint ☕️ Thuis heb ik een mini barista espresso apparaat met een koffie pistool (weet niet zeker dat dat zo heet haha) en een melk opschuimer! Puuurr genieten

Antwoorden
Ellis 16 mei 2018 at 23:03

Mijn favoriete koffiemoment is… Wanneer mijn (not so vegan) vriend zegt dat het weer tijd is voor een kokoscappucino. Want ondanks dat hij niet vegan is, is dit ook zijn favoriete koffie! Ook wanneer we het zelf proberen te maken is het telkens weer spannend hoe goed de kokosmelk schuimt en hoe lekker die uiteindelijk smaakt!

Antwoorden
Lisagoesvegan 22 mei 2018 at 09:33

Hi Ellis, er waren nog 4 andere tassen te verloten dus jij bent 1 van de andere winnaars Kun je mij jouw adresgegevens emailen? Info@lisagoesvegan.com Liefs Lisa

Antwoorden
Kirsten 17 mei 2018 at 00:18

Ziet er mega lekker uit! En leuke winactie!
Mijn favoriete koffie’tje is een Oatly Barista cappuccino of latté. En eigenlijk op elk moment van de dag. Nouja behalve savonds dan haha, want anders slaap ik niet goed..

Antwoorden
Lisagoesvegan 22 mei 2018 at 09:29

Hi Kirsten, er waren nog 4 andere tassen te verloten dus jij bent 1 van de andere winnaars 🙂 Kun je mij jouw adresgegevens emailen? Info@lisagoesvegan.com Liefs Lisa

Antwoorden
Mandy 17 mei 2018 at 00:39

Mijn favo koffie moment.. En soy latte voor mij en een soy babyccino (opgeklopte soja melk met gesmolten chocolade en cacao) voor alledrie mijn dochtertjes .. En lekker genieten van onze #quality time samen <3

Antwoorden
Laura 17 mei 2018 at 00:41

Mijn favoriete koffiemomentje wordt denk ik de cocktail Ik had dit echt niet zelf verzonnen, maar nu ik het lees klinkt het heerrrrlijk. Lekker koel zomerdrankje!! En dat fairtrade

Antwoorden
Annemarie Smith 17 mei 2018 at 07:47

Mmm een rustig moment voor mezelf op dr dag. Soms heel vroeg voordat ik naar werk ga of van alles ga ondernemen. In Deventer zit Roemar, die verkoopt Fairtrade koffie, daar haal ik altijd blikjes. En dan een espresso. Eerder vaak een cappuccino, maar sinds een paar maanden drink ik geen melkproducten meer (stapje voor stapje) en ben ik nog aan het proberen welke plantaardige melk goed schuimt. De ongezoete Amandelmelk doet dat. Dus af en toe een amandelcapuchino 🙂

Antwoorden
Boukje 17 mei 2018 at 08:13

Eerlijk gezegd vind ik koffie helemaal niet zo lekker Ik vind het heerlijk om samen de dag te beginnen aan de ontbijttafel, terwijl ik geniet van mijn smoothie of havermoutje met thee en mijn vriend van zijn boterham met flinke bak koffie ^^ Maar ik vind het ook intens genieten om halverwege de middag ergens neer te strijken (als dat nou thuis is of een cute restaurantje) tezamen met een fancy koffie en een (zelfgemaakt) vegan gebakje <3

Antwoorden
Philipa 17 mei 2018 at 08:58

Dat kopje koffie als ik bij mijn ouders thuis kom, mmm daar kan ik de hele week naar uitkijken!

Antwoorden
Fleur 17 mei 2018 at 09:05

Mega gave winactie!
Mijn favo koffiemoment was afgelopen week na een paar uurtjes hard werken in het ziekenhuis een goede cappuccino op het terras in de zon. Heerlijk!

Antwoorden
Myrthe 17 mei 2018 at 09:26

Mijn lievelings koffiemomentje is met vriendinnen! Dan halen we een kopje koffie, in mijn geval bijna altijd een Latte, en dan gaan we lekker ergens zitten en bijkletsen!

Antwoorden
Hedy 17 mei 2018 at 10:05

Mijn favoriete koffiemoment is thuis met Ruben ❤️. Biologische filterkoffie die we thuis zetten is de lekkerste koffie ☕️. Ergens anders valt de koffie altijd tegen.

Antwoorden
Lisa Stamm 17 mei 2018 at 11:09

Oh honey, mijn favoriete koffiemoment? Wanneer ik thuis mijn perculator op het vuur zet, op het balkon ga zitten en de geur van vers gebraden koffie zich langzaam over het balkon verspreidt. Bij het kopje zware, zwarte koffie, eet ik soms zelf een mierzoete sappige dadel. Genieten!

Antwoorden
Maaike 17 mei 2018 at 11:10

Hele leuke winactie!

Mijn favo koffierecept voor als het wat lekkerder weer is buiten en ik in het zonnetje wil genieten is het zelf bij elkaar verzonnen recept:

– ijsblokjes (ongeveer 3 grote)
– warme espresso
– Amandelmelk (wat jij wilt!)
– hazelnoot siroop of een ander siroopje

Allemaal in de blender en smullen maar!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.