Er komt een nieuw Lisa goes Vegan kookboek aan!

Er komt een nieuw Lisa goes Vegan kookboek aan!

Nog steeds het idee dat vegans alleen op een bak wortels met hummus, sla en boerenkool leven? Dan ga ik je met mijn nieuwe boek het tegendeel bewijzen. Jawel, je hoort het goed, er komt een nieuw Lisa goes Vegan kookboek aan. Vegan Comfort Food!

Er komt een nieuw Lisa goes Vegan kookboek aan!

De afgelopen tijd was het wat rustiger op Lisa goes Vegan, maar met een goede reden. Veel van jullie hebben al het een en ander voorbij zien komen op Instagram; eind dit jaar komt er een nieuw Lisa goes Vegan kookboek aan! Na het succes van mijn eerste boek, wat voornamelijk een basic guide en kookboek in één is om te beginnen met plantaardig eten, kon ik het niet laten om een tweede boek te maken.

Nieuw vegan comfort food boek - Lisa goes Vegan

Wat kan je verwachten ?

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat -ondanks de groeiende interesse in plantaardig eten- nog steeds veel mensen het idee hebben dat plantaardig eten duur, saai en ingewikkeld is. En dat je elke dag op een bammetje pindakaas en een rauwkost salade moet leven. Daarom aan mij de taak om het tegendeel te bewijzen. Niets is leuker om te laten zien wat voor geweldige, lekkere en vullende gerechten je op tafel kan zetten, zónder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Het boek krijgt daarom het thema Comfort Food, dus bereid je voor op heel veel lekkere pasta’s, stoofschotels, snelle eenpansgerechten, verschillende burgers en uitgebreide verwenontbijtjes voor in het weekend. De recepten zijn niet moeilijk te maken en kosten over het algemeen niet veel tijd. Precies waar ik zelf ook veel behoefte aan heb.

Het boek krijgt het thema Comfort Food, dus bereid je voor op heel veel lekkere pasta’s, stoofschotels, snelle eenpansgerechten, borrelhappen, verschillende burgers en verwenontbijtjes voor op zondag!”

Voor wie is het boek?

[Cliché als ik weet niet wat] Het boek is bedoeld voor iedereen die van lekker eten houdt. Je hoeft absoluut geen veganist of vegetariër te zijn wil je kunnen genieten van de recepten die in dit boek staan. Sterker nog, iedereen die er voor open staat om een keertje plantaardig te proberen, nodig ik van harte uit om te gaan koken uit dit Comfort Food boek! Naast de recepten kun je ook meer informatie en praktische tips vinden die ik de afgelopen jaren verzameld heb.

Ondertussen ben ik al een paar maanden bezig met voorbereiden, recepten testen en het uitschrijven van teksten. Hierbij een kleine preview en wat behind the scenes foto’s van de fotoshoots!

Behind the scenes

Samen met een geweldig team hebben we 3 hele lange dagen in de keuken gestaan om alle recepten op de foto te zetten.

Lisa goes Vegan Comfort Food - Behind the scenes

Voor de foto’s van de gerechten mochten we gebruik maken van prachtig servies, accessoires en sieraden van onder andere deze duurzame webwinkels/merken:

Food shoot - Lisa goes VeganFood shoot - Lisa goes VeganFood shoot - Lisa goes Vegan

Vervolgens zijn we langs een paar van mijn favoriete plekken in Amsterdam geweest om foto’s te maken, waaronder Atelier Sukha, waar ze prachtige (vegan) spullen verkopen. We mochten voor openingstijd gebruik maken van de winkel en de achtertuin om foto’s te maken.

Esmee was verantwoordelijk voor mijn haar en naturlijke make-up en Laura van Take it Slow hees mij in de mooiste vegan en duurzame pakkies.

Lifestyle shoot boek 2 Lisa goes Vegan

Aan het einde van de dag reden we naar een prachtige plek in het zuiden van het land: De Nobele Hoeve. Margarit is vorig jaar deze bijzondere animal sanctuary begonnen. Bij de Nobele Hoeve krijgen verwaarloosde en/of mishandelde dieren een vrij en liefdevol bestaan. Vaak zijn de dieren getraumatiseerd in hun vorige ‘leven’ of heeft Margarit ze van de slacht gered. We hebben prachtige foto’s gemaakt met 2 lieve varkens, paarden en Bram; een voormalige dekstier. Het was een mooie maar tegelijkertijd ook een emotionele dag, waar ik jullie graag meer over wil vertellen. Binnenkort verschijnt er daarom een apart artikel over deze mooie plek.

Lifestyle shoot boek 2 Lisa goes VeganLifestyle shoot boek 2 Lisa goes Vegan

Wanneer kan je het boek verwachten?

Zoals je misschien wel weet, geef ik mijn boeken zelf uit. Aan de ene kant is dat geweldig om te doen (ik kan alles tot in de puntjes bedenken), maar dat tegelijkertijd is het ook enorm veel werk. Ik ben nu druk aan het schrijven en als alles voorspoedig verloopt (wat ik hoop) kun jij hem voor deze Kerst nog op de deurmat verwachten! There, I said it! 

Binnenkort de pre-order!

Op dit moment zijn we bezig met de cover en het binnenwerk van het boek. Over een maandje kun jij een pre-order plaatsen voor het boek en dan heb je hem als eerste in huis.

Kortom, ik kijk er ontzettend naar uit en vind het stiekem ook wel weer heel spannend. Als je meer wilt zien van het nieuwe boek, kun je op mijn Instagram onder de hoogtepunt ‘New book’ meer foto’s en video’s zien. Heb jij nog behoefte aan bepaalde informatie of tips, laat het me weten via Facebook & Instagram dan kan ik die in het boek verwerken.

Heel veel liefs, Lisa

Lisa goes Vegan - Vegan comfort Food
Hardcover, verwacht december '18 

Beeld: Silvia Falcomer 
Foodstyling: Jason The Indigo Kitchen
Hair & make-up: Esmee van Kampen
Styling: Laura Snijder

Benieuwd wat ik zelf vind van de gerechten die erin komen? Deze foto zegt volgens mij genoeg. 

Lifestyle shoot - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie