Home Lisa's favoriet Een persoonlijke boodschap voor jou

Een persoonlijke boodschap voor jou

31 december 2017

Op de valreep, een terugblik op het afgelopen jaar.  En een belangrijke boodschap voor jou.

Een persoonlijke boodschap voor jou

Het is bijna 2018. Voor veel mensen een goed moment om te reflecteren op het afgelopen jaar. Zo ook voor mij.

Twee jaar geleden besloot ik om met mijn baan te stoppen en full-time te werken voor Lisa goes Vegan. Enorm spannend, maar het was één van de beste keuzes tot nu toe. Misschien vraag je je af wat ik zoal doe en waarom ik mijn bedrijf Lisa goes Vegan gestart ben. Mijn uitgebreide persoonlijke verhaal (waarom ik besloot om veganist te worden) kun je op mijn website en in mijn boek lezen. Lisa goes Vegan is niet zomaar een ‘blog’ waar ik soms wat hersenspinsels deel. Nee, Lisa goes Vegan is mijn leven, ik stop er heel mijn ziel en zaligheid om mijn boodschap uit te dragen. Met veel plezier ben ik 24/7 aan het werk ; artikelen uitpluizen, boeken schrijven, mails beantwoorden, campagnes opzetten, video´s opnemen, inspiratie opdoen, workshops organiseren, evenementen bezoeken, ideeën uitwerken voor nieuwe projecten, mijn tweede boek schrijven, reageren op Facebook berichtjes en reacties, jullie Instagram vragen beantwoorden en ga zo maar door. Ik ben altijd bezig met mijzelf te verbeteren, op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid om jullie te kunnen voorzien van de juiste informatie.

2017 was ontzettend bijzonder. Er is dit afgelopen jaar veel gebeurd. Zowel voor mij persoonlijk, als op het gebied van voedsel in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Mijn persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar is toch wel het moment dat ik hoorde dat ik de Award voor Beste Vegan kookboek 2017 had gewonnen. Daarnaast ben ik ook ontzettend blij om te zien dat de interesse in duurzaam en plantaardig eten/leven zó gegroeid is (en nog steeds doorgroeit) Zowel bij de mensen in mijn directe omgeving, als in grotere delen van de samenleving.

Veganisme leeft nu meer dan ooit. We worden geconfronteerd op verschillende manieren met voedselschandalen (Fipronil eieren, hepatitis E in leverworst) verschrikkelijk dierenleed (denk aan stalbranden, undercover filmpjes bij slachthuizen en epidemieën) en natuurrampen (denk aan orkanen, overstromingen maar ook mislukte oogsten door droogte). We kunnen er haast niet meer omheen.

Door middel van de boeken die ik uitbreng (mijn tweede boek komt volgend jaar uit) de artikelen die ik schrijf, de recepten die ik ontwikkel en deel, de vakanties die ik organiseer, de workshops en lezingen die ik geef en de campagnes die ik voer, probeer ik te laten zien waarom een vegan lifestyle zo’n prachtige keuze is. En dat jij met elke stap, elke keuze, een wezenlijk verschil kan maken voor de dieren, de planeet, de medemens en jouw eigen gezondheid.

Ik voel diep in mijn hart dat dit de juiste keuze is en dat mijn vastberadenheid om deze wereld schoon en gezond door te geven alleen maar meer groeit. Voordat dit een ontzettend zwaar stuk wordt, wil ik met dit bericht vooral jou -als lezer- ontzettend bedanken. Voor alle reacties, berichtjes, vragen en foto’s van recepten. Dank voor het delen van mijn artikelen, recepten en uitingen. Dank voor je feedback en suggesties. Of je nou 1 x per ongeluk op mijn website terecht bent gekomen of dat je mij al jaren volgt en elk artikel van mij hebt gelezen, ik ben jullie allemaal dankbaar. Jullie hebben geen idee hoeveel kracht het mij geeft om door te gaan.

Er komen ontzettend veel mooie dingen aan volgend jaar (in elk geval boek 2). Ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

Ik wens jou een prachtig, gezond, liefdevol en diervriendelijk 2018! Maak er een geweldig jaar van. Ik heb alleen maar goede hoop voor de toekomst. Samen kunnen we dit.

Heel veel liefs, Lisa

Kijk op mijn Instagram (Stories) voor een foto-compilatie van mijn 10 hoogtepunten van dit afgelopen jaar. 

Een persoonlijke boodschap voor jou - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

14 berichten

Ingeborg 31 december 2017 at 13:27

Dank voor al je inspiratie, mooie artikelen en alle wetenswaardigheden waardoor ik zelf ook weer dingen kan verbeteren <3

Dankzij jouw boek De Vegarevolutie ben ik sinds 1 januari 2017 overtuigd veganist en ik kan met recht zeggen dat dit de allerbeste keuze is die ik in mijn leven hebben gemaakt. Dank dank dank!

Ik wens jou voor 2018 geluk, gezondheid en voorspoed toe en succes met alles wat op je pad mag komen.

Lieve groet,
Ingeborg

Antwoorden
Lisagoesvegan 3 januari 2018 at 11:16

Dankjewel Ingeborg, wat leuk! De Vegarevolutie heb ik niet geschreven, dat is door Lisa Steltenpool. Mijn boek kun je hier vinden: http://www.lisagoesvegan.com/shop/ Heel veel geluk en liefde dit jaar! Liefs X

Antwoorden
Ingeborg 3 januari 2018 at 12:49

Oopsies! I am so sorry … Ik moet je eerlijk bekennen, ik ben ook een beetje verward door jullie namen. Ik bedoel Lisa Stel, Lisa Steltenpool … en beide 2 mooie dames met lang bruin haar.
Al ben ik wat verward, neemt niet weg dat jullie beiden dus een grote inspiratiebron voor me zijn
En dank voor je mooie en lieve wensen!

Antwoorden
Lisagoesvegan 3 januari 2018 at 12:54

No worries Ingeborg, gebeurt wel vaker 😉

Antwoorden
Jantine 31 december 2017 at 13:43

Ik denk dat ik voor alle lezers spreek als ik jou bedankt voor al je mooie artikelen & recepten dit jaar! Ik heb het afgelopen jaar heel wat dagen recepten van je website & boek (de Stroganoff! De Chili Sin Carne! De bloemkool curry!) op tafel gehad, en ga dat vanavond tijdens een Oud & Nieuw feestje weer doen 🙂

Super fijn dat je zoveel werk stopt in wat je doet, je positiviteit is een inspiratie. Ik wens je een heel fijn Oud & Nieuw en fijn 2018 & kijk uit naar je tweede boek!

Antwoorden
Lisagoesvegan 3 januari 2018 at 11:17

Dankjewel lieve Jantine voor je lieve bericht. Super om te horen dat de recepten in de smaak vallen. Heel veel liefde en geluk voor volgend jaar! X

Antwoorden
Zoé 31 december 2017 at 14:22

Dank je wel dat je zo’n enorme inspiratiebron voor mij bent en dat jij jouw stappen met mij/ons wilt delen. Een mooi, warm, liefdevol en inspirerend jaar voor jou! Liefs.

Antwoorden
Lisagoesvegan 3 januari 2018 at 11:18

Dankjewel lieve Zoe! Liefs X

Antwoorden
Maria de Ridder 31 december 2017 at 16:44

Dank voor al je inspiratie, mooie artikelen en alle wetenswaardigheden. Ik hoop dat 2018 net zo een produktief jaar gaat worden.

Antwoorden
Lisagoesvegan 3 januari 2018 at 11:18

Jij ook lieve Maria, dankjewel!

Antwoorden
Marianne - Groene stapjes 1 januari 2018 at 02:55

Wat een leuke boodschap! En wat staat jou een mooi jaar te wachten! Ik kijk uit naar nog veel meer mooie blogs, want je weet me steeds opnieuw te inspireren

Antwoorden
Lisagoesvegan 3 januari 2018 at 11:18

Dankjewel Marianne, jij ook heel fijn, geluk en liefdevol 2018 gewenst!

Antwoorden
Lazy Bird 2 januari 2018 at 15:01

Happy New Year Lisa! Je bent een voorbeeld!

Antwoorden
Lisagoesvegan 3 januari 2018 at 11:19

Dankjewel, wat lief! Jij ook happy new year!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.