Home ReceptenDessert De best gelezen recepten van 2016

De best gelezen recepten van 2016

21 januari 2017

Gniffelend kijk ik soms naar mijn statistieken. Wat zijn nou de meeste gelezen/bekeken recepten? Wat vinden jullie nou het allerlekkerste? Vandaag de best gelezen recepten van 2016.

Aangezien het nog steeds januari is (en ook dus officieel nog het begin van 2017) vind ik dat we nog een keertje kunnen terugblikken naar 2016. Jullie hebben het afgelopen jaar zo veel recepten gemaakt het mij leuk leek om de drie populairste recepten van 2016 met jullie te delen!

De best gelezen recepten van 2016

1. Fluffy Bananabread

De best gelezen recepten van 2016 - Lisa goes Vegan En dan begin ik natuurlijk met mijn pronkstuk: de Fluffy Bananabread! Dit bananenbrood is mijn meest gemaakte recept op de site! En ik weet wel waarom, hij is gewoon onweerstaanbaar en super lekker! Bananenbroden kunnen nog wel eens sompig zijn of na het bakken in elkaar zakken, maar met deze tip gebeurd dat niet en is het lekker fluffy! Precies zoals je een bananenbrood wilt hebben. Het leuke van dit recept vind ik dat je het kan eten bij je ontbijt, lunch of als snack. Zo lekker multifunctioneel haha! Ik blijf elke week nog foto’s van jullie zien op Instagram van dit heerlijke recept. Want als je de hashtag #lisagoesvegan gebruikt kan ik ze allemaal bekijken, zo leuk!

Ook leuk, in mijn boek heb ik ook een super lekker fluffy bananenbrood recept met chocoladeswirl!! Het recept van deze fluffy bananabread vind je hier.

2. Vegan Carrotcake

De best gelezen recepten van 2016 - Lisa goes Vegan

Kunnen jullie nog herinneren hoe populair een worteltaart was de afgelopen 2 jaar? Die is vaak alleen niet vegan, dus toen ik dit vegancarrotcake recept deelde was jullie reactie heel enthousiast. Want wie wil dat nou niet? Cake en wortel! Ik weet niet waarom, maar die combinatie is gewoon GODDELIJK! Dit is echt zo’n recept waar je mensen mee kan laten zien en proeven hoe lekker vegan baksels kunnen zijn. Dus ik zou zeggen, lekker opscheppen!
De foto hierboven is gemaakt door Yvonne en ziet er heerlijk ui. Het volledige recept lees je hier.

3. Makkelijke Hummus Wraps

De best gelezen recepten van 2016 - Lisa goes Vegan Als ik even niet zo snel weet wat ik moet maken dan zijn wraps toch wel de uitvinding van de eeuw. Het is zo simpel en snel te maken en daar word ik nou blij van! Ik snap wel waarom dit recept bij de beste recepten van 2016 zit! Juist omdat het zo simpel en snel klaar is is het ook echt comfortfood, want soms heb je daar gewoon behoefte aan. En nee, je mist de kip of kaas echt niet. Het leuke van dit recept is dat de ingrediënten niet vast staan, je kan toevoegen wat je wilt en het echt aanpassen naar jou smaak.
Het recept van deze heerlijk makkelijke hummus wraps lees je hier.

De best gelezen recepten van 2016 - Lisa goes Vegan Hebben jullie een van deze recepten in 2016 gemaakt? Of ga je ze binnenkort maken? Laat het ons dan weten op Facebook, Instagram of Snapchat! En deel je foto met de #lisagoesvegan zodat ik ze kan terugvinden!

Veel liefs,

Lisa & Emma

Ben je nou op zoek naar nog meer heerlijke baksels en wraps? Er staan genoeg van dit soort recepten in mijn boek! Bestel die hier.

Gerelateerde posts

1 bericht

Mariëlle 21 januari 2017 at 11:57

Ik heb nog nooit bananen brood geprobeerd, maar dat wil ik zeker nog doen. De wraps zien er ook heerlijk uit <3

Antwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.