De best gelezen artikelen van 2017

De best gelezen artikelen van 2017

Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? En zijn jullie al klaar voor volgend jaar? Vandaag deel ik de meest populaire artikelen van dit afgelopen jaar op Lisa goes Vegan. Kijk maar gauw mee of je iets gemist hebt.

De best gelezen artikelen van 2017

Veel van jullie hebben het gemerkt; ik plaatste dit jaar ook meer informatieve artikelen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van duurzaamheid. Op mijn website kun je niet alleen vegan recepten en tips vinden, maar ook artikelen over vegan en duurzame fashion brands, cosmetica, huishouden en ook tips voor duurzaam bankieren. Het is heel fijn om te zien dat jullie ook die artikelen over een vegan lifestyle kunnen waarderen, want ik vind het zelf ook heel leuk om op onderzoek uit te gaan en ze te schrijven.

Hieronder het lijstje van de 5 best gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

Overzicht van vegan broodbeleg

Wat je nou als vegan op je brood kan smeren? Gelukkig is er zoveel meer dan pindakaas en hummus. Ik laat het je uitgebreid met dit lijstje zien. Bekijk het in dit artikel.

Waarom ik geen eieren eet (en dit ook nooit meer ga doen)

‘Maar eet je ook geen eieren? Een eitje is toch onschuldig?’ Veel mensen vragen mij waarom ik geen eieren eet. In dit artikel leg ik uitgebreid uit waarom er veel meer dierenleed  om verschillende redenen nooit meer een eitje zal eten. En hier lees je hoe je een eitje makkelijk kan vervangen.

Ik ben stiekem heel blij dat dit artikel zo goed is gelezen.

Vegan quiche (met asperges en cherrytomaatjes)

Veel van jullie wilden waarschijnlijk na het bovenstaande artikel meteen stoppen met eieren eten (yay!) Dus dit recept voor een quiche die veganistisch is, is dan ook heel erg goed bekeken. Op Instagram hebben jullie deze quiche al veelvuldig gemaakt en hij viel goed in de smaak! Nog niet geprobeerd? Klik hier voor het recept.

Vegan quiche - Lisa goes Vegan

Sri-lankaanse wortelcurry

Curry’s zijn vaak één van de eerste gerechten die ik maak als er ‘non-vegans’ komen eten omdat het vult, je niets hoeft vervangen en het makkelijk te maken is. Ik heb verschillende curry recepten op mijn website staan maar deze Sri-Lankaanse wortelcurry blijft mijn favoriet en is blijkbaar ook jullie favoriet. Wie heeft deze wel eens gemaakt?

Wortelcurry – Lisa goes Vegan

 

Waarom ik overstap naar een duurzame bank

Heb jij ooit nagedacht wat de bank met jouw spaargeld doet? En of jouw bank investeert in kernwapens, fossiele brandstoffen en megastallen? Eindelijk heb ik dit jaar de keuze gemaakt om over te stappen naar een duurzame bank. Jullie vonden dit ook een interessant artikel, want het is echt mega goed gelezen (waar ik natuurlijk heel blij mee ben) Veel van jullie zijn ook overgestapt. Jij ook al? Lees hier het artikel. Zelfs Eva Jinek deelde mijn artikel (yes!) 

Dit waren de 5 best gelezen artikelen van dit jaar. Ben jij al ingeschreven op mijn Nieuwsbrief? Ik ga je niet spammen, maar ik houd je minimaal 1 x per maand op de hoogte van de leukste vegan tips, recepten, acties en evenementen.

Wat zou jij graag op Lisa goes Vegan willen zien? Waar heb jij behoefte aan? Wat wil jij graag lezen? Of wat wil jij graag zien? Ik hoor het heel graag!

Ik wil jou, als lezer, in elk geval bedanken voor al je enthousiasme en support. Ik wens je een heel mooi, gezond, gelukkig en diervriendelijk nieuwjaar met heel veel vegan lekkers.

Heel veel liefs,

Lisa

Geen reactie's

Geef een reactie