Home Contact Disclaimer

Disclaimer

by Lisagoesvegan
Disclaimer

Eigendom

Elke dag werk ik met plezier aan mijn website www.lisagoesvegan.com. Ik (en mijn team) steken ontzettend veel liefde en tijd in het schrijven van artikelen en het bedenken van recepten. Het is dan ook niet de bedoeling om zomaar recepten, artikelen of ander beeldmateriaal zonder toestemming te gebruiken of over te nemen. Wil je een recept delen of een artikel gebruiken? Dat vind ik een groot compliment. Zet er dan wel altijd een duidelijke link naar mijn website bij en houd mij op de hoogte door een berichtje te sturen naar info@lisagoesvegan.com.

Disclaimer 

De informatie die je hier op deze website vindt, is gebaseerd op (wetenschappelijke) artikelen, boeken, blogs en mijn eigen ervaring. Ik krijg dagelijks veel voedings-gerelateerde vragen en bij elk vraagstuk probeer ik jou zo goed mogelijk verder te helpen. Echter, ik ben geen diëtiste van beroep, dus voor persoonlijk en gespecialiseerd advies verwijs ik je graag door. Lisa goes Vegan is niet aansprakelijk voor het gebruik of (nadelige) gevolgen van de toepassing van de informatie op deze website. Mocht je een foutje tegenkomen, dan hoor ik dat graag!

Adverteren

Om jullie van gratis recepten, informatie, artikelen, video’s en interviews te blijven voorzien, werk ik soms samen met bedrijven. Integriteit heb ik hoog in het vaandel staan en daarom ben ik selectief met de bedrijven waarmee ik samenwerk. Adverteerders kies ik met veel zorg uit en ik beoordeel producten altijd naar eerlijkheid. Samenwerkingen kunnen bestaan uit een langdurige campagne, gesponsorde blogpost, win-actie of bijvoorbeeld een review. Tegenwoordig kun je onderaan het artikel vinden of het gaat om een samenwerking met een bedrijf.

Wil jij graag een leuke samenwerking aangaan? Leuk! Stuur mij een mailtje via lisa@lisagoesvegan.com en check mijn contactgegevens om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Wil je de lekkerste vegan recepten, hotspots en groene tips ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de Lisa goes Vegan nieuwsbrief!

Ik ga er mee akkoord dat mijn data naar MailChimp wordt verzonden. (meer informatie)