Home Contact

Contact

by Lisagoesvegan
Contact

Vraag/suggestie

Heb jij een vraag, suggestie of gewoon een leuk groen weetje dat ik móet weten? Laat het mij weten via social media zoals Facebook, Instagram en Youtube.

Pakketjes opsturen

Wil jij mij een pakketje toesturen voor redactionele aandacht ? Of wil je een toffe win-actie opzetten? Het toesturen van een duurzaam en vegan product is altijd vrijblijvend. Ik kan geen garantie geven voor een publicatie. Ik zal het product naar eerlijkheid beoordelen. Je kunt mijn adresgegevens opvragen via info@lisagoesvegan.com

Adverteren

Wil je zeker zijn van een plekje op mijn website in de vorm van een artikel, foto of site banner? Dat kan! Stuur mij een mailtje via lisa@lisagoesvegan.com om te kijken welke leuke mogelijkheden er zijn.

Samenwerkingen

Ik ben te benaderen voor interviews, (kook)workshops, lezingen en nog veel meer. Neem contact met mij op door te mailen naar info@lisagoesvegan.com of vul onderstaand contactformulier in.

Ik kijk er naar uit om samen te werken!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens op onze website zoals omschreven in de Privacy policy."]

Thanks! Je hoort zo snel mogelijk van mij.

Liefs, Lisa


Email
info@lisagoesvegan.com

Postadres
Derde Oosterparkstraat 50
1091 JZ Amsterdam

KvK-nummer
64160742


Lisa goes Vegan