Home Waarom vegan? Boeklancering Lisa goes Vegan
Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes Vegan

Boeklancering Lisa goes Vegan

1 december 2016

Wat een prachtige avond was het vorige week donderdag. Eindelijk was het zover: MIJN BOEKLANCERING! Ik zou bijna weer een boek schrijven om wéér een boeklanceringsfeestje te mogen geven haha.

Maandenlang droomde ik van het moment: mijn eigen boek in handen hebben en iedereen mogen vertellen waarom ik dit boek gemaakt hebt.

Boeklancering Lisa goes Vegan

De boeklancering was in het prachtige duurzame pand: The Conscious Club. The Conscious Club is opgericht door Elizabeth en Charon die dit pand hebben omgetoverd tot een magische plek waar rust en aandacht voor duurzaamheid samen komt. Je kunt yoga- en meditatielessen volgen en genieten van een heerlijk kopje biologische koffie met allerlei lekkere vegan treats. Mijn feestje was in de prachtige Green Temple met een plantenmuur. Ook loopt Milo rond, het hondje van Elizabeth. Kortom DE perfecte plek voor mijn boeklancering!

Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganBoeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganIedereen kreeg heerlijke gezonde sapjes van True Story Juicery (wauw de nutmilk!) en andere welkomstdrankjes: Villa Massa cocktails en Licor43 gemengd met warme espresso (holy shit, dít is lekker?!?)

Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganNa een lekker drankje was het dan eindelijk zover! Ik mocht speechen en mijn allereerste boek officieel overhandigen aan niemand minder dan mijn lieve mama. Zij heeft mij zoveel geholpen en vanaf jongs af aan enorm geïnspireerd om gezond te eten. Vandaar dat zij het allereerste exemplaar kreeg!

Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganVerder werden er heerlijke hapjes uit mijn boek geserveerd: zoete kerrie noten chunks, verschillende vegan dips en kikkererwten curry wraps.

Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganPlus mijn lievelingstaartjes zoet zonder suiker van SUE uit Rotterdam. Mijn lievelings smaak? De speculaas variant!

Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganVerder waren er onwijs veel lieve vrienden, familie, bloggers en mijn hele team aanwezig die zo geweldig hard gewerkt hebben om mijn boek mogelijk te maken:  Dyana (fotograaf), Sophie (food styliste), Frederique (styliste) Niki Vos (haar en make-up) en Esther Walter (vormgeving).Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganBoeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes VeganWe sloten de avond af met een goed gevulde Lisa goes Vegan goodiebag met Power Butter van Bodyenfitshop, Raw Chocolate van Lovechock, Testa Omega 3 (hele fijne algenolie pillen), mini flesje Licor 43, pindakaas van de Pindakaaswinkel, Smoothie Oats van Rude Health en vegan facial oil van het prachtige merk Squalan

Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes Vegan

Nu ga ik lekker bijkomen en genieten van al jullie leuke berichten via Facebook, Instagram en Snapchat! Ik ben ZO dankbaar. Dank allemaal voor jullie support. En let me know als je iets gaat maken via Facebook, Instagram of hieronder via de comments! Ik wil het weten via #lisagoesvegan 🙂 (zie hieronder)

Heb jij het boek nog niet besteld? Doe het dan snel nog cadeau voor sinterklaas of kerst! 

Heel veel liefs,

Lisa

Bekijk hier de vlog van die week:

Boeklancering Lisa goes Vegan - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.