Home About Lisa

About Lisa

by Lisagoesvegan
About Lisa

Hoi lieve lezer! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa,  ik ben 27 jaar en oprichtster van dit blog/platform Lisa goes Vegan. Ik ben afgestudeerd in de klinische neuropsychologie en heb altijd een fascinatie voor de dierenwereld gehad. Ruim 6 jaar geleden ben ik mijn reis naar duurzamer eten en leven gaan delen op social media. Inmiddels is de interesse voor veganisme zó gegroeid dat ik mijn geluk niet op kan en jullie graag hier inspireer om (vaker) plantaardig te eten en duurzamere keuzes te maken.

Waarom vegan? 

Waar ik voorheen graag een kippenpootje afkloof, zet ik nu liever mijn tanden in een zoete aardappelburger. Zo’n vijf jaar geleden begon ik mij meer te verdiepen in waar mijn dagelijks eten eigenlijk vandaan kwam. Na onthutsende ontdekkingen besloot ik voor mijn gezondheid, dierenwelzijn en het milieu, te minderen met het eten van vlees en andere dierlijke producten. Dit beviel zo ontzettend goed dat ik helemaal overstapte op een plantaardig voedingspatroon. Ik begon mijn reis naar een vegan & duurzame leefstijl op social media te delen, om anderen te helpen en te inspireren. Daar werd met veel enthousiasme op gereageerd en zo ontstond mijn website: Lisa goes Vegan.

Inmiddels eet ik al ruim 5 jaar plantaardig en probeer ik -waar mogelijk- duurzame alledaagse keuzes te maken. Hier op mijn kun je verschillende recepten (van makkelijke wraps, eten voor fervente vleeseters, feestelijk 3-lagen taarten voor gevorderden of lekker comfort food), persoonlijke verhalen, mijn favoriete hotspots waar je vegan kan eten en vooral makkelijke tips vinden voor een plantaardig en duurzaam leven.

Vegan eten en leven is écht niet saai en lastig, maar onwijs gezond, makkelijk, leuk en heel erg lekker.

Mijn Lisa goes Vegan boek is uitgeroepen tot het Beste Vegan Kookboek ’17. Deze dikke guide staat bomvol tips en recepten om jou op weg te helpen naar een gezonde plantaardig leefstijl! Ben jij nieuwsgierig? Neem een sneak peek hoe het boek ervan binnen uitziet. En schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief, want dan ontvang je een gratis vegan taart e-book.

Op zoek naar vegan en duurzame inspiratie? Jullie kunnen mij volgen op

Heb je een vraag of wil je een leuke samenwerking aangaan? Mail mij gerust op: info@lisagoesvegan.com.

Veel liefs, Lisa

Eat fruit, not friends ♥ About me Lisa goes Vegan

Lisa goes Vegan - about me

Wil je de lekkerste vegan recepten, hotspots en groene tips ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de Lisa goes Vegan nieuwsbrief!

Ik ga er mee akkoord dat mijn data naar MailChimp wordt verzonden. (meer informatie)