Home About Lisa

About Lisa

by Lisagoesvegan
About Lisa

Hoi lieve lezer! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Wie ben ik?

Ik ben Lisa, 27 jaar en oprichtster van dit blog/platform Lisa goes Vegan. Mijzelf beschrijven in één zin? Ik ben gek op bananen & chocolade, een goede vegan burger, yoga en natuurlijk: dieren. Ruim 5 jaar geleden ben ik mijn reis naar plantaardig eten en leven gaan delen op social media. Inmiddels is de interesse voor plantaardig eten en leven zó gegroeid dat ik mijn geluk niet op kan en jullie graag hier inspireer om vaker plantaardig te eten en groene keuzes te maken.

Waarom vegan? 

Ik ging van vleeseter naar veganist. Veganisme? Klinkt extreem. Nou, dat is het alles behalve! De laatste jaren ben ik mij steeds meer en meer gaan verdiepen in hoe mijn eten op mijn bord terecht komt. Al jaren eet ik geen vlees en vis meer en gaandeweg kwam ik erachter dat er bij de alledaagse producten meer dierenleed komt kijken, dan we denken. Boeken, artikelen, documentaires en met mijn eigen ogen zag ik het. Ik wil niet meer bijdragen aan dit dierenleed en vervuiling van de aarde. Stap voor stap ben ik afgestapt van het eten van dierlijke producten en nu eet ik al ruim 5 jaar plantaardig. Plantaardig eten is zo ontzettend goed voor je gezondheid, het milieu en je medemens

Ik voel mij zo gezond, energiek, positief en vrij! Plantaardig eten is niet alleen goed voor de dieren, maar ook goed voor je gezondheid, je medemens en onze aarde.

Op Lisa goes Vegan deel ik met jullie gezonde, plantaardige recepten (van makkelijke wraps, eten voor carnivoren, feestelijk 3-lagen taarten voor gevorderden of lekker comfort food), mijn favoriete hotspots waar je vegan kan eten en heel veel leuke en vooral makkelijke tips voor een plantaardig en duurzaam leven. Vegan eten en leven is  écht niet saai en lastig, maar onwijs gezond, makkelijk, leuk en heel erg lekker.

Mijn Lisa goes Vegan boek is uitgeroepen tot het Beste Vegan Kookboek ’17. Deze dikke guide staat bomvol tips en recepten om jou op weg te helpen naar een gezonde plantaardig leefstijl! Ben jij nieuwsgierig? Neem een sneak peek hoe het boek ervan binnen uitziet. En schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief, want dan ontvang je een gratis vegan taart e-book.

Ik ben súper benieuwd naar jullie, wie jullie zijn en wat jullie denken. Jullie kunnen mij volgen op

♥ Instagram (@Lisagoesvegan) 

♥ Facebook (www.facebook.com/lisagoesvegan.com) 

♥ YouTube (hier plaats ik o.a. vlogs, interviews en video-recepten)

Heb je vragen of wil je een leuke samenwerking aangaan? Mail mij gerust op: info@lisagoesvegan.com.

Heel veel liefs, Lisa

Eat fruit, not friends ♥ About me Lisa goes Vegan

Lisa goes Vegan - about me

Wil je de lekkerste vegan recepten, hotspots en groene tips ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de Lisa goes Vegan nieuwsbrief!

Ik ga er mee akkoord dat mijn data naar MailChimp word verzonden. (meer informatie)