Home About Lisa

About Lisa

by Lisagoesvegan
About Lisa

Hoi lezer! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa, ik ben 28 jaar en oprichtster van dit platform Lisa goes Vegan. Ik ben afgestudeerd in de klinische neuropsychologie. Ruim 6 jaar geleden ben ik mijn reis naar een vegan lifestyle gaan delen op social media. Inmiddels is de interesse voor veganisme zo gegroeid dat ik jullie graag hier inspireer om (vaker) plantaardig te eten en duurzamere keuzes te maken.

Waarom vegan? 

Zo’n vijf jaar geleden begon ik mij meer te verdiepen in waar mijn dagelijks eten eigenlijk vandaan kwam. Na onthutsende ontdekkingen besloot ik voor dierenwelzijn, het milieu en mijn gezondheid, te minderen met het eten van vlees en andere dierlijke producten. Dit beviel zo ontzettend goed dat ik op een gegeven moment helemaal overstapte op een plantaardig voedingspatroon. Ik begon mijn reis naar een vegan & duurzame leefstijl op social media te delen, om anderen te helpen en te inspireren. Daar werd met veel enthousiasme op gereageerd en zo ontstond mijn website: Lisa goes Vegan.

Inmiddels eet ik al ruim 6 jaar plantaardig en probeer ik -waar mogelijk- duurzame keuzes te maken. Hier op mijn website kun je verschillende plantaardige recepten (denk aan: makkelijke alledaagse recepten, maar ook uitgebreide 3-lagen taarten voor gevorderden) praktische tips, persoonlijke verhalen en mijn favoriete hotspots vinden.

Vegan eten en leven is écht niet saai en lastig, maar juist gezond, makkelijk, leuk en heel erg lekker.

Mijn Lisa goes Vegan boek is uitgeroepen tot het Beste Vegan Kookboek ’17. Dit boek staat bomvol tips en recepten om jou op weg te helpen naar een gezonde, plantaardig leefstijl. 

Verder kun je mij volgen via

Heb je een vraag of wil je een leuke samenwerking aangaan? Mail mij gerust op: info@lisagoesvegan.com.

Veel liefs, Lisa

Lisa goes Vegan - about me

Wil je de lekkerste vegan recepten, hotspots en groene tips ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de Lisa goes Vegan nieuwsbrief!

Ik ga er mee akkoord dat mijn data naar MailChimp wordt verzonden. (meer informatie)