Home About Lisa

About Lisa

by Lisagoesvegan
About Lisa

Hoi lezer! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa, ik ben 28 jaar en oprichtster van dit platform Lisa goes Vegan. Ik ben afgestudeerd in de klinische neuropsychologie. Ruim 6 jaar geleden ben ik mijn reis naar een vegan lifestyle gaan delen op social media. Inmiddels is de interesse voor veganisme zo gegroeid dat ik jullie graag hier inspireer om (vaker) plantaardig te eten en andere duurzame keuzes te maken.

Waarom vegan? 

Zo’n zeven jaar geleden begon ik mij meer te verdiepen in waar mijn dagelijks eten eigenlijk vandaan kwam. Na onthutsende ontdekkingen besloot ik voor dierenwelzijn, het milieu en mijn gezondheid, te minderen met het eten van vlees en andere dierlijke producten. Dit beviel zo ontzettend goed dat ik op een gegeven moment helemaal overstapte op een plantaardig voedingspatroon. Ik begon mijn reis naar een vegan & duurzame leefstijl op social media te delen, om anderen te helpen en te inspireren. Daar werd met veel enthousiasme op gereageerd en zo ontstond mijn website: Lisa goes Vegan.

Inmiddels eet ik al jaren plantaardig en probeer ik -waar mogelijk- duurzame keuzes te maken. Op mijn website kun je verschillende plantaardige recepten, praktische tips, persoonlijke verhalen en mijn favoriete hotspots vinden.

Lisa goes Vegan kookboeken

Op zoek naar inspiratie in de vorm van een boek? In mijn twee kookboeken kun je allerlei informatie, tips en heerlijke recepten vinden die jou op weg helpen om (vaker) plantaardig te eten.

Verder kun je mij volgen via

Gezonder, duurzamer en lekkerder eten op het werk?

Met Smarter Food Choices begeleiden wij ook bedrijven -in nauwe samenwerking met de cateraar- in de transitie naar een gezonder, duurzamer en inclusiever voedselaanbod in het bedrijfsrestaurant. Denk aan meer plantaardig, minder suiker en een gevarieerder aanbod. Wil jij weten wat er mogelijk is bij jou op het werk? Stuur ons een bericht en wie weet kom ik binnenkort bij jou op het werk langs!

Heb je een vraag of wil je een leuke samenwerking aangaan? Mail mij gerust op: info@lisagoesvegan.com.

Liefs, Lisa