7x vegan zoet in Amsterdam

7x vegan zoet in Amsterdam

Heb je iets te vieren? Nee? Hoeft ook eigenlijk helemaal niet. Hier 7x vegan zoet in Amsterdam.

7x vegan zoet in Amsterdam

Promise me. Áls je zin hebt in zoete zondes, wip even langs deze lievelings adresjes van mij.

Dophert

Van een chai chocolate caramel walnut cake, een peanutbutter brownie taart, vegan donuts tot aan oreo cupcakes. Bij Dophert is de hele kaart is vegan, dus doe maar alvast een knoopje open.

Dophert, Spaarndammerstraat 49, 1013 ST Amsterdam

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

Van Nes Cupcakes

Yay, mijn lievelings cupcake winkel heeft nu eindelijk VEGAN cupcakes! Elke maand hebben ze een andere smaak; deze maand de Vegan Speculoos, volgende maand de Vegan Triple Chocolate. Ik rijd hier stiekem elke dag even langs.

Van Nes Cupcake, Rozengracht 25, Amsterdam

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

Koffie en de Koeck

Tegenover het westergasterrein zit dit koffietentje waar je je kunt verlekkeren aan de meest bijzondere taarten. Leuk om na een rondje op de Neighbourfood Market op zondag hier neer te strijken voor een kop koffie met taart. Maartje maakt o.a. vegan croissants, peanutbutter cheesecakes, chocolade truffel taart, tiramisu en ga zo maar door. Mijn tip? Ga voor de Petitfour de l’amour. You won’t regret it.

Koffie en de Koeck, Haarlemmerweg 175, 1051 LA Amsterdam

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

Dignita

Bij Dignita kan je heel goed terecht voor lekkere koffie, ontbijt, (zondag) brunch en lunch (met of zonder cocktails). Alles wordt vers gemaakt in de grote open keuken en de kaart is gigantisch. Ga voor de kokosyoghurt met nutty granola of de raw vegan ginger/strawberry slice.

Dignita, Koninginneweg 218, 1075 EL Amsterdam

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

SLA

Saladebar SLA kennen de meesten onder ons al, maar hebben jullie ook al de vegan raw salted caramel cheese cake geproefd? Nee? Schaam je. Voor het geval je hem nu thuis wil maken, kijk hier het recept.

Sla, Ceintuurbaan 149, 1072 GB Amsterdam

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

Sugarless

Healthy lunchroom in Amsterdam West en zoals de naam al doet vermoeden; alles is vrij van geraffineerde suikers en 100% biologisch. Een enorme kaart met healthy sweets, waaronder de vegan kersencheesecake, choco kokosbrownie of sinasappel gember fudge. Donderdagavond 3 maart staat er een vegan night op de planning met een heerlijke high tea en toffe quiz (hosted by yours truly)  zie hier voor inschrijving!

Sugarless, Bilderdijkstraat 92, 1053 KX Amsterdam

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

YAY health store

Een raw vegan blueberry of apple pie? Je blijft gegarandeerd een kwartier voor de vitrine staan om vervolgens te besluiten dat je ze alletwee neemt. Daarna blus je het af met een pumpkin latte.

YAY, Gerard Doustraat 74, 1072 VV Amsterdam 

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

En als je zelf de keuken in wilt duiken kan je hier natuurlijk op mijn site los gaan met alle vegan taart/cake recepten. Let me know als je iets maakt, vind ik super leuk om te zien!

Wil je als eerste op de hoogte zijn als ik ergens eet, volg mij op Instagram en Facebook.

Ik ben nog HEEL druk bezig met de laatste loodjes van mijn boek (laatste puntjes op de i, spellingcheck etc etc) Onwijs leuk dat jullie zo enthousiast zijn en veel van jullie hem besteld hebben!

Hebben jullie het filmpje en de promo gezien? Je kan mijn boek hier bestellen 🙂 Vegan lasagne, tiramisu, quinoa meatloaf en nog veeeel meer andere lekkere recepten. Check alle info hier en Go go go dus!

Enjoy those cakes guys!

Liefs, Lisa

Duik je liever de keuken in? Check al mijn vegan taart recepten hier. 

7x vegan zoet in Amsterdam - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie