Skip to content

21 dec 2016 5x vegan taart voor Kerst

Er zijn zoveel lekkere taarten dat het moeilijk is om te kiezen welke je nou wilt maken voor bijvoorbeeld Kerst. Er is voor ieder wat wils dus daarom deel ik vandaag met jullie 5x vegan taart voor Kerst!

5x vegan taart voor Kerst

Ja dit lijstje zat eraan te komen.

Want a party without a cake is just a meeting!

1. Frambozen Citroen Meringue Taart

5 x favo vegan taart voor Kerst - Lisa goes VeganOp de eerste plek staat deze overheerlijke frambozen citroen meringue taart! Wat een plaatje is dit! Deze prachtige foto is van Okkie Kok. Ik wil hem spontaan nog een keer maken!
Het is even een werkje, maar dan heb je ook wat. Je maakt namelijk de bodem, vulling, frambozenlaag en vegan meringue apart van elkaar. Voor een optimaal effect gebruik je het nieuwe apparaat van Magimix, namelijk de nieuwe Magimix Cookexpert met een speciale stand voor eiwit opkloppen. Serieus, zo fijn! Het maakt perfect eiwit. Lees hier hoe het apparaat precies werkt en klik voor het volledige recept hier!

2. Raspberry Caramel Crumble Pie

5 x favo vegan taart voor Kerst - Lisa goes Vegan
5 x favo vegan taart voor Kerst – Lisa goes Vegan

Het meest gemaakte recept van mijn site! Ook dit pareltje moet in mijn top 5 staan. Deze heeft mijn boek net niet gehaald, maar staat gelukkig wel gewoon op mijn site! Deze taart is ook perfect om je vrienden of familie kennis te laten maken met vegan eten. Zo ontzettend lekker! Het recept van deze lekker taart vindt je hier:

3. Christmas Banoffee Pie

5 x favo vegan taart voor Kerst - Lisa goes Vegan
5 x favo vegan taart voor Kerst – Lisa goes Vegan

Heel veel feestelijker dan deze Banoffee Pie kan eigenlijk niet! Dit is gewoon Kerst op een taart! Zoals je kan zien op de foto’s kan je genoeg variëren met toppings. Deze lekkere taart vindt je hier:

4. Raw Snickers Pie

Instagram @leannelichelle
Instagram: @happymomenteveryday @mamafit84

Vegan snickers in een taart! Heel veel blijer kan je me niet maken! Ook deze prachtige creaties van jullie vind ik zo leuk om te zien. Het volledige recept vind je hier.

5. Raw Vegan Salted Caramel Cheesecake

Instagram: @ selinakoster

Nu is het niet echt aardbeienseizoen op het moment, maar je kan ook andere vruchten voor de topping gebruiken zoals ontdooide frambozen of gezoeten cranberries. Want deze cheesecake is het proberen echt waard! Bekijk het recept van deze lekker taart hier.

Ga je nou een van deze taarten maken voor Kerst of een andere leuke gelegenheid? Laat het ons dan weten via Facebook of Instagram met de hashtag #lisagoesvegan!

Heel veel liefs,

Lisa & Emma

Nog opzoek naar een leuk Kerstcadeautje? Misschien is mijn boek dan een leuk idee! Bestel hem hier

5x vegan taart voor Kerst - Lisa goes Vegan

Fotografie: Puur by Dyana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *