Home ReceptenDiner 5x vegan inspiratie NYE
5x vegan inspiratie NYE - Lisa goes Vegan

5x vegan inspiratie NYE

30 december 2015

Oud en nieuw! Ik ben -as we speak- onderweg naar Dublin om daar het nieuwe jaar in te luiden. En wat zijn jullie plannen? Naar een feest? Oliebollen bakken ? Champagne drinken? Uit eten? Of ga je het (bij iemand) thuis vieren met hapjes? Zo ja, dan heb ik 5x lekkere easy vegan inspiratie voor je op een rij gezet. 

TORTILLA PIZZA

Snel, makkelijk en MEGA lekker. Altijd een goede optie. En nee, hij is ook super lekker met groenten, pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes. Klik hier voor het recept.

5x vegan inspiratie NYE - Lisa goes Vegan

Speculaas Cookie Dough Bites

Deze balletjes zijn gezond, lekker en echt verslavend. Dikke kans dat je (veel) ingrediënten in huis al hebt;) Klik hier voor het recept.

5x vegan inspiratie NYE - Lisa goes Vegan

Zoete aardappel chips gedipt in chocola

Dit geweldige recept zag ik op de blog www.minimalistbaker.com en wauw wat zag dit er geweldig uit! Zo makkelijk te maken. Ik heb al een recept voor zoete aardappel friet maar deze choco chips zien er ook zo feestelijk uit!

5x vegan inspiratie NYE - Lisa goes Vegan

Selderij met Amandelpasta/Pindakaas en rozijnen

Zo makkelijk te maken en als je ze leuk bij elkaar op een bord legt ziet het er zo leuk uit. Dit is echt zo’n hapje dat als je zegt tegen mensen dat je dit gaat maken, ze dan zeggen: ‘Mwah, voor mij hoef je het niet te maken’. Maar als je het dan op tafel zet, zit vervolgens iedereen ervan te snoepen 😉 En ook nog eens low-budget en snel te maken!

5x vegan inspiratie NYE - Lisa goes Vegan

VEGAN OLIEBOLLEN

Heb je wat meer tijd? Kan je dan aan de slag met huisgemaakte oliebollen! Ik ben zelf geen enorme oliebollen fan, maar het heeft toch wel wat leuks die oliebollen. Oliebollen van de supermarkt zijn niet vegan en zit veel troep in, maar de meeste oliebollen van een oliebollenkraam zijn plantaardig! (vraag het voor de zekerheid even na!) Ik heb even rondgeneusd op het internet voor een paar recepten voor vegan oliebollen! Deze glutenvrije oliebollen van Jolijn van Vegadutchie zien er geweldig uit!! En ze zijn ook nog glutenvrij 🙂

5x vegan inspiratie NYE - Lisa goes Vegan

Alvast heel veel plezier aanstaande donderdag!

Gaan jullie wat leuks doen?

Heel veel liefs,

Lisa

Ik zit op het moment in Dublin, volg mij op Instagram en Facebook om te zien wat ik uitspook 😉 

5x vegan inspiratie NYE - Lisa goes Vegan

Gerelateerde posts

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.