Skip to content

01 dec 2021 3x favo vegan kaasgerechten + nieuw vegan Violife kaasbroodje

Vandaag deel ik mijn 3 favoriete vegan Violife kaasgerechten en mooi nieuws over het nieuwe vegan kaasbroodje dat nu bij de AH to go verkrijgbaar is. Ik ben al een tijdje fan van de producten van Violife, niet alleen omdat ze 100% vegan zijn, maar ook omdat ze heel gemakkelijk in veel verschillende gerechten te gebruiken zijn; superfijn zo’n 1:1 vervanger!

Hier bij een paar favoriete gerechten van ons: 

Tosti

Het blijft – na vele malen testen – mijn favoriete kaas voor de tosti: de Gouda Flavour Slices. Lekker met vegan kip, pesto en gegrilde paprika. Of met kimchi, hete saus en 

Check het recept hier.

Afbeelding met gesneden

Automatisch gegenereerde beschrijving

Fetablock met biet, pompoen en zoete aardappel

Het fetablock (Greek White) van Violife ligt eigenlijk standaard in onze koelkast. In de zomer hebben we de feta veelvuldig gebruikt in combinatie met watermeloen en aardbeien, en nu in de herfst en winter gebruiken we het veel bij gerechten met pompoen en biet. De salade met geroosterde pompoen, feta, pecan & appel komt in ons aankomende boek. 

Afbeelding met voedsel, tafel, schotel, toppings

Automatisch gegenereerde beschrijving

Parmezaanse kaas 

Misschien wel onze favoriet: de parmezaanse kaas (Prosociano Wedge) van Violife. Lekker over een lasagne, andere pasta’s, maar ook over risotto en een ovenschotel met groenten. Klik hier voor het recept van onderstaande gnocchi met salie-botersaus. 

Afbeelding met bord, voedsel, tafel, groente

Automatisch gegenereerde beschrijving

Vegan kaasbroodje

En ja, nu heeft Violife weer iets ontzettend leuks: de ultieme vegan variant op het traditionele kaasbroodje. Misschien heb je het nieuws al voorbij zien komen. Het eerste vegan kaasbroodje is een feit! Het broodje is gemaakt met kaas van Violife en net zo knapperig en satifsying als je gewend bent, maar dan vegan! Heb jij hem al zien liggen? Hier alle details: 

Wat? Vegan kaasbroodje met Violife kaas

Waar? Bij alle AH to go’s, naast de reguliere kaasbroodjes. De perfecte vegan snack voor onderweg, of neem ‘m lekker mee naar huis! 

Prijs? Deze week voor €1,50 i.p.v. €2,-

Maak hem lekker warm, dan is ie nog lekkerder. 

Heb jij een favo gerecht met Violife kaas? Laat het me weten! 

Liefs, 

Lisa 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *