10 vragen aan The Indigo Kitchen

10 vragen aan The Indigo Kitchen

Yes! Een nieuwe rubriek op Lisa goes Vegan! 10 vragen aan.. Hierin interview ik verschillende inspirerende bloggers, ondernemers, sporters en meer. Ik vraag ze het hemd van het lijf over hun eet- en leefstijl, guilty pleasures en tips & tricks. Vandaag trappen we af met A.J. van het prachtige blog The Indigo Kitchen

 10 vragen aan The Indigo Kitchen - Lisa goes Vegan

Ehm, KIJK even bovenstaande foto’s. Heeft The Indigo Kitchen nog uitleg nodig? Nee he. Ik doe het toch maar eventjes. A.J. (20 jaar) ken ik al een tijdje en ik ben dikke fan met een hoofdletter F. Op zijn blog en Instagram The Indigo Kitchen post hij de meest heerlijke en kleurrijke recepten. Rainbow sushi, raspberry pancakes, chickpea sweet curry, chocolate banana granola noem maar op. A.J. gaat verder dan alleen maar mooie plaatjes posten, want hij deelt persoonlijke verhalen en geeft tips en tricks voor a peaceful, mindful and loving lifestyle. Zijn eerste motivatie voor plantaardig eten was gezondheid, maar al snel kwam het ethische aspect om de hoek kijken en kan hij zich niet meer voorstellen om niet meer plantaardig te eten. 

Wat willen we weten van A.J.?

10 vragen aan The Indigo Kitchen

1. A.J. vertel het ons, hoe is het gekomen dat je plantaardig bent gaan eten?

“Ik had een punt in mijn leven bereikt waar ik 2 keuzes had, mij zelf en mijn lifestyle onder de loep te nemen of een iets minder fijne keuze. Hierdoor kwam ik in aanraking met yoga en meditatie waardoor ik weer in aanraking kwam met veganisme. Ik keek al de documentaires en op eens dacht ik, “Weet je wat? Ik word eerst vegetariër”, dit duurde ongeveer 5 dagen voordat ik dacht, “Weet je wat ik ga all the way”. Mijn eerste motivatie was mijn eigen gezondheid fysiek en mentaal, maar dit sloeg al snel om naar een meer ethische redenering! En het milieu of course, het is selfish hoe we het simpel weg verwoesten.”

2. Je maakt prachtige kleurrijke creaties (like seriously) Sta je nou echt uren in de keuken om dat allemaal te maken?

“Dankjewel Lisa! Mijn recepten duren meestal niet heel lang om te maken, een kleurrijke “rainbowl” kost mij bijvoorbeeld maar 15 minuten als ik efficient werk. Dit gebeurt echter niet vaak aangezien ik meestal met meerdere dingen tegelijk bezig ben en er wel van houd om in de keuken te zijn!”

10 vragen aan The Indigo Kitchen - Lisa goes Vegan

3. Stel, het is zondag. Je hebt alle tijd van de wereld; wat wordt je lievelingsontbijt?

“Een goede pancake stack is voor mij het perfecte zondags gerechtje!”

4. Sommige mensen kunnen negatief reageren op bepaalde keuzes. Hoe ga jij om met negativiteit?

“In het begin vond ik dit heel best wel lastig. Nu wanneer dit gebeurt probeer ik vooral bij mijzelf te blijven en de ander in hun waarden te laten. Ik denk dat de quote “be the change you want to see in the world” hier wel toepasselijk is.”

10 vragen aan The Indigo Kitchen - Lisa goes Vegan

5. Crave jij nog dierlijke producten? Zou je ooit nog iets dierlijks eten?

“Eigenlijk niet! Ik had in het begin soms wel cravings naar kaas, maar dat vond ik nooit zo verwonderlijk aangezien het super verslavend werkt. Ik ging hier bewust doorheen en heb nu geen last meer van cravings.”

6. Wat weten mensen niet van jou?

“Deze is moeilijk! Ik ben best wel open maar als er 1 ding is wat mensen misschien niet weten is dat ik super verlegen en onzeker kan zijn, vooral wanneer ik iemand niet zo goed ken. Dit zorgt er soms voor dat ik niet echt een geweldige eerste indruk maak.”

7. Ben je een thee of koffieleut? Een romige amandellatte of groene thee?

“Een thee leut, koffie heeft me nooit echt aangesproken.”

8. Dilemma: een zak patat of doos brownies?

“Eerst twijfelde ik, maar ik ga toch voor de zak patat!”

9. Waar kan ik jou echt voor wakker maken?

“Je kunt mij altijd wakker maken voor verse roti met een hele hete curry! Yum.”

10 vragen aan The Indigo Kitchen - Lisa goes Vegan

10. Vertel het ons. Wat is dé tip die je aan mensen wilt meegeven die net beginnen met plantaardig eten?

“Houd een open mind en ga op een culinair avontuur, je zult versteld staan van de dingen die je allemaal kunt eten. Kook voor of met vrienden. En voor inspiratie kan je altijd terecht op Instagram, Youtube of geweldige blogs zoals deze!”

Oke, zijn jullie overtuigd? 

Beloof me dat je The Indigo Kitchen even gaat volgen op Instagram! Al is het alleen maar om zulke geweldige foto’s van een pandabeer-curry voorbij te zien komen!

Dit was de eerste 10 vragen aan…! Vonden jullie dit leuk? Let me know via Facebook, Instagram of Youtube!

Heel veel liefs,

Lisa & A.J.

En, heb je na het lezen van deze blogpost ook zin gekregen om lekker iets plantaardige op tafel te toveren? In mijn boek staan heel veel makkelijke, leuke, en gezonde recepten, waarmee je in een mum van tijd een mooi gerechtje op tafel hebt staan. Benieuwd?! Bestel het boek dan hier , zodat je meteen aan de slag kan! 

Beeld: www.theindigokitchen.com

10 vragen aan The Indigo Kitchen - Lisa goes Vegan

Geen reactie's

Geef een reactie